Gott Nytt År!

Sista dagen på 2010. Blir säkert en bra dag.
Ska fixa en massa nu innan jag och Olof åker till Forsa för att fira in det nya året med lite awesome folk :)

Så Gott Nytt År på er alla!


En dag i Gävle

Har varit i Gävle idag med Olof, handlat, ätit på resturang och gått på bio :) Het okej dag ^^

Fyndat tycker jag iaf att jag har gjort.

  • Liten handväska - 149 (betalade med presentkort)
  • 2 linnen - 99 kr
  • 1 par jeans - 149 kr
  • 1 mobilstrumpa - 99 kr
  • 1 par fingervantar - 49 kr
  • 1 Senvår/sommarjacka - 49 kr
Helt okej måste jag säga :) Jeansen var ju som hittat iaf!

Sen åt vi på en mexikansk resturang vi varit på förut också som har grymt god mat. Åt "Honey glased baby back ribs" Sjukt gott. Mums!

Sen gick vi på Narnia i 3D :) Riktigt bra film!

Nu är vi hemma och ska snart lägga oss för att kolla på film och sova. Imorrn väntar nyårsparty i Forsa :D

Puss

Ett underbart år <3

Idag har jag och Olof varit tillsammans i ett år.

30/12 -09

Ett underbart år.


Du är bäst <3


Det här är också nästan ett år sen nu :) <3


I Stockholm :)


Du är knäpp
Du gör mig galen ibland
Men du gör mig även lycklig
Du finns där när det behövs
Du gör mig alltid glad om jag är ledsen
Du betyder så mycket för mig
Jag är så otroligt glad att du är min

Jag älskar dig Olof Björklund <3


Any moment now

Vilken minut som helst kommer älskling! Tycker jag det borde vara iaf x)
Är galt hungrig så det vore inte helt fel om han kom hem typ nyss :)

Snart snart snart <3

Frickion Finally Wednesday! :D

Nu är det äääääääääntligen onsdag! Som jag längtat och väntat. Nu ska jag bara ta mig till Bollnäs, duscha och handla lite så kommer älskling ikväll :D Kommer bli så mysigt så :) hihi^^

Hittills idag har jag inte gjort nånting. Ätit frukost och suttit vid datorn är allt. Väntar på att bilen ska bli varm så Lars kan skjutsa hem mig, snäll som han är :) Ska strax packa klart det sista också, har nästan redan packat allt så det går fort.

Idag hoppas jag även på att bli lite uppdaterad på hur det bir på nyår från älskade Ell. Kan ju vara bra iochmed att nyår är på fredag x)
Jösses.. O.o Det är ju snart slut på 2010 :O ojoj.. mardrömmarna inför exams kommer börja snart tror jag. Hjälp. Vi stannar tiden nu på lovet. Kommer vara en galen sista termin ju! IB will kill me.

Menmen, nu ska jag hitta på nått ovettigt tills jag ska åka :P

Puss

Ben & Jerrys <3

Har spenderat sista timmen med att trycka i mig lite B&J :) Mumma. Nu ska jag kika på kommissare Lewis på femman. Märks väl om det är nått bra. Man vet ju aldrig :P

Btw, är det bara jag som brukar sitta och kika på klänningar, se en sjukt snygg "ooh vad snygg den var", kollat priset och tänkt "njaa.. den var nog inte så snygg ändå...:(". Fan vilka priser dom snygga klänningarna alltid har. Blir lika besviken varje gång jag ser en snygg klänning och måste inse att den "inte" är så fin ändå..

Just nu är jag galet mätt på glass och känner mig rätt trött. Blir nog läggdags rätt tidigt ikväll ändå (då blir det snabbare onsdag också!)

Imorrn ska jag försöka ta mig hem till Bollnäs på nått sätt, med all packning jag har, och handla mat. Samt invänta älskling såklart :D Kommer vara underbart när han äntligen äntligen kommer hem :) <3

Men nu ska jag försöka koncentrera mig på Kommissarie Lewis.

Puss

I was made for loving you baby, you were made for loving me.

Imorrn är det ÄNTLIGEN Onsdag och älskling kommer hem om allt går som planerat (vilket jag verkligen hoppas).

Mamma och jag var in på Ljusdal igår, hittade ingenting förutom nödvändigheter som linsvätska och skyddsfilm till mobilen (som jag fortfarande inte satt dit för jag vågar inte, tänk om det blir bajs?). Plus att jag kom på att jag måste köpa linser också vilket med andra ord gör mig ca 7-800 kr fattigare. KUL. Inte. Jag som ville shoppa i Gävle på torsdag. Kommer ju inte gå (eller kanske litelite om jag har tur). Får hoppas på att det inte finns en massa snyggt att köpa helt enkelt x) Sen åkte vi iaf till min morbror och fikade lite. Satt och pratade med kusin en del, trevligt inte ofta man hinner med sånt, och kikade på tv. Sen blev det hemmakväll bara, med lite Ben & Jerrys också :)

Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra. Duscha är det enda jag har inplanerat. Blir nog mest sitta vid datorn och göra ingenting samt invänta morgondagen. Tycker fortfarande det kan vara Onsdag idag iställer för imorrn.

Men nu måste jag leta reda på frukost innan jag svälter.

Puss

What to do, what to do :)

Så var det måndag. Tycker det kan vara onsdag, typ nyss.

Igår var jag och mamma till min kusin i Delsbo och hälsade på. Träffade 6 av mina söta kusinbarn och två av mina kusiner :) Trevligt värre! Ungarna är riktigt söta. Dom älskade min nya mobil och apparna jag hade x) Mysigt.

Idag ska vi nog åka in till Ljusdal en sväng och se om det finns nått kul på mellandagsrean (räknar inte med så mycket, det är ju trots allt Ljusdal). Sen ska vi se om någon av mina morbröder är hemma, så kanske man kan hälsa på lite :)

Får se vad dagen har att erbjuda.

Puss

Mys med katten

Sitter och kikar på Robin Hood - Prince of Thieves som går på femman. En av de bästa filmerna jag vet! Så himla bra, även om man sett den ca 1000 gånger tidigare och typ kan den utantill ^^.

Som sällskap har jag min söta lilla katt Mira. Saknar henne när jag är i Bollnäs, gosigare katt får man leta efter!

