I want you to do me with a tommy-gun baby

Jag är trött. Har varit en duktigt tjej typ hela dan. Inte alltid man är det.

Dagen började med att jag klev upp och dammsög och tog ur sängkläderna. Sen frukost och allt sånt. Skolan hela dan och var "engagerad" i saker. När skolan slutade stannade jag kvar med Rebecca och fixade klart matte-enkäten samt kopierade upp 130 st kopior av den. Grymt slöseri med papper. Sen gick vi till Picasso och åt pizza. Vi beställde barnpizza, men det var dom tjockaste bottnarna jag sett på en vanligt pizza så jag blev SÅ GALET MÄTT! Har aldrig varit så mätt tror jag. Vi typ vaggade oss tillbaka till skolan och sen var det dags för informationskväll för niorna. Var faktiskt riktigt kul. Mycket roligare än jag trodde. Men eftersom jag alltid blir så galet nervös så blev jag ju såklart jättevarm. Medans alla frös (för det är alltid kallt på skolan, och speciellt i filmrummet som vi var i) så tyckte jag det var för varmt. Knäppt. Kom hem runt halv nio och hittills har jag duschat. Borde ta tag i Written Task också men det får nog vänta till imorrn. Är för trött nu.

Annars är jag väldigt fundersam. Ska man ha en Sony Ericsson Xperia x8 eller en HTC Wildfire? Kan NÅN tala om det för mig? Verkar ju inte vara nån STOR skillnad på dom, mer än att x8an har inte kamera blixt, sämre kamera, är billigare och har en äldre version av android. Men det har alla xperia telefoner och alla är ju nöjda med dom vad jag vet? Usch vad less jag blir på telefonval. USCH!

Men nu ska jag ta det lugnt i nån minut innan jag lägger mig och sover tror jag.

Puss

Jag får liksom ingen ordning på mitt liv

Mycket uppdatering idag, men ibland blire så.

Förutom att jag drunkar i saker att göra (som jag dessutom skjuter på att göra för att jag knappt vet vart jag ska börja) så har dagen var upp och ner.

Tekniken har inte sammarbetat alls med mig idag. Först har min miniräknare bestämt sig för att ha slagit igång nån jävla inställning som gör att den inte kan visa 2 grafer samtidigt utan bara en. Och när vi försökt lösa det slutade det med att den inte ville visa nån graf alls. Verkligen postivt och lovande. Sen fick jag inte igång datorn jag satte mig vid på skolan. När jag tillslut fick igång en annan dator, ville Word inte funka som det skulle och göra en innehållsförteckning åt mig. När jag väl hade löst det (med lite hjälp från klasskamrater) så ville datorn inte öppna mitt USB-minne. Efter några om och men så gick det väl. När jag sen kom hem tyckte jag att Tomorrow, When the war began (filmen) borde finnas att på tag, den kom ju ut den 2 september. Men nejnej, inte gjorde den det heller... Tekniken har gjort allt för att motarbeta mig idag. LESS.

Sen när jag skulle jobba så pratade jag med nån jävla idiot gubbe som gjorde mig så förbannad så jag inte kunde jobba längre. Och inte fan kan man plugga när man är arg heller. Så nu sitter jag och är arg, less och otaggad. Försöker göra lite Written Task men kommer ingenvart. Funderar på att lägga ner och se om jag hittar nån bra Disney-film eller liknande som kan få mig på bättre humör.

Sådana här gånger önskar jag det inte var så långt till Uppsala.

Stressa, plugga, stressa.

Jag har så himla mycket som ska göras innan jul och det är typ 3½ vecka kvar tills det är jul. Hur ska jag hinna med allt? Hur har nån tänkt att jag ska hinna? Som det ser ut just nu, kommer jag inte det.

  • First draft written task due 3/12
  • Biologiprov 6/12
  • First draft mathproject 13/12
  • First draft Historical Investigation Före jul
  • First draft World Lit. 2 Före jul
  • Final draft Independent Study Före jul
  • Filma Final Production
  • Final draft TOK-essay 19/12
  • Biologilabb Före jul
Och jag svär det kommer komma till någonting mer. Men hur har någon tänkt att jag ska hinna med att göra allt det där och ändå hinna äta, ha LITE kul och sova? Kan någon tala om det för mig? Jag har absolut ingen aning om hur jag ska hinna. Kommer måsta sitta varje kväll efter skolan hela tiden nu. Kommer säkert ändå inte hinna. Jag blir galen.

