Fisk!

Har fått världens sötaste fisk av älskling (som ändå kommer bo hos honom i Marcos akvarium xP) Men det är min! :D

En sådan, Humlefisk, är det :) Den är galet liten och jättesöt. Och gömmer sig på botten hela tiden x) Den heter Nayru efter en av de the three Golden Godessess i Zelda. Min sötisfisk! 10månaders present från älskling. Awesomeness. Love it!

10 underbara månader <3

Idag har jag och älskling vart tillsammans i 10 månder :) 10 underbara månader <3 Jag älskar dig Olof och du betyder så himla mycket för mig!

Kom fram till Uppsala cirka en halvtimme sent pga busshelvetet. Men kom ju fram iallafall :) Blev myskväll, med Guitar Hero, Quiz, titta på de nya räkorna i akvariet och vin igår. Trevligt trevligt!

Idag blir det lite lugnt på dag tror jag, gå på stan och kika osv. Ikväll blire party party ^^.

Men nu ska jag äta och mysa lite med älskling innan vi gör nått annat.

Puss!

Äckelbajs buss.

Sitter fast i Gävle just nu för dom har bussproblem. Jävla skit. Jag vill komma fram nån gång!

Annars har dagen gått rätt bra. Engelskan var seg som vanligt, Matten var okej och Svenska uppsats skrivningen gick väl okej.

Kommer inte ha batteri på datorn för hela resan eftersom vi aldrig kommer iväg.. :( Aja det får hålla så länge det håller.

Puss

Frickin Finally Friday!

Änligen äntligen fredag!
Skola till 12 sedan åker jag 12.49 mot Gävle och sedan buss till Uppsala! :D WOHO!

Puss!

Tomorrow!

Snart snart snart snart är det fredag! Och om mindre än ett dygn är jag i Uppsala och hos älskling! Sååå nice det ska bli :D
Just nu sitter jag i soffan och har Maria Mena i högtalarna och mumsar på godis. Vilket av nån jävla anledning ger mig ont i nacken. Idag har jag visserligen haft ont i nacken från och till (antagligen efter gårdagens bravader) men det förrvärrades när jag började äta godis. Och förut när jag åt godis och inte hade haft ont i nacken alls på flera dagar så fick jag ont direkt jag började äta godis. Jäkla skit nacke. Den kan gå och hänga sig nånstans. Men jag trotsar nacken och mumsar vidare!

Men nu blir det nått avsnitt Las Vegas och sedan sängen så det blir fredag!

Puss

And if I wanted loneliness I'd choose to go.

Ja men så var skoldagen över. Och jag har idag haft film där vi planerade lite över Final Production. Sen hade vi biologi. Och det var den värsta/äckligaste biologilektionen ever! Vi skulle dissekera fucking griskultingar. Och det var jätteäckligt. Och jag kollade bara på. Det var bara 4 st som faktiskt gjorde själva dissekerandet och så var vi 3 som titta, resten försvann iväg för dom ville inte se. Riktigt äckligt. Luktade illa som fan också. OCH det var precis före lunch, så gissa vilka som inte kunde äta på lunchen idag?
Ser jag en dissekering på tv, film eller nått så är det helt okej. Men det här var inte alls okej. Mådde nästan illa när vi sluta för det var så brutalt ibland. Nä det vill jag inte se igen.
Efter biologin (och den icke existerande lunchen) så blev det TOK och det var typ den tungaste TOKlektionen ever. Vi satt och diskutera över Big Bang och hur det gick till. Och det var tungt. Sen när vi alla var lagom grötiga i huvudet så hade vi svenska och skulle skriva essä, som tur är får vi skriva imorrn också, så jag avslutar inför lovet med att lämna in en uppsats. Fint.

Nu håller jag på att tvätta, vilket kommer ta en stund då jag hade rätt mkt tvätt nu. Sen måste jag både duscha och packa ikväll också. Blir en lagom kul kväll med andra ord. Men förhoppningsvis blir jag klar innan det blir för sent så jag kan chilla med lite tv-spel, tv eller ett/två avsnitt Las Vegas :)

Puss!

You're the only one, who Holds my hair back when I'm drunk and get sick

Ny dag, nya tag och ännu starkare längtan till imorrn. Vill verkligen ha fredag nununununununununu. NU.

Är rätt trött/sliten efter igår, kom ändå hem runt 01.20 och somnade rätt fort. Fast är inte van att sova så lite egentligen x) Att börja 8 på torsdagar SUUUUUGER. men jag ska vara glad att jag bara börjar 8 två dagar i veckan :)

Men nu blir mot skolan strax, måste fixa mig lite och så bara.

Puss

Why can't you just hold me?

Jag orkar inte. Vill inte. Orkar inte. Vill inte. And so on.

Fredag ja tack! Orkar inge mer skola, analysera, förstå, skriva, läsa, diskutera och allt vad vi nu gör. Jag vill/behöver ha lov NU! Helst nyss. Känner mig rätt låg just nu också. Är inte pepp på nått mer än lov och mys med älskling. Tiden går alldeles för sakta just nu. Behöver komma härifrån ett tag.
Visserligen verkar det inte bli riktigt som jag trodde till helgen heller, men det ska väl funka ändå.

Blev förövrigt inget Ryssland heller. Kanske lika bra. Men ändå jävligt surt. Men kanske blir Paris eller nått istället. Märks väl.

Nu ska jag sätta mig och döda lite saker tror jag. Eller bara bittra.

Puss

But if I wanted silence I would whisper. And if I wanted loneliness I'd choose to go. And if i liked rejection I'd audition. And if I didn't love you You would know

Eftersom jag inte har nått bättre för mig en onsdagsmorgon så passar jag väl på att blogga lite (som om jag inte göra det ändå :P)

Här sitter jag i lila strumpbyxor, svart långlinne, snart lila converse och en grå långärmad. Lila är dagens tema pga "Bär något lila för att säga en självklarhet dagen" och är sjuukt fundersam över vad älskling ville mig halv 1 inatt. Fick sms ifrån honom då, men ingen förklaring till vad han ville. Och jag sov ju såklart (jag är ju kung på att sova) och inte vaknade jag av det. Så nu är jag galet fundersam istället.

Börjar vid 09.05, slutar vid 15.00. Har engelska, historia, svenska och film idag, och på filmen ska vi börja med final production! Scary shit. Hoppas på att det kommer gå bra bara. Men det ska det säkert göra.
Ikväll blir det troligen middag på tranan med några classmates, vilket blir nice :)

Think all the mean girls, That pulled your hair, Are barefoot now, And pregnant dear, And you write pop songs, And get to travel around the world.

Hömhömhöm. Jag tjatar om det jag vet, men Maria Mena är min nya gudinna at the moment. Hon är så underbar <3 Ge mig alla hennes låtar!

Jag har ont i foten. Fortfarande. Förstår inte varför heller. Det gör bara allmänt konstigt ont mitt i foten. Speciellt när jag går. Kan nån förklara varför?

Har varit till ICA två gånger idag, en gång för att jag var tvungen att köpa bubbelvatten (jag är galet beroende) och en gång för att jag följde med Eve :) Kallt men skönt att komma ut ur lägenheten ibland också. Sedan har jag duschat och spela zelda. Haft en mysig konversation med sötaste Frida (som jag saknar!) och med underbara Ell (som jag också saknar!) Tycker båda ska ta och pallra sig hit nupåengång.