Puss

It's the climb

Alltså vad är det med vädret? Snöar HELA tiden. Och snöar det inte är det -30 grader. Jäkla vinter. Hatar vinter. Usch.
Mamma och jag tog oss till Ljusdal igår, så det blidde bio. Änglagård - tredje gången gillt, var awesome. Visst den kanske inte var lika bra som 1a och 2a filmen, men den var fortfarande grymt bra :) Älska Änglagård-filmerna <3 Så otroligt mysiga filmer! Man blir alltid så glad av dem :)

Idag ska vi troligen åka och hälsa på min kusin och mina kusinbarn. Dock är det ju som sagt snöstorm så får väl se om vi tar oss från gården först. Men håller tummarna!

Jag klurar fortfarande på hur jag ska göra vissa grejer på mobilen (typ radera en app jag laddat ner) Men sånt löser sig med tiden :) Rolig är den iallafall och det känns verkligen helt okej :) Nöjd tjej.

Jag tycker iallafall det kan ta och bli onsdag nupåengång, så älskling kommer hem nångång. Saknar honom ju. Kom hem nu!

Nu ska jag äta frukost eller ja, frukost och frukost, typ frukost lunch aktigt. Nånting.

Puss

25/12

Så var julafton över och nästa juldagen med för den delen. Har väl varigt mysigt som vanligt. Full fart på alla barnen igår, spännande med jul, tomten och alla paket :) lite synd att man inte har haft någon julkänsla bara. Menmen, sånt är livet.

I torsdags kväll var jag till farmor och åt den traditionella gröten samt fick ett litet tomtebesök. Jag fick 2 fina muggar, en spargris med 300 kr, strumpor (både vanliga, tjock och stickade) och tomtebloss. Myste lite vid tvn, kikade på bingolotto och så. Sen for jag hem till pappa och sov.

På julafton blev jag väckt av två söta syskon, tog det lugnt mest hela förmiddan, duschade, ät frukost, kikade på "Pippi på Rymmen". Sen for vi till Järvsö (Pernillas pappa) där vi firade jul med Kalle Anka, massa julmat, tomte och julklappar. Jag fick 200 kr på HM, biobiljett i Ljusdal, en t-shirt, strumpor, 400 kr, body lotion, body scrub, body butter och godis. Det tror jag var allt. Sen satt vi mest och pratade, fikade och så tills det var dags att sova igen.

Idag vaknade jag av att jag hörde Amanda och Noah säga "Nu ska vi hoppa på Mys mage så hon vaknar". Tack och lov att jag hann vakna innan dom hoppade x) Sen var vi uppe ett tag, åt frukost och kikade på kort från gårdagen. Sen blev jag hemskjutsad till mamma. Där fick jag min bästa julklapp: En HTC Wildfire :D Ny mobil FTW! Love iiit :)
Är dock några saker jag fortfarande försöker klura ut hur man gör, men sånt löser sig ;)

Ikväll ska nog mamma och jag gå på bio, Änglagård - tredje gången gillt, om vädret tillåter att vi tar oss till Ljusdal. Blir nog en mysig film :) Just nu kikar jag på Benjamin Button, lite halvt sådär i bakgrunden av mitt undersökande av mobilen och lekande med datorn.

Nu ska jag snart äta lite mat (mer gröt och skinkmacka)

Puss

Dan före dopparedan

Imorrn är det julafton. Jag har inte slagit in alla julklappar än. Kanske måste ta tag i det? Måste ta reda på om det bir nån gröt hos farmor ikväll också. Känner ingen julkänsla än dock. Men måste ta tag i allt nu eftersom jag ska till pappa ikväll också. Blir massa spring nu en stund. Bara jag orkar resa mig från soffan x)

Blir nog inte så mycket bloggande nån dag nu, men det är ju faktiskt jul. Trots att julkänslan inte infinner sig, så är det ju det. Så kan det vara.

Men nu ska jag göra allt tråkigt jag har kvar att göra innan jag kan ta en dusch och så.

God jul på er alla! :)

Sista dan i skooolan :)

Äntligen sista dan i skolan! Gillar att jag "bara" har tre deadlines idag också. Kul. Men det för bli som det blir. Kommer säkert bli sen också, eftersom snön bara fortsätter komma och jag ska åka tåget 08.19 från Järvsö (ja jag är i Järvsö just nu) till Bollnäs. Undra just hur sen jag blir? Spännande.

I måndags kom älskling till mig och vi bytte julklappar samt myste och åt carbonara ^^. Han fick 800krs presentkort på GameStop och ett pennfack med lite pennor (eftersom han lyckats tappa bort sitt) av mig.
Jag fick äntligen veta vad alla ledtrådar var!
Nånting användbart på E: Etui att ha kort/pengar i :D
tNånting skönt: Ett hjärta man kan knäppa nån metallplatta i så blir den jättevarm :D
Något jag ville ha i söndags (den 12/12): Tofflor man kan värma i mikron så dom blir vaaarma :D
En ersättare: En supersöt nalle man kan värma i mikron så den blir varm, som dessutom luktar lavendel :D

Helt underbara presenter ^^ Speciellt eftersom jag inte haft en ordentligt plånbok/etui på flera år, samt att jag fryser ju jämt. TACK älskling <3

Igår var jag i skolan och hade kom-i-kapp dag. Jag gjorde film och biologi. Gick väl sådär. Sen var det IB Christmas Party och det var supermysigt :) Lanker kom dit och överraskade också ^^ (jag visste att han skulle komma, men inte nån annan). Sen gick jag och skulle tvätta, men tvättstugan funkade ju inte som den skulle och allt blev bajs, så jag åkte hem till Järvsö. Där satt jag och pluggade hela kvällen, med både film och biologi. Blev väl någorlunda klar med biologin iaf och filmen får fan duga, jag orkade inte mer. Så nu anser jag mig klar. Den får duga.

Idag har jag sjukt mycket jag ska försöka hinna med. Jag ska ta mig till Bollnäs, fika med klassen, gå på julshowen, gå på stan och köpa hårfärg, gå hem och packa, diska, se till att allt är avstängt osv, sen ska jag åka till Forsa, färga håret, ta mig hem till Järvsö och göra WL2. Vet inte riktigt hur jag ska hinna allt eftersom jag hade tänkt att åka till Forsa vid 13.11 och jag kommer inte till Bollnäs förrän vid 9 (om jag har tur) och slutar inte förrän typ 11. Blir en stressig dag. Men jag SKA hinna. Jag måste. Wish me luck.