FY FAN.

Men på den positiva sidan har jag iaf varmvatten igen.

Iskallt.

Jaha. Tänkte precis hoppa in i duschen när jag ser två Facebook-uppdateringar som sägre att det inte finns varmvatten. Kollar. Och endast kallt vatten. ISKALLT. Tar mod till mig och hoppar in i duschen ändå. Kallt så IN I HELVETE. Trodde jag skulle frysa huvudet av mig. Fick säkert inte ut allt schampoo heller x)

Har även hört ryktas att det bara är 17 grader på skolan och om det blir 16 så behöver vi inte vara där idag. Låter bra. Men det innebär bara att jag måste sitta hemma och plugga. Så det spelar ingen större roll för mig egentligen. Trevligare att sitta i skolan med folk ändå.

Menmen. Kallduschar är inget jag rekommenderar.

Puss

Måndag.

Har nyss klivit upp och ska strax hoppa in i duschen. Fick inte sova ändå till klockan ringde (som jag trodde) utan vaknade vid 8-tiden, somnade om ca 45 min senare, vaknade ett tag senare, somnade om och sov till kvart över tio. Aja fick sova någorlunda iaf.

Hade två skumma drömmar, som jag minns någorlunda iallafall. Verkligen skumma. I ena hade jag gift mig nyss, och vi var på nått ställe och kalasade med massor av folk. Men vi bodde som grottmänniskor och sov på skinnfällar på golvet i en stor grotta. Skumt.

Menmen, nu ska jag duscha så jag får äta frukost nån gång (galet hungrig).

Puss

Sunday, sunday

Blev Max ändå. Drog med mig Brian, men eftersom jäkla maxpersonalen är så otroooligt sega ibland så fick jag ta med maten hem för att inte måsta stressa med den eftersom Lars skulle komma. Och inte hann jag med än komma innanför dörrn och ta av mig jackan så ringde han och sa att han var här. Fick lite småsaker, taklampa som ska sättas upp, en (hör och häpna) adventsstake att ha i fönstret (JAG! En adventsstake?! Nu har det minsann slagit slint) och lite annat smått. Har inte kollat så noga än. Sen åt jag min mat, började kolla på lite Las Vegas. Gick till ICA med Eve :) Köpte lite nödvändigheter som Loka <3 Kollade på mer Las Vegas. Pratade lite med älsklingen, knappt pratat med honom på hela helgen.

Men nu får det nästan vara nog med dumheter och onödigheter för idag. Sova skulle inte sitta helt fel. Hoppas bara på att kunna sova ordentligt nu. Hoppas verkligen jag kan sova ändå till klockan ringer (halv 11) imorrn. Om det händer svär jag att plugga som en tok imorrn efter skolan (jag är till 99.9 % säker på att jag inte kommer sova så länge).

Men nu äre tametusan läggdags.

Puss! (och en extra stor puss till älskling, bara för att han är så otrooooligt söt av sig ibland)

Ännu tröttare tjej..

USCH! nu har jag inte sovit ordentligt på två nätter och det känns. Igår vaknade jag ju som sagt 6 och kunde inte somna om. Idag blev jag först väckt av hunden vid 6 tiden, somnade om (dock inte lika bra, och har man vaknat en gång sover man inte lika skönt som innan), blev väckt igen av en vild lillebror som tjatar på Pernilla att han ska få väcka mig och trots att Pernilla säger nej kommer han in och vill väcka mig. Lyckas övertala honom att låta mig sova, somnar om och sen vaknar till och från av att lillebror är pigg, glad och pratig. Klev tillslut upp vid 9.

Dagen i Gävle igår blev lyckad, köpte en ny tjocktröja, ny BH, galet lång halsduk och vantar. Plus att mamma köpte nya (dyra!) jeans åt mig. Glad tjej! Vi åt kinamat och hade det trevligt. Åkte hem vid 14.10. Kom till Ljusdal vid 16-tiden och blev hämtad av pappa. Sen åkte vi hem och hade lördagsmys. Kollade på Mysteriet på Greveholm med syskonen, dom älskade det (vem gör inte det) så blev många avsnitt irad. Alla la sig tidigt för alla var minst lika trött.