Det som gjort mig mest besviken idag var att jag vaknade och kollade på datumet och tänkte "ååååh det är den 26 oktober, jag har namnsdag idag!" Kliver upp, kollar i kalendern och inser att det har jag inte alls. Jag brukade ha namnsdag den 26 Oktober, men för några år sedan ändrade dom i kalendern och tog bort My ur kalendern och satte dit Amanda (vilket ironiskt nog är min lillasysters namn). Så jag blev rätt besviken på det. Men men, inte så mycket att göra åt. Har iallafall den 26 April på Therese. Förstår dock inte varför dom tog namn som My, men lät namn som Klemens, Israel (det ska väl vara ett land och inte ett namn?) och Eugenia vara kvar. Hur många heter Klemens om jag får fråga? Snacka om att jag var bitter girl när dom tog bort mitt namn (kan hända att jag var rätt liten också så det gjorde det hela mycket värre än det faktiskt var, men iaf ^^).

Imorrn är det "Bär något lila för att säga en självklarhet"-dagen (stöd HBT-personer) och jag tänker iaf vara lila! (det är ju en snygg färg också ^^)


Hösten är fin så länge sen ser ut så här. När löven är borta är den bara kall och tråkigt. Vilket det är nu. Och det suger.

You will always be the bitter, saddest part of me

Den här kvällen suger. Iallafall so far. Jag har inget att göra (eller jag kan plugga/jobba men det orkar jag inte just nu) Jag skulle kunna spela Zelda iof, men orkar inte tänka just nu heller. Jag känner mig rätt nedstämd faktiskt. Tycker vi kan skippa resten av veckan och bara få fredag kl 15.40 då jag är framme i Uppsala hos älskling. Nån som har något att spola fram tiden med lite?

Känner mig sjukt trött idag, kan bero på att det tar ett tag för mig att somna om kvällarna senaste dagarna. Vilket iof kan bero på att jag pratar med Brian x) Men jag har svårt att somna ändå. Hoppas på att somna snabbt ikväll. Så det blir imorrn, så jag kan få skolan överstökad.
På plussidan så ska jag på tranan och käka med några från klassen imorrn kväll :) Men det är väl det enda som jag ser fram emot den här veckan förutom fredag.

Blir en dusch snart också om en stund. äääh nu orkar jag inte bry mig mer. Blir lite Las Vegas avsnitt!

Puss

See you're not what I expected But you're the only one who knows how to handle me. And you're such a great kisser and I know that you agree

En dag närmare fredag = en dag närmare min vecka hos älskling! :D <3

Idag är det bara skola, jobba och chilla som gäller igen. Tänker inte plugga nånting idag heller (inte för att jag tror att jag har så mycket att göra egentligen. Bara TOK-essay, WL1, komma på topic till Historical Investigation och läsa historia) Eller tja.. Jag borde nog läsa historian eftersom det ska vara läst imorrn.. aja det är bara läsa :)

Blir nog mest en lugn dag iallafall. Gjorde klart nästan alla mina intervjuer för den här veckan, så jag behöver inte stressa med nått sånt heller :P Kanske att jag jobbar klart allt för den här månaden den här veckan också, har bara 13 st kvar så det är skönt :)

Over and out for now.

Puss

You self destructive, Little girl. Pick yourself up, Don't blame the world. So you screwed up, But you're gonna be okay.

Jag är fortfarande helt slut i huvudet efter högskoleprovet och allt plugg i helgen. Jag hade verkligen inte helg i helgen, utan bara plugg, plugg, plugg. Ska bli så SJUKT skönt med lov nu snart. Räknar ner till på fredag då jag ska åka till älskling och vara där i en vecka :D <3

Ikväll ska jag inte plugga nånting, bara jobba lite (vilket jag hoppas kommer gå rätt fort) och sen se på tv eller spela zelda :) En luuuuugn kväll med andra ord. Och så blir det lyssna på massa Maria Mena <3 Love her!

Imorse gick jag till banken och beställde nytt ID-kort, det är på tiden. Mitt går ut den 15/11 och det tar cirka 2-3 veckor innan det kommer. Plus att jag ser inte alls ut på det gamla som jag gör nu. Har fått VÄLDIGT många misstänka blickar från vakter och andra personer som bett att få se mitt leg. Är alltid rädd att dom ska tro att det inte är jag och inte låta mig komma in eller så. Men snart är det slut på det! Ska bli nice att ha ett leg man inte behöver skämma ihjäl sig över x)

Jag hade även en extremt produktiv historia lektion idag. Vi gjorde lite frågor om Stalin innan vi började läsa tidningar för att få inspiration till våra Historical Investigation, och så satt vi och läste dom i typ en timme. Jag läste en jätteintressant artikel om Jeanne d'Arc (vilket jag fortfarande inte kan uttala, trots flera hjälpförsök från min lärare) och det roligaste jag lärde mig var att Billys Pan Pizza är döpt efter Bill Clinton och Gorby's Piroger är döpta efter Mikhail Gorbachev. Jag visste att många kallade Gorbachev för Gorby, men jag har aldrig tänkt på någon koppling mellan dem x) Fult var det iaf!

Puss!


Maria Mena <3

Jag älskar Maria Menas musik :) Hon är så speciell.
Dessutom tänker jag på den första tiden när jag träffade Olof när jag hör dom. Vi lyssnade mycket på henne då (mitt val kanske xp) och nu när jag hör dom tänker jag alltid på dom mysiga kvällarna i hans lägenhet när vi knappt kände varandra. Så himla fin tid och så himla fina låtar.

Olof, Jag älskar dig <3



Sunk- och pluggdag

Söndag 11.02. Och jag har hittills bara städat lägenheten (vilket inte tar speciellt lång tid men ändå) och jag har måste skriva WL1 för den ska in idag. Bajs. Men det är bara att kämpa. Ska försöka bli klar så fort som det bara går så jag kan ha en relativ lugn söndag ändå.

Jag sunkar som faaan idag med. Måste duscha, men det får vänta tills plugget är klart, ska vara min lilla belöning för att jag har pluggat x) (och att få spela zelda såklart <3)

Idag ska även Brian komma hit, han ska låna min soffa en vecka :)

Nä nu måste jag diska, fixa frukost och sen plugga! Annars blire ju inge dusch eller zelda nångång!

Puss ( eller pyss som jag alltid lyckas skriva först)

Grease <3

Love <3

Jag bara råkar sitta och titta på en av världens bästa filmer. Grease. Älska! Kan se den igen och igen och igen och igen :) Älska karaktärerna, musiken, stilen ja allt! Jag kan ju varenda låt och det är sjukt svårt att låta bli att sjunga med ju! Tips: Vill ni inte höra mig sjunga, kolla/lyssna inte på Grease med mig.
Jag älskar verkligen den filmen. Tycker synd om mina grannar som antaligen får höra min falsksång ^^ Not my problem!

Ge mig ett liv som i Grease <3
Hur tufft skulle inte det vara? Folk bara brast ut i sång lite då och då and so on ^^

I love T-Birds & Pink Ladies. Jag svär, om jag var med i Grease skulle jag kidnappa Danny eller Kenicke in a second ;) Gimme some of that!