Idag är det ju tillochmed dan före dan före dopparedan O.o Jösses vad fort tiden går. Det känns inte alls som det ska vara julafton på fredag. I mitt huvud är det kanske oktober, november än. Hmm. Efter man är. Eller så är det bara för att julkänslorna inte vill finnas.

Aja nu måste jag göra mig klar och så tills mamma ska skjutsa mig till tåget.

Puss

You were the last good thing about this part of town

Skolan är slut. Iallafall lektionsmässigt. Imorrn är det kom-i-kapp dag. Jag har utvecklingssamtal imorrn också.. Spännande. Undra hur det kommer gå x) Märks väl. Sen på onsdag är det bara lite fika med klassen och julshowen sen är det slut helt för iår. Galet vad fort den här terminen har gått! Känns som det var nyss jag kom tillbaka från Uppsala och skulle börja skolan igen. Men det var det inte.
Nästa år har jag fan mina exams... O.o Det kommer bli en crazy jobbig vårtermin. Speciellt en crazy jobbigt månad i Maj. Förhoppningsvis kommer det gå bra dock. Håller tummarna!

Just nu sitter jag hemma i datastolen, inlindad i en filt och väntar på att klockan ska bli 19 så Olof kommer hit och lagar mat åt mig (hihi). Fast mest tycker jag han bara kan komma hit och vara mysig! Imorrn åker han till Luleå för att fira jul så kommer inte träffa honom förrän nångång efter jul och innan nyår (inte så länge jag vet, men det känns länge). Ikväll ska vi ha lite myspys och byta julklappar med varandra. Även om han redan vet vad han ska få så har jag iaf en liiiten överraskning till honom ^^.

Igårkväll hade jag värsta barnmyset med mig själv. Tittade på först ett tecknat avsnitt av Pippi Långstrump, sen tittade jag på samma avsnitt (Pippi flyttar in i Villa Villekulla) fast den otecknade (riktiga). Sen tittade jag på avsnittet "Pippi firar jul" för att komma lite i julstämning. Det funkade inte. Men så kan det vara. Mysigt med Pippi ändå ^^

Nu ska jag kolla på lite Las Vegas för att fördriva tiden :)

Puss

Where is your boy tonight? I hope he is a gentleman

Jösses vad det har snöat senaste dagarna. Är hur mycket snö som helst ute! Fast på den positiva sidan har det ju inte varit -20 grader kallt iallafall. Idag snöar det också, men ändå är det typ -12. Hmm. Aja, that's life.

Satt uppe till typ 1 inatt och kollade på Las Vegas. Så jag drömde om skor, Danny, Delinda, Mary och hela den högen och massa konstigt. Skor var en otroligt stor detalj måste jag säga. Men lite kul var det också :)

Idag är det sista riktigt skoldan. Har mina sista tre lektioner för den här terminen sen är det typ slut. Går visserligen två dagar till, men tisdag och onsdag räknas inte riktigt. Men ska bli sjuuuukligt skönt med lov måste jag säga. Längtar ihjäl mig.

Idag kommer även älskling hit vid 7 tiden ikväll! :D Så ÄNTLIGEN får jag veta vad nånting användbart på E är. Samt de andra sakerna jag fått ledtrådar om men inte fattat ett dugg av -.-. Spääännande! Dessutom ska jag tvinga honom att göra Carbonara (A) Jag älskar den verkligen. Så jääävla gott. Ingen underdrift.

I övrigt är jag GALET trött på att ha ont i vänstra axeln. Och nacken. Och under skulderbladet. Fan tredje dan irad nu. Känner mig helt mör på den sidan, fast ändå stel. Makes sense? Not really. Dör om det inte går över snart.

Nu ska jag äta frukost och fixa mig till skolan (klä på mig och torka håret med andra ord)

Puss

Massage - Ja tack!

Alltså den som kommer hit och ger mig massage får seriöst en tjuga. Det är galet svårt att massera sig själv runt skulderbladen. Man kommer ju liksom inte åt. Det är inte lika skönt när man gör det själv heller. Hela min vänsta axel och mitt vänstra skulderblad gör ont och är jättespänt. Hatar det. Vred huvudet på nått konstigt vis nyss med huvudet också så det gjorde sjukt ont under skulderbladet.. Hur normalt är det liksom?

Nu har jag iallafall skickat in min TOK-essay, skrivit ungefär 780 ord på WL2 (den ska vara mellan 1000-1500) och sitter just nu och kikar på Independent Study. Har ändå fått lite gjort idag. Eller ja. TOKen var ju typ klar i fredags och WL2 är det enda jag egentligen gjort idag x) Har bara skrivit in lite till i Rationale på IS samt gjort en title page. Ääääh jag har varit duktig ändå *klapp på huvudet*

Nu ska jag göra klart min title page och se om jag orkar nått mer annars ger jag upp livet för idag.

Puss

Study hard, party harder?

Jösses vad jag är trött på att plugga, och då har jag knappt gjort nått. Har gjort klart TOK-essay (ändrade typ en mening från i fredags) och sen har jag skrivit typ 470 ord på min WL2 men det är allt jag gjort på HELA dan. Usch vad less jag blir. Måste verkligen sätta fart med WL2 nu så jag kan kolla över Independent Study idag också. Men efter klockan 20.00 ikväll tänker jag inte göra ett skit mer förrän på tisdag, eller eventuellt lite imorrn eftermiddag när jag väntar på att älskling ska komma. Vi får se. Men fram till 20.00 idag är det plugg som gäller. Så det så.

Gillar även hur mycket sunk-dag jag har idag. Mjukisbyxor, stor grå t-shirt och håret i nån slags konstig boll. Men idag orkar jag inte.

Min huvud/nackvärk har börjat släppa, just nu känner jag mig bara seg och lite halvluddig i huvudet. Taggar lov som fan! Då kanske man slipper all stress en liten stund.

Men nu måste jag fortsätta skriva WL2! (jävla tjat på mig jag vet, men mitt liv består just nu till 95% plugg)

Puss

Saknar älskling <3 Imorrn imorrn imorrn :D

4e advent

Det är tametusan redan fjärde advent. Vad fort det går. Snart är det lov och julafton :o Crazy.

Sov ungefär hela kvällen igår. Då menar jag hela kvällen. Har sovit ungefär 16 timmar inatt. Men ändå ville min nacke inte sluta göra ont. Fast på den positiva sidan gör den iallafall mindre ont, men fortfarande ont. Skulle inte klaga om nån kom hit och masserade mig iaf. Nödvändigt värre. Men idag måste jag plugga som fan eftersom det inte blev nånting gjort igår. Så TOK-essay och WL2 blir mitt sällskap idag. Jättekul.