Idag kollade vi klart på Mysteriet på Greveholm och sen var det kalas. Tårta och kakor och jag glömde min godispåse (tror för den delen att vi glömde alla godispåsar.. IGEN. Samma sak varje gång) Efter kalaset for vi in till Ljusdal och julskyltningen. Var där en liten stund, träffade tomten, scouter och lite annat folk. Sen tog jag bussen hem till Bollnäs och nu sitter jag här och väntar på att Lars ska höra av sig. Borde plugga också, men mitt huvud är verkligen inte med på noterna, så det får bli imorrn.

Men nu ska jag försöka bestämma om jag ska käka Maxmål eller bara ta nått här hemma.

Puss

Tröött tjej

USCH! Jag vaknade strax före klockan sex. Kollade klockan och kom fram till att jag kunde sova i ca 1½ timme till. Men kunde jag somna om då? NEJ! Så jag har legat och vridit och vänt på mig i 1½ timme, tills klockan ringde nyss. Någon kommer vara väldigt trött idag.

Åker till Gävle med mamma idag och shoppar lite. Sen bär det av hem till pappa och syskonen. Imorrn äre kalas-dags för lillebror :)

Igår borde jag ha pluggat. Gjorde jag det? NEJ! Jag gjorde iordning dokumentet för written task och gjorde klart min questionare för matte projektet. Vilket sammanlagt tog kanske 10 minuter. Så väldigt effektiv tjej, inte. Blir så arg på mig själv ibland. Aja. Får helt enkelt stressa ihjäl nästa vecka.

Men nu ska jag värma gröt och göra mig iordning.

Puss

Sötaste lillebror <3

Idag fyller min sötaste lilla lillebror 6 år! Grattiis <3

(Han är dock bara 3 år på bilden, måste införskaffa nya bilder på sötsyskonen!)

Detta innebär att imorrn blir det först Gävle med mamma, sen åker jag hem till pappa och stannar där till på söndag. Mys med syskon och kalas för bror står på schemat.

 

Idag har jag bara varit i skolan, haft commentary på både engelskan och svenskan... usch! Har även varit till banken och skaffat ny kod för att logga in på förenklad inloggning. Sen fick jag gå runt på stan i 20 minuter innan jag kunde sätta in pengar på kontot, för tydligen hade dom inte kontathantering förrän efter kl 13. Så jag gick runt en sväng, träffade min söta junior-Oskar från scouterna! Gullunge :) Och sen kikade jag på skor. Hittade ett par rätt snygga klackar, men lite smala och höga.. Vettesjutton om jag skulle kunna gå i dom, hehe x). Sen tillbaka till banken, sätta in pengar och gå hem i snöovädret.

Annars blir det plugg på schemat. Engelska och lite mer engelska. Usch. Vill inte =/.. Har ingen ork för plugg. Skulle behöva ett till lov eller nått för att sova lite. Har varit trött i två dagar, och då har jag ändå sovit ordentligt. Och imorrn blir det ingen sovmorgon och det blir det inte på söndag heller om jag känner mina syskon rätt.

Menmen, nu läre jag ta tag i livet (plugget)


Puss


Harry Potter <3

Jag älskar Harry Potter. Jag verkligen älskar böckerna så himla mycket. Förstår inte hur dom kan vara så bra?! Och att dom är lika bra varje gång. Och jag tror nästan att sjuan var bättre nu än sist jag läste den. Snyftade/grät mig genom större delen av den. Så himla fin, sorglig, bra, spännande... ALLT som en bok kan vara är den. Ge mig fler böcker! Varför ska en bra bok alltid ta slut så förbannat fort?.. Nu kommer jag vara helt insnöad på Harry Potter och den världen, och vilja prata och diskutera och bara allmänt vara inblandad i allt som har med HP att göra.. Men går det? Nej. Jag har skola, läxor och en hel massa annat som ska göras.

Jag har tillochmed sjunde boken på både svenska och engelska. Har nyss läst den på svenska. Kanske ska ta och läsa den på engelska snart? :D om jag ändå hade tid...