Kan även tänka mig lite Elvis :D

Nä nu måste jag sluta leva i en film/annan tid och kolla på film ;)

Puss!

Högskoleprovet.

Idag har jag gjort högskoleprovet och nu sitter jag bara och väntar på att facit ska komma ut 17.00 så jag kan se precis hur dåligt det gick. För bra gick det garanterat inte. Jag gissade säkert på mer än hälften. Jäkla skitgrejer. Tur att jag inte gjorde det för att vara superseriös den här gången, utan mer för att ha erfarenheten av att ha gjort det. Det gick rätt fort trots att jag började vid 8 och inte kom hem förrän typ nyss.
Ikväll ska jag unna mig en pizza och lite godis tror jag. Om jag orkar gå till ICA och köpa godis vill säga. Vilket jag inte tror att jag gör. Så nån kan ju köpa åt mig och komma hit med det? :D Bra plan!
Har lyckats trycka i mig 3 äpplen och lite kycklinggrejs hittills idag, men börjar bli hungrig igen så pizzan ska nog gå ner iaf!

Imorrn blir det heldag med plugg igen, WL1 denna gång. Men det ska nog gå. Hoppas jag. Ikväll ska jag inte göra nånting iallafall. Bara ta det lugnt och vara trött.

Puss

Zelda! :D

Nu ska jag strax lägga mig. Måste bara påpeka att jag klarade ut Zelda: Wind Waker idag utan hjälp :D


Hell yeah!

Och sen började jag spela Zelda: Ocarina of time, världens kanske mest episka spel? Underbart iaf. Jobbiga är att jag kan inte flytta kameran som i Windwaker så jag använder c-spaken hela tiden och lyckas skjuta massa saker x) Helt knasigt. Men jag lär mig nog snart!

Dagens går till en NV-elev som sa "Men vårat projektarbete är viktigare än IBs exams, det är ju bara en bonus till deras betyg".
Inte speciellt insatt person. Ta reda på fakta innan man säger saker. Exams ÄR våra betyg. Inte en jäkla bonus? Väldigt roligt när vi fick höra detta.

Men nu måste jag sova så jag orkar ha prov hela dan imorrn. Jäkla Högskoleprov, varför ska du hålla på hela dan?!?!

Men men Puss!

Engelska och Helg.

Så var det helg. Eller kan man kalla det helg? Måste plugga idag, göra högskoleprovet imorrn och sen plugga på söndag. Så en speciellt rolig helg vet jag väl inte om det blir. Usch. Kommer vara så sjukt trött hela helgen och hela nästa vecka. Som tur är tror jag inte att jag har så mycket nästa vecka. Bara en uppsats, som ska skrivas på lektionstid tack och lov, sen måste jag nog ta tag i min roll till engelska presentation som vi ska göra efter lovet.

Längtar helt galet mycket till lovet just nu! Ska bli så gryyyyymt skönt. Även om jag måste plugga då med. Men kommer göra annat med kan jag lova :) Mysa med älskling blandannat ^^

Just nu sitter jag och försöker få ihop min engelskauppsats. Någon annan får mer än gärna göra den åt mig just nu. Orkar verkligen inte. Är helt slut i huvudet efter veckan. Är galet trött. Skulle behöva sova middag tror jag x) Poppar musik gör jag också! Lady Gaga, My Chemical Romance, Jimmy Eat World och lite annat smått blandat :) Underbart. Och såklart den ultimata pepplåten Eye of the Tiger! Får inte glömma den ;)

Men nu ska jag försöka bli klar nångång så jag kan lägga mig på soffan och slöa.

Puss

Hårnöjd & lat.



jag är supernöjd med min hårfärg just nu. Den är så varm och höstig. Och jag älskar de röda tonerna som syns mer ibland :) Galet nöjd hel enkelt. Skönt det.
Kvällen har varit allt annat än produktiv. Har skrivit kanske max 100 ord på engelska uppsatsen som ska in imorrnkväll, men det löser sig! Jag har istället legat och spelat Sims: Bustin Out på gamecube ( inte världens roligaste spel och definitiv inte i närheten av Zelda, men jag orkade inte ett tänka-slåss-spel) och ätit godis som bara den. Så nu mår jag nästan illa. Men de vare värt. Men jag förstår inte varför jag alltid ska få ont i huvudet när jag börjar äta godis? Jag som nästan aldrig äter godis längre. Fett wierd.

Nu ska jag lyssna på lite nice musik, sen ringa älskling och sen sova. Har ju fucking 2 timmars engelska imorgon bitti -.-'

Puss

Kallt!

Hur skönt skulle det inte vara att ha sommar nu istället för att vinter ska komma och vara kall och blöt?



Alltså det är sjukt kallt. Och det kommer ju bara bli värre. Hur ska man orka en lång kall vinter till? Jag tycker verkligen inte om vintern. Inte alls. Det finns bara två bra saker med att ha vinter

1. Man kan köra skoter (men då krävs det att man har en skoter, vilket jag inte har)
2. Man har en anledning till att sitta inne och mysa.

Annars finns det verkligen inget bra alls.
Nu sitter jag INOMHUS och fryser. Så ska det väl inte vara? Bajs på det.
Idag ska jag skriva lite engelska uppsats, som tur var behöver jag inte superstressa för den ska inte in förrän imorrn kväll så jag hinner skriva imorgon eftermiddag kväll också! Och WL1 kan skickas in på söndag så jag kan skriva den på söndag. Skönt att slippa stressa en massa nu. Blev så myket stress igår och dagarna innan det.

Jag har konstigt ont i foten också. Har haft i flera dagar.

Men nu ska jag plugga lite innan jag ska ta en myskväll med en film eller nått och lite godis :)

Puss

Äckel Oral Presentation...

Jävla skit oral presentation. Hur fan ska man kunna analysera en 2½timmes film på 10 minuter? Och hinna ge background på director osv. Och analysera den tekniska delen i expositionen? Kan nån förklara det för mig? Känns heeelt omöjligt. Bara att analysera själva filmen tar ju 43875347534 år. Om man ens lyckas göra det, för som det känns nu så har jag mest återberättat vad som händer i filmen.. Blä. Tur att det inte är final presentation iaf. Orkar inte göra mer ikväll, så nu får den faaan bli som den blir.

Och imorrn måste jag panikskriva min engelska uppsats och min World Lit. Hur ska jag hinna allt? Har jag tur kan jag skriva engelska uppsatsen på fredageftermiddag också. Och har jag ännu mer tur kan jag maila in WL på söndag, så kan jag skriva på söndag också. Håller tummarna för snälla lärare nu. Hela min lördag kommer ju gå åt till Högskoleprovet så det kommer ju inte bli något plugg alls då. Kommer vara helt mos i hjärnan efter det. Hur jag nu ska kunna klara det också. Kommer få sjuuuuuuuukt dåligt på det. Menmen. Man kan inte få allt här i livet.

Idag har ändå varit en någorlunda bra dag. Skolan var helt okej för att vara skolan. Och det kändes sjukt bra att prata lite i eftermiddags med någon. Ska ta till mig tipset jag fick: Fokusera på det som är viktigt för dig just nu, skolan och att lyckas ha ett bra distansförhållande med Olof. Allt annat skit får faktiskt vänta till sen just nu. Det har varit för mycket senaste tiden. För mycket skola, för mycket jobbigt, för mycket tänkande, för mycket ensamt. Ska verkligen fokusera på de där två sakerna nu. Och höstlovet ska bli underbart. Ska spendera tid på att bara ha en pojkvän och vara glad över det (och plugga när han är i skolan, men de e väl inte hela världen) samt göra massa roliga saker. Ska försöka göra så mycket roligt jag bara kan. Försöka få in lite mer kul i mitt liv. Det behövs just nu.