Min frukost idag blev bacon och makaroner. Skulle äta det till middag igår men jag sov istället. Så jag gjorde det till frukost istället ^^. Eller brunch kanske man ska säga. Whatever :)

Nu ska jag borsta tänderna lite och så sen ta tag i plugget.

Puss

Fekalie

Mitt huvud och min nacke samarbetar inte alls idag. Jag har ont i hela vänstra sidan av huvudet, det gör ont att titta med vänster öga och det gör ont att blunda med vänster öga. Jag fryser och tycker det är varmt omvartannat. Plus att jag mår illa.

Så jag har fått noll saker gjorda idag på pluggfronten, vilket inte är bra alls. Helvete.

Saturday

Morrnmorrn!

Igår gjorde jag en hel del faktiskt. Jag skrev klar min TOK-essay (eller ja jag ska kolla igenom allt igen imorrn och så, men den är typ klar tror jag). Sen kollade jag på massa Las Vegas och dog lite på säsongsavslutningen på säsong 4! Sen kom Elin, Kajsa och Camilla hit, och ännu lite senare kom Linnea, Emma, Erica och en kompis till dom :) Vi hade trevligt en liten stund innan vi drog på Gymnasietranan.

Kul att träffa tjejerna, mindre kul på tranan. Mycket värdare med vanliga "vuxen"tranan. Det var ALLDELES för mycket folk på dansgolvet hela tiden, man kunde knappt röra sig. Och folk knuffades, med flit, hela tiden. Så jag blev rätt arg på typ allt och alla som gjorde det och knuffades tillbaka. Var nära att jag höll på slå ner en brud som höll på extra mycket. Men Elin stoppade mig x) Lika bra det kanske. Sen blev det Max och mozzarella sticks. Samt så stal jag Elin & Kajsas strips (A) hahaha. Sen gick vi hem till mig innan dom skulle åka hem allihop. Trött som fan var jag och somnade typ direkt.

Idag är jag trött. Men det ska bli WL2 plugg idag hade jag tänkt. Lika bra liksom. Men först ska jag duscha, äta frukost och kolla på 2 första avsnitten i säsong 5 av Las Vegas ;)

Puss!

Helg!

Så var det helg igen. Dra mig baklänges vad fort det har gått. Känns det var typ tisdag igår eller nått. Vart har veckan tagit vägen?

Det blir iallafall ingen lugn helg utan det blir TOK helg. Skriva massa massa TOK-essay och om jag (förhoppningsvis) blir klar med den före söndag lite world lit 2 eller independent study också. Hoppas faktiskt på att hinna med rätt mycket i helgen. Vill vara så klar som möjligt till på måndag när älskling kommer hit och vi ska ha myskväll/lilla julafton med varandra :) Därför vore det awesome att vara klar så man inte måste plugga på måndag också.

Nu ska jag försöka göra iallafall större delen av min TOK. Wish me luck! Och Olof, LYCKA TILL på tentan idag! Du är bäst <3 <3


Det här är våran TOK bok. Den är faktiskt intressant och riktigt rolig på sina ställen ^^

Kommer sakna den <3

 

Puss



Scouter in my <3

Jag är stolt scout. Och alla som tror att det enda vi gör är att sitta i skogen, tälja, elda och hjälpa tanter över gatan, ni kunde inte ha mer FEL. Jag har varit scout sen 7 års ålder och jag kan säga att de där sakerna har vi inte gjort ofta. Och har jag nog aldrig hjälpt en tant över gatan. Vi har så himla roliga år. Speciellt under 2007 - 2008. Det var två HELT underbara scoutår. Och jag tror nog mina kära scoutvänner håller med mig.
Bättre vänner än dom kan man nästan inte hitta. Aldrig har jag haft så roligt så som jag har haft på alla underbara hajker, möten och läger med dom. Jiingijamboree i Kristianstad 2007, Holland 2008. 5-kampshajker, slapphajker, mellandagshajker, filmfrossor <3 Alla har dom varit underbart roliga. Konstigare folk än scouter kan man inte hitta. Men jag tror nästan det är svårt att hitta roligar folk också!

Här kommer lite nostalgibilder (för mig och mina underbara fellow scouts). Massa flumm!


Bättre gäng finns inte <3



De bästa av de bästa! (fattas några dock)



Jiingijamboree <3 Officiella kläderna :) Love it!



Hahahah x) Undra hur många timmar av jiingi vi spenderade vid Guitar Hero?



Holland 2008. Jag, Anna, Erik och Segis sitter längst fram!



Min vackra Anna! På väg till Holland ^^



Jag, Ell och Tobbe posar snyggt som fan! :D In Holland, Amsterdam.



Martin ska sumobrottas på Jiingi! Askul ^^



Dagen vi skulle åka hem från Jiingi. Jag och Oscar kör superman/beundrarinna posen ^^



Älskade Erik och Segis är allmänt trötta när är på sparkcykel hajk under lägret i Holland. FETT KUL!



Sova på nätterna? ÄÄH sånt kan man ta igen på dagen ^^



Sen vore ju faktiskt scouterna INGENTING utan allas våran älskade Lanker <3 Vad skulle vi göra utan honom?



2007, ca 20.000 scouter på ett och samma ställe. Mäktigt. Det här är under invigningen. Mäktigare blev det på avslutningen när alla + typ 5000 funktionärer står och sjunger med i Petters "Såklart"!


Nu orkar jag inte lägga upp fler bilder, men herreguuuud så många fler det finns! Och alla är av olika roliga minnen, dagar, läger, hajker, möten och andra påhitt vi gjort! Jag älskar scouterna och allt vad vi har gjort under dessa år jag varit med. Känns verkligen så sjukt tråkigt att vi tappat så mycket och inte alls gör lika mycket som vi brukar. Men vi har alltid minnena!

I know that distance is a factor but I stretch as often as I can

Återigen en såndär trevlig dag med massa plugg att göra. Fram till onsdag kväll kommer jag inte ha annat att gör faktiskt.