Men nu ska jag dra mig mot sängen och förhoppningsvis drömma lite Harry Potter äventyr. Gjorde det igår natt (blandat med en massa annat konstigt) så varför inte en natt till? :D

Puss

Everyone has a secret.

Lång dag. Riktigt lång dag. Och att jag fått för mig flera gånger att det är måndag gör inte saken bättre. Men som tur va så äre torsdag och det är bara en dag (4 skoltimmar) kvar tills det är helg! Skönt. Men borde egentligen plugga, plugga, plugga i helgen. Men det tänker jag inte. Men troligen imorrn eftermiddag. Men på lördag blir det Gävle och sen åker jag till pappa och sover där till söndag.

Nu måste jag egentligen gå och handla mat. Men det är kallt och jobbigt. Men jag borde. Ska gå, snart. Snart.. (A)

Och jag är trött på att det blir mörkt såfort man kommit hem. Man hinner ju inte med nånting medans det är ljust längre. Blä. Ge mig sommar och värme igen!

Nu ska jag försöka dra mig mot ICA... Snart.

Puss

it's always raining in my head

Onsdag 22.30.

Har kommit hem från Uppsala. Lite tågproblem men det löste sig. Ska strax lägga mig så jag orkar kliva upp och duscha och gå i skolan imorrn.

Idag gick jag runt lite på stan i Uppsala för mig själv. Letade Juridicum (juridiska instutionen). Problemet är att det ligger i tre olika byggnader. Hittade två av dom! Men vet iaf ungefär vart det är nu :) Mysigt. Var kallt att gå massa dock. Gick sen på ICA och handlade lite innan jag tog en promenad tillbaka till lägenheten. Kallt!

Resten av dagen spenderades med sjunde Harry Potter boken, film och älskling :) <3

Nu blire sova iaf!

Puss

Tisdag and going away.

Så vare tisdag. Och jag ska till Uppsala. Känns som jag nyss var där, vilket jag iof var. Åkte ju hem därifrån igår morse. Menmen! Ska bli riktigt mysigt att vara där igen. Och hoppas på att universitet inte är allt för svårhittat ^^.

Har nyss duschat, ska trycka i mig lite frukost och ta det lugnt nu, börjar ju inte förrän 10.15 :) känns som en rätt bra dag!

Puss

Yeeey :)

Imorrn åker jag till Uppsala igen och stannar till onsdag kväll :) Har hemstudiedag på onsdag så tänkte se om jag kunde hitta till universitet och kolla om det ser intressant ut. Om jag nu hittar till Juridik-stället. Men det ska nog gå! Google-maps <3

Därmed har jag ungefr 100kr kvar på kortet och jag måste betala 100 kr till för att ta mig till gävle & tbx så nu är jag äckligt fattig. Men det äre värt. Får träffa älskling och kika på universitet. Dessutom får jag pengar på torsdag :D bara att överleva tills dess helt enkelt ^^. Men det ska nog gå. Fast kommer bli en rätt knaper månad eftersom det måste köpas julklappar, mat, betala räkningar osv.. Menmen, leva bör man annars dör man, och utan mat kommer man ingenvart och betalar man inte räkningar så går det nog inte så bra alls. Jag överlever nog. Det gör jag alltid!

Men nu ska jag sova så jag orkar med en skoldag, 2 tåg-resor och sen en myskväll med älskling!

Puss

Stress måndag.