En resa till varmare breddgrader hade ju inte varit fel det heller, men man kan ju inte få allt här i världen. En resa till Uppsala och bästaste älskling räcker för mig sålänge :) <3

Nu ska jag göra mig ready for bed så jag orkar att göra min presentation imorgon ( det suger att den ska vara inspelad också...) och kanske till och med hinna kliva upp lite tidigare och gå igenom den en eller två gånger. Man kan ju alltid hoppas.

Puss!

Snö :(



Vaknar, kliver upp och öppnar persiennerna och vad får jag se? Jo snö.. Jävla äckel kall snö. Skönt att den kommer försvinna rätt fort. Men jag vill inte att snön ska börja komma nu. Vill inte ha snö! Äckel snö. Äckel vinter. Blä.

Idag blir det skola från 09.05-15.15 ungefär. Sen ska jag ner till stan en sväng innan det blir hem och plugga som en tok. Har ju fucking oral i film imorrn. Kommer gå bajs. Menmen. Måste man så måste man. Plus att jag måste skriva WL1. Engelskauppsatsen får helt enkelt vänta till på torsdag. så får jag panikgöra den. Lätt hänt när man har mycket på en vecka.

Idag ska jag & Hanna försöka fixa lite mer CAS också, så jag får ihop mina sista 20 timmar service. Då har jag bara 30h Creativity kvar att få ihop. Eller komma på iaf. Måste ju utföra de 20h Creativity jag redan har planerat. Men Får bli lite senare.

Men nu måste jag skynda mig!

Puss



Äckel fucking skol helvete.

Har så sjukt mycket jag måste göra idag och jag ORKAR inte. Vet inte vart jag ska börja riktigt. Men får bli WL1 tror jag. Måste komma igång med den nu.
Och jävla engelska uppsatsen som jag inte har tid med. Och Film oralpresentation som jag kommer faila som fan. Jag ORKAR INTE. Just nu suger skolan så inihelvete. Den kan gå och ta sig nånstans.

Och jag hatar att inte ha råd. Jag tror inte jag kommer ha råd med St Petersburg. Som det känns just nu kommer jag inte det. Om det nu ens blir någon resa eftersom det är sånt jääävla krångel med allt också. Jag orkar inte bry mig. Blir det inte så slipper jag betala iaf. Och då slipper jag känna mig jobbig för att jag inte har råd.

Det enda jag känner mig pepp på just nu är höstlovet. Det kan få komma lite snabbare. Och det ska spenderas i Uppsala. Så jävla skönt att komma härifrån ett tag.

Halloween ser just nu ut som att den också ska spenderas i Uppsala med lite folk och lite fest. Men inget bestämt än. Fast då kommer jag missa när våran silent film kommer visas på Bollnäs FilmFestival den 30/10. Men tja, det kanske inte gör så mycket. Vi får se hur det blir. Helst vill jag ju göra båda, men vi får se. Måste jag välja blir det älskling såklart.

Men nu ska jag stänga av tvn, sluta vara ute på internet och försöka plugga istället. Ge mig lite motivation tack.

Puss

Chokladpudding och Loka!

Chokladpudding är gott. Så det åt jag nyss. Mums. Och så tror jag att jag har blivit beroende av Loka. Så jääääävla gott. Och jag är massa törstig på det hela tiden. Galet. Kanske inte är så bra.

Hursomhelst har jag verkligen fått mycket gjort ikväll. Eller inte. Det enda jag faktiskt har gjort är jobbat. Men alltid något. Eller? Hrmhrm.. läre fan ta tag i nått snart. Jag kommer ju ingenvart med att sitta och titta på tv iaf. Fan. Behöver någon som sparkar mig i röven och säger åt mig att göra saker. Annars blir det bara sista minuten-göra som inte alls blir bra. Nån frivillig?
Sen blir det ju inte bättre av att jag kom på att jag har inte bara WL1 och engelskauppsatsen, utan jag har en oral i film på torsdag morgon också. Verkligen awesome. Blir inte en lugn stund den här veckan. Har ju även Högskoleprovet på lördag. Men det får gå som det går. Vill mest göra det för att ha gjort det en gång, så ska jag göra det riktigt ordentligt till våren.

Kollade nyss på säsongstarten av Chuck också. Rätt kul. Och Eye of the Tiger måste vara den mest peppande låten som finns. Man blir sjuuuuuuuukt glad och peppad av den. Riktigt bra låt. Den borde spelas mycket oftare.

Men nu blir det nog inget mer bloggande ikväll utan ska kolla lite mer på tv, mysa i soffan, dricka loka och bara vara allmänt trött. Och såklart (läs: förhoppningsvis) prata lite med älskling innan sovdags :)

Puss

Lägger in en liten lista jag stal av Linnea bara för att jag har sjukt tråkigt oxå.


Är du kär just nu? - Definitivt :)

Har du kysst någon idag?- Nope :(

Tycker du om någon just nu?-
Tja är jag kär borde jag ju göra det ^^

Har du kysst någon de senaste 30 dagarna?- Yes

Har du ett förhållande? - Ohyes :)

Om nej, varför inte?- .

Hur många har du varit tillsammans med? - Tja, har väl mitt första riktigt seriösa förhållande nu. Annars flertalet kortare och oseriösa.

När förlorade du oskulden?-
15

När går gränsen vid otrohet? - Tidigt.

Har du varit otrogen och om ja, varför?- Ja, för att jag var dum i huvudet.

Har du sagt till en person att du var kär i henne/honom när du inte varit det? - Nej

Vem hade du senast ett förhållande med och varför tog det slut?- Har ett med Olof nu och det är verkligen inte slut :)

Är du romantisk? - Nja, fast jag önskar att jag var.

Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - Nix.

Är du svårflörtad? - Nej x)

Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - Jag gråter ju jämt, för allt, så ja.

Vad hette din första flickvän/pojkvän? - Beror väl på hur man räknar första egnetligen, men ska nog säga Jonas isf.

Hur länge höll det? - 3 månader.

Har du någon gång slagit någon du tyckt om? - Bara på skoj.

Har du lekt med någons känslor? - Nja, jag tror (hoppas) inte det.

Har du haft sex med över 20 personer? - Nejje.

Hur länge höll ditt längsta förhållande? - Det är snart på 10 månder :)

Och ditt kortaste? -  2 veckor eller mindre.

Har du varit tillsammans med två samtidigt? - Haha ja när jag var jätteliten x) men det räknas nog inte så Nej.

Är du en bra pojk/flickvän? -  Jag hoppas det.

Hur många har du haft sex med i år? - 1

Vem sov du senast bredvid? (av det motsatta könet) - Olof

Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? - Olof

Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhållande med? - Nope

När fick du din första kyss? - Ööööh, bra fråga. Har inget bra svar.

Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - No comments

Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? -  Haha xD eftersom mina syskon är 8 år respektive 6 år, nej.