  • Historical Investigation - deadline 16/12 (idag)
  • TOK-essay - deadline 19/12 (Söndag)
  • Independent Study - deadline 22/12 (Onsdag)
  • Biologi Lab Report - deadline 22/12 (Onsdag)
  • World Lit. 2 - deadline 22/12 (Onsdag)
Lite att göra kanske? Hatar det här. Har inte en enda ledig stund känns det som. Hur ska jag hinna? Min räddning kommer antagligen bli tisdag (21/12) då vi har kom-i-kapp dag. Blir typ heldag av att BARA plugga sånt som ska in på onsdag. Vilket roligt nog (som ni ser) bara är tre saker.....

Fast tror nog ändå TOK-essay är värst. Den är ett rent helvete. Bara massa ordbajs (eller ordfekalie kanske?) som man inte fattar ett dugg av. På den sorgliga sidan hade vi våran allra sista TOK-lektion idag. Lite tråkigt faktiskt, aldrig nån helklass-lektion mer.

Idag fick vi även våra filmer som vi ska göra Oral Presentation på. Jag fick en från 1996 som heter Fargo och har Peter Stormare med. Hoppas på att den är bra! Den verkar ha fått bra kritik så. Jag ville egentligen helst ha Big Fish som är av Tim Burton (<3) men det försvann på 2 sekunder. Men Fargo var mitt andrahandsval så jag är rätt nöjd ändå :) Har hellre den än en japansk Godzilla från 1954 x)

Resten av kvällen ska jag spendera med Historical Investigation och lite TOK-essay om jag hinner/orkar. Annars kommer jag ju sitta med den hela helgen iallafall så. Fast imorrn kväll läre det bli en paus då det kommer lite trevligt folk man inte träffat på länge hit :D Kommer bli riktigt kul!

Men nu måste jag ta tag i livet (läs: Plugget)

Puss!

If tomorrow never comes

Jag har tröttnat på Historical Investigation. Har suttit sen typ kvart över fyra och har inte fått ner så mycket. Är typ klar med Summary of Evidence. Har börjat på Evaluation of Sources och lite på Analyzis. Men så mycket mer än så har det inte blivit. Och jag har ingen aning om hur jag ska göra Analyzis. Så om nån vill göra det här åt mig så får dom mer än gärna göra det. Jag tror nästan jag ger upp för idag och fortsätter imorrn efter skolan och mailar in på kvällen nångång. Så får det bli. Jag behöver vädra hjärnan från Brezhnev doktrinen, Stalin och allt vad som har med historia att göra.

Så nu blir det nog lite Las Vegas. Sen blir det nog rätt tidigt isäng ikväll. Börjar 8 imorrn och är galet trött redan. Plugga och frysa tar på krafterna ordentligt. Får se om jag kanske tar en dusch också senare. Tog visserligen en imorse men jag fryser så förbannat så det vore inte helt fel. Eller så kryper jag bara ner under täcket med min Paradisask och Las Vegas. Fan vad jag kommer bli tjock... >.<

Aja. Nu har jag klagat lite. Nu ska jag göra nått annat.

Puss

Ensamheten är så kall

Fyfan vad jag fryser. Riktigt riktigt kallt äre. Så jag har krupit ihop i en filt samt värmt lite glögg och slog just igång en lista på Spotify med jullåtar (Det måste vara nått fel på mig).

Dagen har varit rätt lugn. Filmen var rätt så jäkla kul, vi importerade delar av det vi filmade i helgen och hahahahahahahhaha vad roliga klipp det finns xP helt galet kul vare. Kommer bli skitkul att se resten samt klippa ihop allt :) Men resten av den här dagen (och imorrn antagligen) kommer bestå av Historical Investigation. Bara att kämpa på!

Så nu måste jag plugga.

Puss

Pizza eller inte pizza?

Dagens stora fråga är: Vad är användbart och börjar på E? Samt vad ville jag ha i söndags?... detta är ledtrådar till mina julklappar som jag ska få av älskling. Men jag kommer inte ALLS på vad det är. Vad sjutton är nånting ANVÄNDBART på E? Jag har redan kommit fram till Eltandborsta, Ekolod, Elvisp... Men inte det rätta. Blö. Förslag?

Min andra stora fråga just nu är: Pizza eller inte pizza? Jag är egentligen för fattig, men jag är sjukt sugen och orkar inte laga mat. Så en nr 19 skulle sitta finfint. Jag bestämmer mig efter att Olof ringt (sitter och väntar på det nu).

Idag har skolan varit tråkig (typ iaf). Fick även veta att på torsdag har vi våran allra sista TOK-lektion :'( Men då ska vi fika! Kommer faktiskt sakna TOKen. Den är rätt kul även om den är jobbig (och sålänge man slipper göra presentations och essays i det). Efter skolan gick jag, Hanna och Rebecca ner på stan för att handla julklappar. Jag köpte till min moder och till en viss söt person till. Så nu är jag helt klar med julklappsköpen. Skönt det. Det var iallafall SJUKT kallt att gå på stan i typ -21 grader. Inte roligt. Vill ha sooommar <3

Nu ska jag ta den sista biten från översta lagret på min Paradis-ask (utom romrussinen men dom smakar fekalie så dom räknas inte.)

Puss

How come it is so hard?

Ja men halloj. Dålig bloggning av mig som vanligt. Sorry.

Idag klev jag upp 07.40 och gick till skolan för att kolla på lucia (det var obligatoriskt) även fast jag egentligen inte började förrän 11.50. Så jag kände mig duktig duktig. Sen gick jag hem, åt frukost (pastasallad, vilket det antagligen blir imorrn också då jag inte har köpt nått bröd), duschade och sen tillbaka till skolan vid 11 för att göra ett balanstest. Det gick sådär. Men fick en biobiljett för att jag var med så nu blir det bio nått tag! :D

Sen var matte, historia och biologi. Allt gick bajs. Vart så jääääääääääääääva irriterad på min biologilärare i slutet på lektionen så jag var typ 2 millimeter från att storma ut därifrån. Jag är sjukt trött på biologin. Allt vi gör är sitter och jobbar själva, vilket innebär att jag lär mig inte ett skit. Väldigt stabilt. Blir så arg på det.

Efter skolan sprang jag ner till stan och ungdomsmottagningen. Efter det skulle jag köpa julklapp åt mamma när jag ändå var där tänkte jag, men såklart glömde jag bort det. Så får bli en annan dag. Och på vägen hem såg jag att jag hade fått lite skumma kryptiska sms från älskling om hans julklapp till mig. Jag är SJUKT nyfiken. Helt GALET nyfiken. Vill verkligen veta vad han funderar på. Gosh att man inte kan läsa tankar.