Denna måndag började med att klockan ringde i Uppsala, jag vaknade och låg och tyckte det var mysigt att ha en ca 15-20 minuter att snooza på eftersom klockan bara var 07.00 och jag skulle inte ut till bussen förrän 08.10. Men så var inte faller. Olof säger nämligen "Du vet att klockan är 07.30 va?" jag får panik, flyger upp ur sängen och gör mig klar. 08.38 åker mitt tåg från Uppsala till Gävle, där jag sedan fick vänta på X-tåget ca 30min. Åter i Bollnäs ca 11.15 då jag springer hem, lämnar grejer och kommer på att min labbrapport ska in idag. Så jag slår igång datorn, som såklart ska jävlas och låsa sig hela tiden. När jag väl fått över labbrapporten på USBminnet och datorn har börjat stänga av sig, får jag springa till matten men blir ändå sen. Matten och Historian var rätt lugn iaf, sen hade vi ju såklart biologi. Jag försöker snabbt (men ändå snyggt och bra) göra klart min graf och gör såklart fel när jag nästan är klar och måste börja om. Och när jag försöker skriva ut rapporten kan datorn såklart inte öppna dokumentet. Springa till biblioteket, skriva ut (men eftersom dom har OpenOffice så blir det inte alls som det egentligen ska vara). Lämnar in, min lärare säger att jag måste ändra en sak innan jag får lämna in, så jag får springa till bibblan igen (5 min innan dom stänger) och ändra/skriva ut igen. När vi slutade kl 16.00 fick jag återigen springa hem för att jag har tvätt-tid mellan 16-19.

Sådär lagom stressig dag. Och jag hade tänkt jobba också idag. Och kanske till och med få i mig lite mat. Menmen, det ska nog hinnas med.

Nu ska jag fortsätta stressa mig igenom resten av dan.

Puss

Remember, remember the fifth of November.

Harry Potter var galet mycket bra. Dom hade fått med så himla mycket från boken :D Saknade dock Dudleys lilla tack/förlåt för allt till Harry i början. Och så grät man ju lite både i början och slutet. Men ska inte spoila om det är nån som inte läst boken. Bra vare iaf! :)

Skulle ha gått till China Garden efter bion men vi var så mätt så det blev inget. Vi åkte hem och nu blir det väl mer film antar jag :)
Puss

My name is Potter, Harry Potter.

Wiiiie :D Snart är det dax för Harry Potter och Dödsrelikerna del 1! Taggad som faan! :) Kommer bli supermegaduper awesome!
Men först ska vi på subway och äta frukost. Vaknade halv ett idag. GALET sent för att vara jag. Olof har nog smugit ner sömnpiller i min mat eller dricka. Jag svär.
Men nu ska vi dra mot stan :)
Puss!

Friday in my heart

Sitter i Uppsala hos älskling och tar det lugnt. Han är i skolan och slutar inte förrän vid 17.00. Så blir väl ta det lugnt, spela sims eller liknande för mig. Har ju inget bättre för mig direkt så :)
Sacomässan igår var AWESOME. Fick massor av information från Uppsala och Stockholms Universitet om deras Juridikprogram. Samt massor från polisen och kriminalvården :) Ska bli spännande att läsa och gå igenom sen! Plockade på mig en del gratisgrejer också. 10 pennor, en överstrykningspenna som ser ut som en liten ficklampa, godis, 4 tygpåsar, 1 linjal samt massa andra småsaker. Jag och Anna var klar med det vi ville kolla på före 12 (vi kom dit halv 11 och skulle åka 14.30) så vi gick och satte oss vid picknick området, åt våran lunch fast vi inte var hungriga och pratade. Och sen dök det upp en manskvinna och så spenderade vi en hel del tid på att studera och försöka klura ut om det var en tjej eller kille. Vi kom fram till att vi var ungefär 90% säker på att det var en kille.
Sedan åkte vi till centralstation och därifrån tog jag tåget till Uppsala och älsklingen min :) Sen tog vi det bara lugnt igår, kikade på film, åt carbonara och myste.
Idag sov vi till 11.30 och sen var Olof tvungen att åka till skolan. Så som sagt blir det en lugn eftermiddag för mig.
Imorrn ska vi iallafall på Harry Potter och dödsrelikerna del 1! :D kommer bli suuupermega awesome!!! Hoppas på att det ska vara mycket detaljer från boken med eftersom den är uppdelad på två. De senaste filmerna har ju tagit bort en hel del viktiga detaljer och ändrat saker man verkligen sett framemot att se. Eller lagt till scener som inte alls ska vara med. Inte för att de filmerna är dåliga, men dom hade kunnat vare bättre.
Puss

Galet tidig morgon. GALET!

Vakande första gången ca 04.15. Låg och trodde att klockan var typ halv 6 och att klockan skulle ringa snart. Men nejnej, den gjorde den inte. Så somnade om till 05.45 och nu är det packa, frukost och fixa innan bussen till SACOmässan går om en timme (07.00)

Taggad som fan på SACO och taggad som fan på Uppsala! :D Kommer bli en bra resterande vecka tror jag. Blir i Uppsala till måndag morgon dessutom :) <3 Yey ^^


Men nu läre jag bli klar så jag slipper stressa sönder!