Vem var den senaste du kramade? - Olof

Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - Nja, tror inte det. Då ska det vara riktigt riktigt säkert att det kommer hålla föralltid, och det vet man ju faktiskt aldrig.

Har du mest blivit dumpad eller dumpat? - Dumpat skulle jag tro.

Vad gillar du för stil på tjejen/killen? - Manligt och lite spelnördiga (A)

Föredrar du svenska eller utländska killar? - Vet faktiskt inte. Har varit mest svenska killar jag gillat hittills så antar svenska.

Humdidumdidum Måndag.

Måndag 18/10. Kliver upp 09.30 ungefär och klär på mig och går till skolan för mentorsamtal med Greg kl 10.00. Det var klart på ungefär 10 minuter så då var det bara att promenera hem igen för att duscha och äta frukost. Jag börjar ju inte förrän 11.50 på måndag så ;) Awesomness.

Sen var det bara att ha matte, där vi hade genomgång och sen lite räknande. Inte speciellt kul menmen det går.
Sen var det 2 timmar historia, där vi pratade om St Petersburg resan, vilket just nu jag inte vet hur det blir med. Det kommer ju kosta minst 3-4000 skulle jag tro och jag är ju inte precis rik =/ Vi får hoppas antar jag. Sen kollade vi på film om Stalin. Inte min favorit person direkt.
Sen var det biologi. Genomgång och lite eget arbete. Plus att vi fick titta på ett älghjärta. Äckligt. Och nästa vecka (tror jag) ska vi dissikera griskultingar (självdöda ofc, inget dödande här tack!)

Sen gick jag hem och nu sitter jag här och borde plugga. Har rätt mycket den här veckan känns det som. Har både Engelska uppsats som ska skrivas och WL1 som ska skrivas och båda ska in på fredag. Och sen måste jag ju jobba också. Måste göra 12-13 intervjuer den här veckan med.. BLÄ! Får göra några stycken om en stund, måste göra mig nått att äta först, innan jag svälter ihjäl.

Puss

Sovadags

Slänger ihop ett litet inlägg innan jag ska sova tänkte jag :)

Innan jag drog på ICA så kollade jag runt lite över vad som behövdes och när jag öppnade kylskåpet hittade jag en liten lapp som det stod "I LOVE YOU // Olof" på :D Huuuur gulligt var inte det? Typ supermegajättesött :) Jag blev superduperglad kan jag ju säga ^^ Har världens bästa pojkvän kan jag ju säga.
Och I LOVE YOU 2 baby! <3

Sen gick jag på ica i myskläder och de fulaste skorna som finns (men varma så det gör inget). Handlade lite sen har jag bara suttit i soffan och spelat The Sims på gamecube. Det suger men tidsfördriv ;)

Nu ska jag sova, har mentorssamtal kl 10.00 imorgon bitti, annars hade jag inte börjat förrän 11.50. Men blir nog kliva upp, gå till mentorssamtalet, gå hem, duscha, äta och sen till skolan igen. Men vi får se hur det blir.

Puss

Söndag 17/10

Så var helgen slut igen. Och nu kommer jag inte få träffa älskling på minst 2 veckor, för nästa helg är båda två upptagna.

Gårdagen var riktigt riktigt rolig iallafall. Träffade massa släkt och hade trevligt. Massa livemusik blev det (trevligt att man har musikalisk familj faktiskt^^) och lite annat småtok. Var utan tvekan en av de roligaste kvällarna på länge.
Träffade ju även mitt nya söta lilla kusinbarn som är knappt 4 veckor :) SJUUUUKT söt! Verkligen så man bara ville kidnappa henne. Fy så söt hon var.

Idag har bara varit en lugn dag, klev upp runt 11, åt frukost, kollade på TV & film och myste med älskling. Sen for vi tillbaka Bollnäs och vänta på att Lars skulle bli klar i Arbrå så Olof kunde åka bil med honom till Uppsala, och nu åkte dom för typ 5-10 minuter sen.

Saknar redan min babybabes. Kommer vara två långa veckor framöver nu. Men sen har jag höstlov och då blir det (förhoppningsvis) mer än bara en helg tillsammans även om han går i skolan.

Men nu ska jag gå till ICA och handla lite nödvändigheter och sen chilla med lite TV och kanske lite Zelda. Till veckan blir det hårdplugg med WL1 iaf, och det ska inte bli nå kul alls.

Puss

Lördag :)

Igår kväll var helt okej, blev relativt tidig kväll för mig och älskling. Men det var rätt skönt, var riktigt riktigt trött efter veckan.

Alldeles strax ska vi gå till tåget för att åka till Järvsö och sedan på 30årskalas för min kusin som fyller 30 :) Ska bli riktigt kul! Och mitt nyaste lilla kusinbarn kommer dit oxå :D lillsöötingen ^^

Men nu måste vi springa så vi hinner.

Puss!


Fredag, trött och jävla äckel SJ

Skolan var helt okej. Drygt med 2 timmars engelska dock. Och vart lite irriterad när våran mattelärare sa att vi måste kapa bort 20 min matte för oss oxå, vi som redan har lite matte.. Och sen var svenskan rätt chill.

Efter skolan gick jag, Hanna och Rebecca ner på stan och letade en present till Sabe som fyller 18 idag :) Blir nog fest ikväll, men bara en kortare stund för min & älsklings del skulle jag tro. Efter stan följde Hanna med mig hem en sväng medans hos väntade på att bli hämtad :)

När älskling nu väl kommer fram.. Borde vara snart hoppas jag. Han SKULLE ju ha varit framme vid 16.00 men NEJNEJ här ska SJ gå och ställa in tåget typ 20 min innan det ska gå -.-' Så efter många(!) om och men så fick dom iaf en ersättningsbuss och tycker han borde vara framme om en liten stund. Hoppas iaf!

Är gaaalet trött just nu. Vet inte varför heller. Jag har ju inte gjort nått direkt ansträngade idag. Men blir kanske piggare av att gå ut en sväng och promenera ner till station.

Puss

Tidigt Fredag Morgon

Så var det fredag igen. Jäävlar vad fort tiden går nuförtiden. Speciellt när man har deadlines hela tiden. Jag har slutat räkna veckor efter veckorna, utan jag räknar allt efter deadlines x) Och efter EE deadline (igår:D) så har man typ inte tänkt på nånting. ALLT har kretsat runt EE. Men nu äre sluuut på det :D

Idag ska älskling komma (tror jag) men vet inte till 100% än. Men det visar sig :) Jag håller tummarna!
Går i skolan mellan 08.00- 12.00 idag, sen blir det hem och lägga sig på soffan och spela zelda! Fast måste nog städa lite också x) Har ju inte städat nånting på ett tag pga EE.

Men nu ska jag fixa håret som står åt ALLA håll.

Puss!