Väl hemma så värmde jag matlådan som älskling lämnade (carbonara <3<3) så nu är den slut :( Önskar jag hade 4 lådor till, minst. Resten av kvällen spenderades med att jobba (klar för den här veckan) och sen math project. Jag har fårr uppskov på att skicka in den till imorrn, men tror fan jag skickar in den ikväll iaf. Kommer inte komma på nått mer jag ska göra på den iaf. Fattar nada. Lika bra att skicka in egentligen så kan jag göra Historical Investigation imorrn och på onsdag. Så får det bli TOK-essay sen resten av veckan. Ojoj vad jag inte orkar! Plus att jag ska hinna göra en labbrapport och ett first draft på world lit 2. Hur hur hur huuuuuuuuuur ska jag hinna? Nån gör nånting åt mig? Snälla? Bliiir så less. Nä nu har jag bestämt mig att lite tabeller, grafer och en kort introduction får duga till first draft. Orkar inte mer nu, och jag kommer inte få nått mer gjort imorrn ändå så. Nu skickar jag in det snart.

Snart tänker jag lägga mig också. Galet vad trött man blir av att kliva upp före 8.

Puss

Tänd ett ljus och låt det brinna

Det är fan tredje advent idag ju. Hade jag helt glömt bort. Tjejen utan julstämning är ju jag det så kanske inte så konstigt egentligen. Har ju dessutom varit helt fokuserad på att filma sedan jag vaknade. Har inte gjort annat hela helgen typ. Ont i kroppen har man fått också. Och frysa av tårna trodde jag att jag skulle göra. Menmen, nu äre klart (till stooooor del) så! Nice. Har ju även varit massa kul.

Älskling har åkt hem också. Eller han borde sätta sig på tåget ungefär nu. Eller nått. Inte kul alls. Känns inte som jag hunnit träffa honom nå vidare mycket alls sen han kom hit och han har ändå varit här sen i tisdags kväll... :( Jag har varit i skolan om dagarna och även hela helgen har ju gått åt till skolarbete. Och på kvällarna har jag antingen varit så trött att jag knappt orkar hålla mig vaken eller varit sur som en gris på saker/folk (inte han dock, men det var väl han som fick ta smällen.. Sorry babe <3) eller så har han varit med andra. Känns inte alls som man hunnit med någon kvalitétstid med varandra.. :( Hade verkligen velat det. Och nästa helg är det helt omöjligt för mig att åka dit för jag har massa deadlines, samt att han har tenta på måndan.. Vet inte riktigt vad jag känner just nu. :'(

Resten av kvällen läre väl antingen gå till att plugga eller så får det bli Las Vegas eller liknande. Antagligen Las Vegas.

Puss

12/12

Ska börja spela in filmen om nån minut. Så blir ett kort inlägg nu.



Tänder ett ljus för moster som skulle fyllt år idag <3

Det kallas tvivel, det där som stör

Ojoj. När ska man få vila ut ordentligt? Verkligen N-Ä-R? Idag vaknade jag x antal gånger mellan 06.00 till 08.10 klockan ringde och var jättestressad varje gång jag vakna för att jag trodde jag försovit mig. Lagom trött när jag faktiskt skulle kliva upp. Sen var det bara att göra sig iordning inför den långa dagen med inspelning i skolan.

09.00 var det dags. Vi gick till skolan, larmade av, öppnade och fixade iordning. 09.30 kom skådespelarna. Ca 10.00 började vi med alla sminkningar (tack och lov hade vi en make-up-artist som fixade sånt!) och ca 10.30 kom vi igång med det seriösa filmandet. Sen körde vi på för fullt hela dan fram till ca 17.15, med endast en lunch och en fika paus. Detta innebar massor av springade (för både skådespelare och oss i filmcrewet), planerande, omtagningar, skrik och skratt. Det var sjukt kul men även intensivt som fan. Måste säga att våra spök/zombies var sjukt läskiga. Man blev typ rädd på riktigt. Riktigt riktigt bra skådisar hade vi iaf :) STORT TACK till alla dom!
Imorrn ska vi filma klart det vi inte hann idag, vilket är ca hälften eller mer. Dock kommer det nog gå lite fortare imorrn då det är många småklipp och bara tre personer som ska synas. Kommer nog gå bra det med :) Även om man blir sjukt irriterad på en del folk som inte kan engagera sig när dom borde så får det väl gå ändå. Antar jag.

Annars idag har jag inte hunnit med så mycket. Kommit hem, gått på ICA, tittat på Olof när han lagade mat, diskat och slagt sönder mitt stora favoritglas. Och duschat. Men är så gaaalet trött nu så jag orkar inte mer. Orkar inte hålla ögonen öppna nästan. Blir nog realtivt tidig kväll för mig. Får väl se om jag måste somna ensam eller om Olof tänker komma hem snart. Blir troligen få somna själv.

Hoppas iaf på att få sova ut ordentligt imorrn. Vi ska inte börja filma förrän 10.30 och efter några nätter (mornar?) med halvdålig sömn så vill jag få känna mig någorlunda utvilad iaf. Men det kommer väl hända i mina vildaste fantasier.

Men jag hoppas på att kunna få tag i lite bilder från inspelningen idag snart, så kanske några kommer upp här :) Fett kul vare!

Puss

I'm trouble

Dålig uppdatering av mig senaste dagarna. Sorry, men har haft galet fullt upp. Plus att man ska försöka hinna vara mysig med älskling.

Igår så var det en lång dag. Började skolan 8 och gick till 12. Sedan måsta man stanna och fixa klart storyboard och shotlist i sista minuten. När det var klar åkte jag och Hanna hem till henne och lagade mat/bakade inför idag. Det blev ca 6½ glasslådor med pasta & köttbullssallad och de torraste, mest smaklösa kakorna någonsin. Men salladen såg rätt mumsig ut så alltid nått. Sen vid 19 kom jag hem och fick panik över att vi inte hade tillräcklig med skådespelare så jag gick som ett argt bi hela kvällen (stackars älskling, Förlåt! <3). Men lugnade ner mig lagon till att vi skulle sova.

Så idag ska vi filma. Hela dan. Mellan 09.00-18.00 ca. Lite mindre eftersom vi ska öppna skolan, stänga skolan, ät mat och fika. Men blir ändå en sjuukt lång dag. Kommer vara helt slut ikväll. Så är det en likadan dag imorrn också. Hur ska man orka? Plus att min sovmorgon på måndag inte existerar pga det jävla luciatåget.