Puss

Helvetes äckel Ybuss, Swebuss och SJ -.-'

Dagen har varit rätt stressig. Började med engelska, sen historia. Sen svenska och film. På filmen skulle vi gå på en föreläsning som Orvar som ledde filmkrönikan i SVT hade om film. Var asintressant men jag var tvungen att gå ifrån tidigare för jag hade tid och ungdomsmottagningen. Efter det så gick jag till station och mötte Anna.

Hittills har vi varit på ICA och handlat mat inför SACO imorrn :) Gonna be fun fun! Kl 8 har vi bord bokat på tranan och ska käka. Blir ingen utgång dock, ska ju upp typ 05.45 imorrn.

I övrigt är jag FETT arg på YBUSS som verkar ha slutat med 19.10 bussen från Uppsala. Och så är jag fett är arg på Swebuss som verkar ha fullt på den (på söndag alltså). och SJ är så jäävla dyrt och LURIGA. Här hittar man en tågresa från uppsala till gävle för 76 kr, som hittat liksom, men för att få sittplats måste man betala 43 kr extra. JÄVLIGT onödigt. BLIR så ARG! grr... så nu är jag fattig. Som fan. Jävla skit. Och jag får inte pengar på ett tag. USCH. (jag har visserligen 2000 som ligger, men dom ska jag helst inte röra. Får bli kris kris pengar)

Puss




Jakten på framgång och succé gör människan blind

Skoldagen avklarad. Nu ska det bara pluggas en del Labbrapport och WL1. Sen tänker jag pausa ett tag. Är så jäääkla trött idag. Vet inte varför heller. Sov ju tills typ 2-3 min innan klockan ringde imorse. Måste vara vädret och att det är så mörkt hela tiden nu.

Just nu sitter jag och facebookar samt lyssnar på Kapten Röd, riktigt riktigt bra! Försöker skjuta upp pluggningen lite men måste ta tag i det snart så jag slipper sitta till halv 11 som igår. Har inte så supermycket att göra idag iallafall eftersom jag fick en del gjort igår på labbrapporten.

Hittills har dagen varit okej antar jag. Skolan var lugn, hade 2 timmars hål pga inställd matte. Annars var det TOK, Svenska och Engelska. Orkar inte engelskan längre. Den är så jobbig av nån anledning. Förstår inte riktigt vad vi håller på med. Men det löser sig väl antar jag. Fick även tillslut tag på Eva (rektorn) och fick tillstånd för att låna skolan en helg för att spela in filmen vi ska göra. Börjar bli dags att ta tag i allt för det med nu. Spännande!

Morgonens höjdpunkt var när Olof försökte påstå att han kunde Harry Potter bättre än mig. Pööh säger jag. Han har inte ens läst sista boken. Jag har läst alla böcker typ 57843 gånger. I rest my case.

Men nu ska jag sluta skjuta upp allt!

Puss

It's the eye of the tiger

Måndag kväll. Jag har senaste timmen suttit och gjort labbrapport. Fick nått ryck och började göra den. Den är inte klar men har fått ner en hel del iallafall. Måste komma ihåg att ta med miniräknaren hem imorrn och räkna ut Standard Deviation. Och lite annat bajs, men det ska nog gå bra.

Har även bestämt mig (typ iallafall) att det blir inga fler ord för mig på WL1. Har 1099 nu och det känns som att de sista 50 jag tryckte dit bara var bajs. Så nu ska jag inte trycka in mer bajs utan nu får den vara och den ska lämnas in på onsdag. Bra plan. Det betyder att jag bara behöver bli klar med labbrapporten imorrn (iallafall nästan klar) så är jag färdigpluggad för veckan. SKÖNT!

Fick även jobbet gjort ikväll. Så skönt att slippa tänka på det resten av veckan. Är alltid lika jobbigt när det hänger över en och man vet att man borde, men ändå skjuter man upp det. Men men, nu äre gjort och jag behöver inte tänka på det förrän nästa vecka!