Hurt Locker



Kom nästan nyss hem från Hurt Locker på bion och den var riktigt bra :)

Har duschat och ska snart lägga mig tror jag. Är galet trött efter en dag med massa spännande. Extended inlämning, registrering till exams, spelat Zelda (A) och varit på bio. Och om allt det är spännande måste det säga en hel del om mitt liv.. xP

Älskling sa iaf att han skulle komma i helgen :D Vet dock fortfarande inte om det innebär imorgon eller på lördag. Jag håller tummarna för imorgon! All tid med älskling är värdefull, speciellt när man inte kan träffas när man vill.. <3

Läängta :)

Börjar 08.00 imorgon med fucking två timmars engelska... ORKA DEEET. Fett jobbigt =/ Engelskan är så dryyyyg nuförtiden. Förut älskade jag engelska. Men men.. vad gör man inte? Har även matte och svenska imorgon. Men sen ska jag bara gå hem och lägga mig på soffan och spela tvspel/titta på serier ett tag. Sen får vi väl se vad som händer. Om det blir att älskling kommer (hoppas hoppas hoppas!) eller om det händer nått annat här i krokarna.

MEN nu ska jag fixa håret så det inte ser bajsigt ut sen.

Puss

Torsdag.

Extended är inlämnad, skoldagen över och ska på gratis bio ikväll :)

Efter skolan gick en del i klassen på Max och firade att vi lämnat in EE. Riktigt kul :)

Kl 19 ska jag på bio, som sagt, men Hanna och Sabe och sen tror jag det är nån mer som ska dit. Det bästa är att det är gratis eftersom vi pluggar film så vi får gå gratis på en av filmerna som visas nu. Hurt Locker ska vi, Sabe sa att den var bra så nu får vi hoppas på det ;)

Men nu måste jag faktiskt jobba lite idag innan bion och hinna spela zelda innan det oxå ;) Så nu ska jag speeela!

Puss

Extended inlämning!!!

Idag ska Extended in. Och min word count har gått ner utan att jag ändrat texten. Men jag behövde inte göra nått åt det enligt min supervisor iaf. Iallafall inte just nu. Men kanske måste skriva lite till på den senare iår, men de får faaaaan vara då det. Nu är jag klar med EE. Så det så. Nu ska man bara skriva ut den och lämna den till IB-Coordinator (och Supervisor?).

Sov så jääävla gott inatt så det är inte sant. Var så sjukt trött när jag la mig igår. Och ville inte vakna imorse. Men måste man så måste man. Jag har 2 timmar film nu på morgonen, sedan 2 timmar biologi (sadface..) sen TOK och svenska. Slutar 15.00. Men när jag kommer hem ska jag inte göra ett skit. Ska lägga mig på soffan och dö lite.


Puss

Trött...

Just nu är jag så sjuuuuuukt trött att jag skulle kunna avlida. Eller somna iaf. Men inte får man sova heller..

Hittills idag har jag varit i skolan, tagit skolfoton, gått och sett ut som ett emo en stund, tittat på tv, gjort lite extended och upptäckt att det har försvunnit drygt 200 ord fast jag inte har ändrat något i uppsatsen så nu har jag bara 3206 ord istället för 3437, lagat mat, jobbat och nu måste jag kolla igenom extended en sista gång innan jag kan lägga ifrån mig den och lämna in den imorrn så jag blir anmäld till exams.

Men nu måste jag faktiskt ta tag i EE så jag kan sova sen ^^

Puss

Onsdag, Extended och Skolfoto

Jösses. Idag är SISTA dan innan extended ska in! Fucking otroligt! Idag blir det verkligen HÅRDKÖR med den så jag blir klar. Galet vad fort tiden har gått. Känns som att det var nyss vi började med den, fast det var typ ett år sen :O Vilken lättnad det kommer bli dock att lämna in den. Kommer vara underbart.

Idag har vi skolfoto också. Dvs klassfoto, spexfoto och porträttfoto. Hoppas på att det kommer gå bra och att jag blir bra på kortet för en gångs skull -.-'

Dessutom har vi massa skola idag.. Men har 2 timmars hål så jag kan alltid göra lite extended då för att få saker gjorda.

Men nu måste jag göra mig klar så jag slipper se ut som bajs.

Puss

Tisdag eftermiddag

Skolan idag gick väl rätt bra, fast tisdagar är dryga. Just nu håller jag på att tvätta för fullt och insåg nyss att jag måste göra 12-13 intervjuer per vecka på jobbet numera.. dvs jag kan inte skjuta upp det fast jag egentligen inte har tid just :( Men de e bara att sätta sig och ringa =/

Försöker fixa det sista på extended men nån måste läsa den och säga var jag stavat fel osv och det typ nyss egentligen. Ska ju som sagt in på torsdag (!) så börjar bli lite bråttom att få det gjort. blöööö orka extended.. MEN PÅ TORSDAG KVÄLL ÄR DET ÖVER!

Jag hoppas fortfarande på att älskling ska komma till helgen, men har inte hört nått än idag. Men som sagt tidigare får jag inte veta det på nån dag :(

Nu ska jag ta tag i allt jag måste så jag kan laga mat och sen hitta en outfit till skolfotot imorgon.

Puss

Tisdag

Vet fortfarande inte om älskling kommer i helgen och kommer nte få veta förrän typ torsdag eller fredag.. :(

Sov som en stock inatt iallafall, väldigt skönt. Tomt i sängen utan älskling dock, men det är det alltid.

Idag börjar jag 10.15 och går till 15.05. Sen har jag tvätt-tid mellan 16.00-19.00, välbehövligt. Dessutom har vi ju skolfoto imorrn så måste hitta en outfit till det oxå. Plus att jag måste fixa det sista på Extended idag och imorrn. Den ska ju in på torsdag. Galet snart ju. Tur att min är praktiskt taget klar. Ska bara gå igenom den nån gång till och kolla över språk och sånt.

Men nu ska jag äta frukost och göra mig klar så jag kommer iväg till skolan i tid.

Puss

Ps. I love you <3

Måndag eftermiddag...

Dagen som började bra utvecklades sig till mindre bra. Det första som händer när jag kommer till skolan är att jag får höra att vi ska ha skolfoto idag fast vi egentligen skulle ha på torsdag (enligt alla lappar som satt uppe i fredags) och dom som ändrat sa att dom hade ändrat i onsdags, men my ass att dom hade för när jag kollade på lapparna i fredags stod det fortfarande torsdag på min klass. Men vi lyckades (tillslut) att få tiden ändrad till onsdag.

Sen var det massa krångel för att lyckas skriva ut fucking TOK essay, var det inte skrivaren som krånglade så var det datorn som inte ville öppna dokumentet. Och jag fick ett papercut när jag skulle slänga ett papper. Lyckades väl tillslut få det utskrivet efter många om och men.

Och på historian fick vi veta att vi inte kommer få några pengar från skolan eller kommunen för att åka till St Petersburg så nu vet jag inte om jag kommer ha råd att åka..

Sen hade jag biologi. Vilket jag inte fattar nånting av. Helt omöjligt. Ville bara slå ihjäl nått när jag fick frågor jag inte kunde svara på. Vilket känns som det är mest hela tiden..

Och så fick jag sms från älskling.. att han inte tror han kan komma hit i helgen. Perfekt avslut på en perfekt dag..


Enda positiva som hänt idag är att jag fått veta hur matteprovet gick och hur biologiprovet gick.
Fick en 5a på matteprovet, nästan en 6a. Gjorde lite slarvfel och sånt.
På Biologin fick jag en 6a på både paper 1 frågorna och paper2 frågorna.

Känns bra att proven gick rätt bra iaf.. Men det är ju inte direkt nått som väger upp att resten av dagen sket sig.