Men nu ska jag vara på skolan fit for fight om 20 min så läre skynda mig!

Puss

But I am free

Hej hopp!

Nu är det mycket som hänt/händer. Blev inte så mycket blogga igår eller i tisdags. Så kör på en lite update på vad som hänt :)

Efter teatern i tisdags kom jag hem och hittade älskling är hemma (fast jag visste att han skulle vara här men iaf ^^). Fast på den negativa sidan hittade han kvittot till sin julklapp så nu vet han vad han ska få :( Teatern var väl inte den bästa jag sett, men den var väl okej. Blev sova nästan direkt när man kom hem.

Igår hände det massor av grejer. Började med att sitta hemma och mysa med älskling och allmänt tog det lugnt. Sen var det skola vid 12. Var i skolan till 16, och sen var det bara att springa hem och duscha/byta om för kvällens bravader. Det var nämligen dags för Antons överraskningsfest. Det var även därför Olof kommit till Bollnäs. Blev riktigt bra :) Han var överraskad och det blev en rolig kväll med roligt folk. Lite drama här och var kanske men sånt som händer ibland antar jag. Jag hade iaf en rolig kväll, dansade och åt god mat. Kom hem vid 2-tiden och somnade rätt fort. Älskling kom hem lite senare och kröp ner med mig :)

Imorse vaknade jag klockan 6 och kunde inte somna om. KUL att få sova 4 timmar. Verkligen. Fast trots allt så har jag inte varit så trött idag och är inte det än heller. Men blir nog helt död frammåt 20-tiden x) Skolan idag har varit het okej, har inte gjort alltför mycket (mycket film dock men sånt är ett måste!) Blir en rätt lugn kväll med lite plugg och så.

Nu ska jag äta älsklings hemma-gjorda carbonara <3<3<3<3

Puss


Im not perfect

Hej hallå.

Gårdagen bestod av att äta mackor och åka buss. Samt lite skola och en timmes teater. Kom hem ca 23.45. Trött tjej då.

Idag har alla fått ledigt fram till ett (iaf i min klass) så dagen består av en filmlektion och sen information till Pre-IB om ämnena vi läser, och fika då såklart ;P.

Menmen. Bloggar mer sen om jag hinner.

Puss

I am hopeless

Det har varit en helt OTROLIGT långt dag. Flera gånger ikväll har jag fått för mig att det var tisdag kväll och trott att saker som hände imorse hände igår morse. Med andra ord, galet lång dag. Kommer sova så otroligt skönt inatt (hoppas jag). Vill inte ha en massa stressade drömmar och möten inatt igen iaf. Då blir jag tokig.

När jag tidigare idag (runt 17-tiden) bestämde mig för att sätta mig och jobba så gick det inte alls. För internet la SÅKLART av och vägrade funka på ungefär en timme. Så blev stressjobba också.  Känns som allt jag gör, gör jag stressat nu förtiden. Men blev iaf klar med jobbet för denna vecka. Har även duschat, tvättat, handlat, hämtat ut kläder och lagat mat idag. Kul liv. Borde egentligen ha dammat också för det är GALET dammigt överallt. Men orkar inte. Är för trött. Nån kan ju faktiskt damma åt mig? :D

Blev inget Greys idag heller. Får bli en annan dag. När jag hinner. *suck* Imorrn hinner jag ju verkligen inte iallafall. Först skola från 10.15 - 13.30, sen vid 13.30 åker alla IBare till Stockholm och går på teater "Onda Sagor" av Pär Lagerkvist. Ska bli kul även om vi inte kommer hem förrän sent på natten. Jag kommer somna och snarka på bussen, garanterat.

Men nu ska jag nog dra mig mot sängläge innan jag somnar sittandes.

Puss

Min snygga tröja som jag hämta ut idag! (fast tröjan jag fick av älskling är MINST lika snygg, om inte snyggare)

Cause I am fragile

Stressig dag.se!

Börjar med ett tåg som är ca 45 minuter försenat. Kommer till Bollnäs ca 25 min innan jag börjar. Stressa hem, hämta grejer, springa till skolan.
I skolan har vi matte (rätt lugnt) sen historia och då var jag tvungen att springa hem för jag hade glömt mitt USB-minne hemma (där ligger uppsatsen vi håller på med just nu). Sen hade vi biologiprov. Det gick bajs.

Sedan springa hem, plocka ihop tvätten, inse att "Oj, jag har ingen sköljmedel,fan, det får gå ändå". Springer och slänger in tvätten i maskin. Springer till ICA, handlar och hämtar ut mössan/tshirten som kom i fredags. Springa hem. Nu ska jag strax springa till tvättstugan igen sen måste jag jobba. För jag kommer inte hinna jobba någon annan dag den här veckan. Så ikväll måste jag hinna göra 10 intervjuer. Stress, stress, stress. Plus att jag måste äta nått innan jag svälter ihjäl. Har dock lovat mig att få hinna se det senaste Greys-avsnittet idag också. Efter jobbet.

Nu, mot tvättstugan!

Puss

Gosh

Ska snart åka till stationen för att sitta på ett tåg i två timmar till Bollnäs. Taggar inte alls på biologiprov idag, kommer gå åt helvete.  Taggar inte den här veckan för den ligger på ungefär stressfaktor 2000. Dessutom har jag sovit dåligt som fan inatt, inte direkt ett plus i kanten.
  • Måndag: Åka hem, biologiprov, tvätt-tid, ICA
  • Tisdag: Skola + teater i sthlm (dvs ingen tid att plugga på kvällen då vi inte kommer hem förrän ca 00.00)
  • Onsdag: Skola, plugg + lite annat.
  • Torsdag: Skola, biologilabb + MASSA plugga.
  • Fredag: Skola, Plugga som en tok och fixa allt inför helgen.
  • Lördag + Söndag: Filma, filma, filma, filma HELA dagarna.
Känns som en otroligt givande vecka, där jag verkligen kommer hinna med allt. Att jag har 3 inlämningar nästa vecka gör ju inte det hela bättre. Känner verkligen att sammanbrott here I come! Om ni hittar mig i ett hörn nånstans vaggandes fram och tillbaka, bli inte förvånad.
Men nu läre jag dra till station!
Puss

I'm addicted to you

Söndag. Har varit dålig uppdatering i helgen, men vill inte sitta vid datorn en massa när jag är med älskling :)