Har även hunnit laga mina byxor som var trasiga (hur det blev är en HELT annan fråga). Har även varit på ICA med Brian, ätit mat, tryckt i mig 3 av 4 bullar som jag köpte på ICA och börjat kolla på V for Vendetta. Måste kolla klart på den nu innan jag ska sova. Eller så mycket jag orkar iallafall.


För övrigt vill jag tatuera in en tiger. Hur snyyyyggt vore inte det att ha en sådan på "höften"? Jo asjävla snyggt. Men pengar och obeslutsamhet gör att det aldrig blir nått. Vill ju även göra en G-klav med noter runt, men vet inte till 100% vart. Det lutar starkt åt högra handleden dock. Men eftersom jag är SÄMST på att rita så är det svårt att få fram nått man verkligen är nöjd med. Men men. Jag har hela livet på mig!

Nu ska jag kolla på film :)

Puss!

Plugga plugga plugga.

Plugga är verkligen ALLT jag kommer få göra nu i två dagar. Eller tja. Om jag anser mig klar med WL1 så behöver jag nog inte stressa sönder, men jag vet inte om jag gör det. Blö på den jäkla saken. Tycker inte om den. Men huvudsaken jag lämnar in den på onsdag och att den är över 1000 ord. Vilken den faktiskt är. Inte mycker iof men över 1000.

Ska även sy ihop ett par byxor hade jag tänkt, som är lite små trasiga. Har inte orkat förut men nu ska jag ta mig tid. Får se hur det blir dock x)

Men nu måste jag verkligen ta tag i allt.

Puss

And why can't you just hold me

Måndag. Ny vecka. Massa planer. Idag är det skola och sen plugga och jobba som fan som gäller. Imorrn är det skolan och plugga som gäller. Lika onsdag. För på torsdag åker jag till SACO-mässan och kommer inte tillbaka till Bollnäs förrän söndagkväll. Och min WL1 måste vara klar på onsdag eftersom den ska in på fredag när jag inte är här. Och jag måste vara typ klar med min biologi labbrapport som ska in på måndag. Så nu blire plugga plugga plugga som fan när jag kommer hem från skolan kommande dagar. Har inte tid att slappa.

Taggar SACO som fan, gratispennor och andra gratis saker <3

På onsdag blir det nog middag på tranan med Anna också, eftersom hon äntligen är 18 och hon ska ändå sova här eftersom hon ska med på SACO :)

Men nu ska jag käka frukost och fixa lite.

Puss

Sunday morning, rain is falling

Hade en trevligt kväll igår med folk i Hudik. Var galet trött dock. Jag har en vana att bli det har jag märkt. Speciellt om kvällarna. Var trevligt iaf som sagt. Idag tog jag och Ell det bara lugnt, tittade på Eclipse och tog det mer lugnt. Sen åkte jag hem och här sitter jag nu.

Hann vara hemma i ca 3 minuter när Lars ringer och frågar om jag är hemma och om han får komma förbi. Klart han får säger jag och så ca 10 min senare dyker han upp och ger mig 2000kr :D Inte alls helt fel. Försenad 18års-present. Bara 9 månader försenad present ;) Men det är nog bättre jag får de nu :) Yey på pengar <3

Nu ska jag antigen göra svenska eller ta det lugnt. Vi får se vad som händer.

Puss

Lördag!

Heeeeeeeeeelg <3 Så underbart med helg. Önskar det var helg oftare. Men har inte direkt gjort nått vettigt hittills iof men. Det löser sig.

Igår var kul. Efter skolan gick jag ner på stan med Brian, käkade och shoppade med honom (han handlade, jag tittade på) mysigt. Sen gick jag för att möta Charlotte, Hanna E och Malin för att gå hem till Rebecca och ha historiakväll om Amerikanska Presidenter. Hanna S kom lite senare hon med :) Kul var det iallafall och vi gjorde en tidslinje från 1913 till 1993 med alla presidenter. Den blev väldigt fin. Sen gick vi hem runt 22. Kom hem, pratade med älskling ett tag, sen fick jag (tillslut!) tag på Sving och gick för att prata med honom. Blev kvar kanske 1-1½ timme och pratade med honom. Var trevligt! Länge sen. Sen vid halv ett gick jag hem och la mig.