Puss

Måndag morgon den 11/10

Så var helgen slut och skolan börjar igen. Har haft en helt okej helg åtminstonde, även om stor del av gårdagen gick åt till att trycka ner 800 ord på TOK (nu fattas "bara" 800 till).

Fredag till lördag spenderades hos älskling, helt underbart <3
Igår eftermiddag kom Ell hit och vi hade söndagsmys och hon sov över :) Igår kom även mitt soffbord (äntligen!), bokhyllan och databordet. Så nu har jag fått iordning det mesta faktiskt :) Kunde inte bygga ihop hela bordet bara, behövdes visst en skruvmejsel till det men det får vi ordna en annan gång. Har ju iaf ett bord att ställa saker på nu.

Idag ska jag lämna in TOKessay first draft, min lärare kommer undra vad det är för fel på mig för jag har verkligen bara ordbajsat och det är inte ens i närheten av bra. Idag ska jag anmäla mig till Sacomässan oxå (YEY) kommer bli fett nice :)

Men nu ska jag leta lite kläder och sen äta frukost och se om jag kanske får ner lite mer på TOK.

Puss!

Måndag morgon den 11/10

Så var helgen slut och skolan börjar igen. Har haft en helt okej helg åtminstonde, även om stor del av gårdagen gick åt till att trycka ner 800 ord på TOK (nu fattas "bara" 800 till).

Fredag till lördag spenderades hos älskling, helt underbart <3
Igår eftermiddag kom Ell hit och vi hade söndagsmys och hon sov över :) Igår kom även mitt soffbord (äntligen!), bokhyllan och databordet. Så nu har jag fått iordning det mesta faktiskt :) Kunde inte bygga ihop hela bordet bara, behövdes visst en skruvmejsel till det men det får vi ordna en annan gång. Har ju iaf ett bord att ställa saker på nu.

Idag ska jag lämna in TOKessay first draft, min lärare kommer undra vad det är för fel på mig för jag har verkligen bara ordbajsat och det är inte ens i närheten av bra. Idag ska jag anmäla mig till Sacomässan oxå (YEY) kommer bli fett nice :)

Men nu ska jag leta lite kläder och sen äta frukost och se om jag kanske får ner lite mer på TOK.

Puss!

Lördag

Igår var mys mys mys med älskling. Och idag med :) Tills jag skulle åka hem :( Men jag hann vinna över honom i Smash Brawl innan jag åkte iaf ;) *stolt* Men längtar redan till på fredag när älskling kommer hit! <3<3 Var verkligen behövligt att träffa honom nu. Känner mig mycket bättre även om jag fortfarande har alla dessa konstiga känslor och humörsvängningar. Träffade hans kompisar från skolan också, verkar riktigt trevliga :)

Vi tittade på Dawn of the Dead som jag hört skulle vara galet läskig. (Min filmlärare sa att han fortfarande drömde mardrömmar om den) Den var riktigt bra och bra gjord, men inte fan var den direkt läskig.. Varför kan jag aldrig bli riktigt RÄDD när jag tittar på film? Jag gråter ju alltid när det är sorgligt/vackert/hemskt, men jag blir aldrig skrämd (utom när jag såg på Paranormal Activity, DEN var läskig kan jag ju säga)

På bussresan läste jag ut The Color Purple och satt och funderade över TOKessay. Gick väl sådär x) Imorrn blir det heldag med den iaf.

Ikväll blire det inte speciellt mycket mer, kanske ett avsnitt Las Vegas eller en film, men vi får se. Det var ju tydligen P.S I Love You på fyran så kanske kikar lite på den.


And I love you,
I want you
I wanna talk to you,
I wanna be with you
And I love you,
I want you
I wanna talk to you,
I wanna be with you

Kiss me, thrill me,
don't say goodbye
Hug me, love me,
don't say goodbye

 

I love you <3


Thursdaayyy

Det blir Uppsala imorrn ändå :) Bara till på lördag men det räcker för stunden, blir ju hela hegen nästa vecka :) Hoppas bara det känns lika bra för älskling att jag kommer som det gör för mig. Känns verkligen som jag behöver bli omhållen och pussad på nu, efter en hel vecka med skithumör.

TOK essay går INTE bra. Vet inte vad jag ska ha riktigt för knowleadge issue och då är det inte lätt att skriva :/ kul att first draft ska in på måndag... BAJS BAJS BAJS. Men det lär väl lösa sig. Hoppas jag.

Btw : "I would break my X-box for you." Something every girl dreams of hearing. = TRUE STORY!

Men puss

True love

Kärlek!


Om man respekterar sin partner.

Om man inte blir sur över ett Nej.

Om man kämpar för varandra.

Om man kan skämta med varandra.

Om man kan skratta och gråta tillsammans.

Om man kan visa sin kärlek till varandra även när andra är med.

Om man kan reda ut ett bråk genom att prata med varandra.

Om man försöker förstå varandra.

Om man finns där för sin partner i alla lägen.

Om man känner sig älskad.

Om man fortfarande skriver söta sms/mejl och berättar för sin partner hur underbar den är, även att man varit tillsammans i över ett år.

Om man aldrig slutar säga de tre små orden.

Om man respekterar sin partners familj, vänner och åsikter.

Om man alltid är trogen, kvittar vad.

Om man bara har ögon och hjärta för sin partner.

Om man vet att det är DIG jag vill vara med för alltid.

Still Thursday..

Fortfarande torsdag och ingen direkt förbättring i humör. Vet inte om jag kan åka till älskling eller inte imorrn heller :( Jävla skit dag..

En positiv sak med idag är att jag har fixat 20 timmar Service utan att direkt göra nått och ska börja läsa psykologi A, vilket kommer ge mg 20 timmar Creativity. Så nu behöver jag bara få ihop 30 timmar Creativity och 20 timmar Service så är jag klar med CAS! Förutom att samla ihop alla underskrifter då, men det ska nog gå bra det med.

Nu ska jag göra mig nått att äta och sen göra TOK Essay, som jag inte behöver lämna in förrän på måndag (win!)

Får se hur resten av dagen utvecklar sig.. Hoppas på en positiv men som det ser ut just nu vet jag faktiskt inte alls..

Puss

Suck...

Igår var jag glad. Hela dan. Tills jag skulle sova. Helvete.

Vet inte hur det blir med Uppsala imorrn heller.. Verkar rätt kört just nu.. :( men jag vet inte... Jag var verkligen aspepp på det. Jobbade klart igår för att jag skulle hinna skriva TOK idag. Och jag började med TOK igår. Och jag gick och handlade. Och jag var faktiskt på rätt bra humör. Ville inte gråta hela tiden. Men idag vaknar jag med känslan av att vilja gråta.

Idag börjar inte bra med andra ord. Så vi får väl se hur det fortsätter. Nu orkar jag inte mer.

Puss

Studenten, here I come!



Studentmössan är beställd!
759 kr om jag minns rätt. Dyrt för en mössa men tydligen helt okej pris enligt de som var där och hjälpte oss. Så jag är nöjd!

Blir man taggad på att ta studenten eller? HELL YEAH!


Ikväll blir det jobba, plugga och handla. Ska nog gå och handla på en gång så jag har det gjort medans jag orkar. Börjar redan känna tröttheten komma över mig. Men ska tamefan ta tag i allt idag. Har redan skjutit upp allt tillräckligt länge.