I helgen har vi kikat på Harry Potter filmer. Eller ja. Jag sov genom halva 1an för jag var så trött i fredags. Sen skippade vi 2an för ingen av oss gillar den så mycket. 3an såg vi igår, sen sov jag genom typ hela 4an. Bra jobbat av mig. Men är man trött så är man. Idag blire 5an iaf! Den ska jag minsann se, så det så!
Igår var jag och älskling på stan också. Och söt som han är köpte han en t-shirt åt mig :D Awesome var den! Love it! Vi sprang runt där nån timma sen gick vi och åt på China Garden. MUMS! Deras buffé är ju grymt awesome måste jag säga. Yummie Yummie :)
Idag har vi inte gjort mycket alls. Snarare ingenting. Varit hemma och chillat bara. Gick till ICA en sväng för att inhandla middag, men det är allt. Lövbiff, hemmagjord klyftpotatis och bea-sås blev det, återigen MUMS! Hihi :)
Imorrn bitti åker jag hem till Bollnäs igen, men blir en vecka med hel massa saker att göra så kommer inte ha tid att ha tråkigt. Math Project, Historical Investigation, TOK-Essay, Final Production och en hel del annat står på schemat. Bara att kämpa på. Usch.
Puss

You've taken over me

Är framme i Uppsala. Sitter och väntar på att Olof ska komma hem från lasergame eller vad de nu va. Får väl leka på FB eller nått sålänge.
Vart galet irriterad på busschauffören hit. Bussen har avgångstid 14.20 från Gävle, vilket i mina ögon innebär att man ska ÅKA från Gävle då. Busschauffören kom till bussen och öppnade den ca 14.15. Då skulle han låsa upp, få igång bussen (blåsa alkolås) och kolla alla passagerares biljetter samt ta betalt av de som inte hade förköpta biljetter. Eftersom det är en hel del folk som ska med så tar det inte bara 5 minuter att göra allt det där. Utan det tar ca 20 minuter. Vilket innebär att vi kom iväg ungefär en kvart sent redan från början. Otroligt effektivt. Sedan stannar vi vid rött ljus, men inte fan börjar han köra när det blir grönt utan han står där en liten stund innan han upptäcker att det är grönt. Väldigt bra. Jag gillar inte den snubben.
Menmen. Nu är jag som sagt framme iaf.
Puss

Av längtan till dig.

Skönt med fredag. Ogillar dock att jag alltid börjar fredagar med 2 timmar engelska. Sjuuukt drygt. Men idag tror jag faktiskt att jag slutar efter engelskan. Har ingen matte och vi brukar få flexa med svenskan (vi gjorde det ju igår så läre väl gå idag med) Då blire hem och packa klart innan det är dags att åka till Uppsala och spendera helgen där :)

Tack och lov blev jag klar med Written Task igår kväll så behöver inte tänka på den igen förrän feedbacken kommer. Däremot har jag biologiprov på måndag, så dom böckerna måste med till Uppsala. Drygt. Har så mycket nu så jag dör snart. Menmen. Bara att kämpa på! (några peppande ord skulle inte sitta helt fel)

Snart dags för skolan!

Puss


"Becasue you're a crazy mad piss artist who wants to throw his students thorugh the window, and I like you"

Fick sluta tidigare idag :) Skönt säger jag. Mer tid till att göra Written Task. Vilket behövs. Men inte världens roligaste göra. Menmen! Bit i det sura äpplet brukar man säga.

Blir iallafall stan med Brian runt 16tiden, ska köpa lite julklappar åt syskonen och tänkte jag :) Får se om jag hittar nått åt mig själv också kanske (A)

Nu ska jag plugga! Wish me luck.

Puss

-21.....

Tjugoen jävla minusgrader. USCH! Hatar vinter. Kan det inte bli iallafall vår snart? Eller helst sommar. Eller bara kvällen den 19maj!

Idag har jag sovmorgon eftersom jag var i skolan till klockan 17 igår. Börjar vid 10.10 med 2 timmar biologi... Uscha. Går till klockan 15 idag, fast har bara två lektioner. Sen kanske det blir att gå på stan en sväng innan jag måste hem och plugga som en tok. Fick faktiskt lite gjort igår, inte mycket dock. Men har kommit längre. Alltid nått.

Nu ska jag äta frukost!

Puss

Alla vill till toppen och göra karriär

Procrastination! Inte min kompis. Får mig att känna mig så dålig JÄMT. Måste sluta göra det. Speciellt nu när jag faktiskt har ca 150 saker att göra fram till jul och knappt någon ledig tid. Jösses. Ta tag i Written Task kvinna! Jag skaa... snart? Ska bara jobba först (A)

Jag avskyr written task av hela mitt hjärta. Den är inte alls rolig och jag förståååååååår den inte. Blä. Kul att den ska in på fredag.. Får sitta på bussen till Uppsala och dö lite. Och i Uppsala. Eller så blir jag klar idag/imorrn. Men då måste jag ta tag i det. Hdkfsdhgtkusaug. Just det.

Jobb nu, sen plugg. Mhm.

Puss

Don't you worry what the bitter hearts are gonna say

Japp. Så vare en ny dag. Och jag är så sjuuukt trött. Men det är bara att ta tag i livet.

Idag har jag en sjuuuuukt galet lång dag i skolan. Börjar 09.05 och slutar vid 17.00. Lagom lång dag. Men får sovmorgon imorrn istället :) SKÖNT, och väldbehövligt. Efter skolan idag kommer det bli plugg, MÅSTE! Verkligen måååste.

Och igår kväll halv tolv kom jag på att jag och Olof hade 11 månader :D <3 Tänk vad tiden går fort ^^

Igår kväll bokade jag biljett till och från Uppsala så helgen blir bra iaf :) Men måste plugga som en tok kommande dagar. Men det äre värt. Kommer bli så skönt att komma dit och bara mysa med älskling. Tror för övrigt att jag håller på bli förskyld, något jag INTE har tid med så förhoppningsvis gör älskling mig frisk ;)

Just ja! Fick mail imorse att dom har skickat mitt pakt från ellos (det som jag beställde för flera veckor sedan, som skulle komma 10 dec!) så det skulle vara här på fredag :) förhoppningsvis redan tidigare, för jag hinner inte hämta det på fredag. Men har jag tur så! Annars får det vänta till på måndag. Men det är på gång iaf! :D

Men nu ska jag göra mig klar och springa till skolan. Måste dela ut en enkät innan jag börjar också!

Puss

RSS 2.0