Jullov

ÄNTLIGEN har jag fått lite jullov. Det är välbehövligt kan jag ju säga.
Nog för att det är roligt att plugga å så, men man behöver lov emellanåt.
Annars orkar man ju inte med liksom.

Längtar faktiskt till julafton, ska bli så mysigt att fira med Mattias:D
Kan nog hända att jag börjar tycka om jul lite mer nu.
Blir dock flera "julafton" som vanligt. 
Men jag är van, så är inte så big deal.

Puss
 
Ett par leggings från Black Milk ;)
Leggings nr 2 från Black Milk ;) 
Inväntar ett tredje par som jag hoppas dyker upp snart. Och så hoppas jag på ett par i julklapp, meeeeen är tveksam om jag kommer få dom.

Well well

Händer som vanligt inte sådär jättemycket.
Går i skolan, börjat jobba (gått klart intro nu, ska göra mitt första riktiga pass på söndag. KOMMER DÖ) och sitter hemma typ,
Mattias har vart borta 1,5 dygn nu, men borde komma hem närsomhelst tror jag. Finallyyy. Jäkla snöröjning/isrivning/grusning som ska måsta dra iväg han så länge åt gången.

Failade troligen tentan på förra kursen också. Jag tänkte hela tiden: "Den här kursen gåre ju inte att tentan är essäfrågor iallafall, hur fan ska de gå till?". 
Vad vare då? JO essäfrågor såklart. Och bara 3 st, varav en på 5 poäng (Mitt svar där var kort och gott PASS), andra frågan 10 poäng och tredje 15 poäng. 15 poäng var minimum för godkänt (E).. Tror inte jag svarade bra nog på fråga 2 och 3 för att skrapa ihop 15 poäng faktiskt. Då ska jag ha en jävla tur. 

Men uttöver de så längtar jag mest till jul just nu (konstigt jag vet, men är nog eftersom de blir JULLOV!) 

Pussss
 
Världens mest exklusiva julgran (aka julfläkten)
Här gjordes det knäck och bountybollar i söndags :)

UppdateraN

Jag är verkligen kass på att uppdatera bloggen. Men ser att nån enstaka kikar in här så får försöka skriva nått då!

Skolan rullar på, tenta på fredag och skulle behöva plugga men som vanligt skjuter jag på skiten till sista minuten. Aja, kan ju inte bli värre än omtenta liksom? Haha! Nä men ett godkänt ska man väl lyckas skrapa ihop iallafall :) 

Firade 1 år tillsammans med Mattias den 25/11 :) Vi köpte biljetter till En skam i Gävle. Så 16 mars då jäklar! (tror de va 16:e iaf? Haha)!  Ska bli feeeeeeett najs! :D Sen i lördags så gick vi ut och åt lite gott sådär. Skulle gå på Järven hade vi tänkt, men där vare så jäkla mycke folk så vi hamna på Condis ändå. Jag åt anka och Mattias ryggbiff. Riktigt gött vare! Drack gott till och sen go efterrätt å så. Mysigt värre! :)

Har även börjat bli smått kär i massa leggings på Black Milk tack vare (Eller på grund av kanske?) min kära vän Anna. Kommer bli ruinerad ju. Blööööööö. Fast kommer ju va snygg iaf. Höhö. (Anna du är en röv!<3)

Aja, har inge vettigt å säga egentligen så...
 
PUSS
 
Min nya fina vinterjacka. Me likey! 
 
Har vart lite nördig på senaste å spelat Super Mario Sunshine :D

RSS 2.0