Så nu ska jag ta tag i mitt liv som jag har lagt åt sidan senaste dagarna.

Puss

Onsdag

Gårkvällen var jobbig men blev bättre när jag äntligen fick prata med älsklingen. Och har jag tur kanske jag får träffa honom på fredag redan istället för nästa fredag :D <3

Hoppas på en bra dag idag, helst helt utan att börja känna mig jättenere.

Ska fixa lite på extended idag, ska jobba, ska göra TOKessay (måste ju börja när 1st draft ska in på söndag) och så ska jag handla. Hoppas man verkligen tar tag i skiten nu också. Annars blir jag nästan irriterad på mig själv,

Men nu blire skola!

Puss


USCH

Ibland blir jag sjukt trött på folk som inte förstår. När dom inte förstår att man är i en period där man mår dåligt. När dom frågar saker man redan sagt att man inte vill prata om just då. Överhuvudtaget inte FÖRSTÅR. Blir så less..
Och det blir ju inte bättre av att man redan mår dåligt och är less på det mesta. USCH..

Känner mig riktigt opepp, låg och nedstämd. Har gjort senaste dagarna. Och det känns inte som det kommer förbättras precis.

Och ikväll måste jag plugga, jobba och plocka i massa saker. Rent helvete och jag har ingen som helst motivation till nått utan vill helst bara lägga mig ner och gråta eller försvinna ett tag.



Puss

Tisdag.


Jag älskar sådana här bilder. Vatten, lite stenar eller en strand och svartvitt.

Blev väckt före 8 av sms. Otroligt trevligt.. och dessutom har jag sovit asdåligt hela natten, vaknat 38794 gånger, drömt massa skumma/ledsna drömmar osv. En väldigt jobbig natt med andra ord.

Idag blir det skolan, jobba och plocka bland alla saker jag tog hit igår. Får se om det händer nått mer eller inte.

St Petersburg resan verkar vara på gång iaf :) Ska lämna in passnummer och liknande så skolan där kan bjuda in oss dit ^^. Fett coolt att åka dit egentligen. Fast jag kommer säkert frysa ihjäl.

Känner mig fortfarande rätt nere och har svårt att fokusera och ta tag i saker. Men jag måste.. Usch.

Nä nu ska jag göra mig klar för skolan.

Puss

Måndag, Carbonara & vin

Nä den här måndagen vet jag inte vad jag ska tycka om riktigt. Skolan var väl okej, provet gick väl sådär och jag for till Järvsö efter skolan.

I Järvsö gick jag igenom hur mycket gamla saker som helst och tog med en hel del till lägenheten, bland annat min stationära dator, så nu har jag två datorer. Tog även med massa småsaker, böcker och lite sånt. Senare kommer en bokhylla och ett databord att ha den stationära på. Var sjukt kul att läsa vissa saker man skrivit eller ritat när man var liten.

När jag väl kom tillbaka till Bollnäs efter massa plockande och bärande, så värmde jag carbonaran som blev kvar när älsklingen lagade i lördags och tog mig lite vin. Inte bra på en måndags kväll. MEN jag är deppig, har plockat hela kvällen och vinet passar bra till maten. Så I'm exused.

Nu ska jag duscha (elle så gör jag det imorrn bitti) och dricka upp mitt vin och snart lägga mig.

Puss

Helgen.

Den här helgen har varit .. speciellt. Eller nått.

Det har varit heeelt underbart att ha haft älskling här och kunnat mysa och bara varit med honom. Och kunnat prata med honom om sånt man vill prata med sin pojkvän om, men inte över telefonen.

Men det har även varit en jobbigt helg. Att han äntligen kom hit fick mig att inse hur tomt det har blivit här sedan han flyttade, och sen Lina flyttade. Mycket tommare än jag trodde det var egentligen..

Plus att igår kväll var det en massa skit och bråk (inte med älskling dock, tack och lov) som gjorde mig helt förstörd och idag fick jag veta en massa saker som känns jobbiga.. Känns som jag inte gjort annat än gråtit i helgen.

Just nu känns det jävligt jobbigt med en massa saker och jag har ingen ork till nått.  Kanske behöver en paus från allt. Men när ska man ha tid med det?... Har ju miljoner saker att göra bara under nästa vecka och det blir inte direkt mindre.

HELVETE. Kul.. nu kom jag på att jag har ett fucking prov imorrn också.. det har jag ju VERKLIGEN pluggat till.. Fuck this shit.

Nä nu ger jag upp för idag tror jag.

Gonatt



Söndag...

Blä på idag. Älskling åker hem vid ett och sen får jag inte träffa honom på 2 veckor igen.. :(
Nånting bra med idag är att jag ska på kalas hos lillasyster min iaf.

Helgen har varit bra, älskling är bäst <3
I fredags tog vi det lugnt, kikade på film och bara myste.
Igår var vi ner på stan ett tag, köpte lite nödvändigheter och fikade :) Träffade Lanker en snabbis gjort vi med. Sen myste vi hemma med lite vin och hemmagjord Carbonara (älskling är bäst på att göra det!)

Men nu borde jag duscha & äta frukost så jag hinner med det jag ska innan jag åker till pappa.

Puss

:D

Älskling är här OCH jag har fått mina kläder :D AWESOME FREDAG!

Dessutom ska vi titta på The Neverending Story, Brisby och Nimhs Hemlighet och lite andra filmer :) Och nyss titta vi på Aladdin och rövarnas konung (som jag visserligen såg igår men den e ju bra!)

Nu ska jag fortsätta mysa med min älskling <3<3<3<3

Puss

Fredag and waiting :)

Idag har varit en bra dag. Engelskan gick rätt bra, var mest information och prat om boken The Color Purple. Den verkar rätt bra och spännande, men den är skriven på ett sjukt jobbigt sätt. Kommer bli jobbigt att läsa den. Efter engelskan var jag sjukt duktig och gick på matte fast jag inte behövde. Sen följde jag med Hanna till filmsalen och fixade lite där :) Lätt bästa rummet i skolan!

När jag kom hem blev det städa, byta sängkläder och duscha. Och nu väntar jag på posten (hoppas på att mina kläder kommer idag!), och på att Olof ska komma hit. Vet fortfarande inte vilken tid han ska komma..

Får se om jag slår igång en film eller nått medans jag väntar. Eller försöka ta mig vidare i den jäkla boken x)

Puss

Freeeedag!

Äntligen fredag! Och det är (än sålänge) en bra fredag ^^. Jag slutar 10 och ska då städa lite och göra fint tills älsklingen min kommer hit :D<3 Jag vet dock inte riktigt när han kommer eftersom han vägrar berätta det för mig. Så allt jag vet är att han kommer nångång efter 13.00 och före 20.00.. Vilket inte ger mig speciellt mycket mer information egentligen x)

Aja igår kväll blev det en till disneyfilm innan jag la mig, Bernad och Bianca, fast jag tror jag tittade mer på datorn än på filmen (A). Kan inte kolla på film riktigt när jag är själv :o , men i helgen blir det riktigt tittande med älskling ;)

Igår hade jag & Olof 9 månader :D <3 Galet vad tiden går fort :) Snart ett år sedan vi träffades först (eller egentligen andra, men första gången räknas inte riktigt) gången!

Men nu måste jag skynda mig så jag inte blir sen till skolan!

Puss

RSS 2.0