Idag blir det stressa en massa. Har redan hunnit duscha (klev upp 09.00, nu är den 09.20), och nu måste jag äta, sen packa och sen springa till ICA och hämta ut min klänning som kom igår (:D) och handla lite småsaker jag behöver. Och allt det innan 11.11 då mitt tåg går mot Forsa och Ell. Och senare även Anna! Som vi ska fira idag ^^

Men nu ska jag försöka hinna bli klar!

Puss!

Hipp Hipp Hurra!

Idag fyller nämligen världens bästa Anna Nygren år! 18 år tillochmed! Äntligen joinar hon klubben med oss andra :D Stooooooort Grattis till dig gumman! Ha en sjukt bra dag nu så ses vi imorrn när vi ska fira! Puss påre! <3


I övrigt börjar jag dagen med Interactive Oral. Inte kul. Kommer gå riktigt dåligt. Men det får gå som det går.

Nu måste jag skynda mig så jag inte blir sen!
Puss

I see your true colours. That's why I love you

Baah känner mig inte alls stressad.. Måste hinna se till att jag fixar klart engelskan nu, för 17.14 ska jag åkte till Ljusdal och äta tårta. Kommer inte hem förrän 21.10. Och imorrn klockan 08.00 har vi våran Interactive Oral som är 15% av vårat engelska betyg. Yey på det. Aja det kommer nog gå okej. Eller nått. Är mest orolig för att inte kunna svara på frågor jag får eller glömma bort mig. Menmen..

Dagen har iallafall varit helt okej. Filmen känns som att det kommer gå rätt bra, enda som fattas är en skådespelare (om alla vi frågat och de som sagt att de vill vara med nu tänker vara det) och ett helt script. Det är nästan klart iallafall. Biologin suger alltid på torsdagar. Två timmar före lunch, hur är det meningen att man ska orka?! Tycker 50 minuter biologi är jobbigt liksom men TVÅ timmar.. galet. Men jag överlevde den här veckan också. Sen hade vi TOK där det blev lite diskutioner, vilket iof är hela poängen med kursen (om man bortser från poängen med att det enda vi kommer fram till är att vi vet inget egentligen). Sen hade vi svenska och kollade på Fröken Julie. Och jävlar vad den kvinnan har humörsvängningar. Man blir ju less.

Men nu måste jag göra min engelska och försöka äta innan jag ska åka!

Puss

Prince of Thieves

Idag har jag haft en rätt bra dag. Förutom att jag varit delvis bitter men inget att göra åt. Har varit i skolan och hållt på, fixat med Final Production vilket börjar kännas mer och mer okej. Påtal om det måste jag läsa scriptet nu.

Har påbörjat 20 timmar CAS att lära mig virka. Inte lätt. Rebecca och Eve lät som om dom hade väldigt roligt åt mig och Sabe när vi försökte. Men jag suuuuger på allt som har med fingerfärdighet att göra så. I do not blame them x)

Har även haft lite myskväll med Rebecca och titta på Robin Hood: Prince of Thieves samt käkat kakor :) Bra film, bra sällskap och goda kakor. Kan inte bli bättre.

Och jag har hunnit att göra mina samtal för veckan också. Vilket är bra eftersom jag ska åka till Ljusdal imorrn då min farbror fyller år och ska bjuda på tårta (hoppas jag). Blir nice. Och får antaligen träffa mina underbara syskon också vilket alltid är ett plus :)

På den negativa sidan så är det fortfarande massa äckelsnö och kallt. Och det märks då min nacke har börjat krångla oftare och mer intensivt senaste dagarna. Speciellt ikväll. När jag höll på lära mig virka började det göra ont mer och mer. Och sen har det gjort ont hela kvällen. Börjar tillochmed ha lite problem att fokusera synen emellanåt också nu. Hoppas på att tabletterna tar snart.

Men nu ska jag ringa till Sving och se om han vill vara snäll!

Puss

Onsdag.

Jävla äckel snö. Har kommit hur mycket som helst under natten. VILL INTE! Jag gillar inte snö ett dugg. Kall och blöt är vad den är. Kan inte solen bestämma sig för att vara jättevarm och råka smälta allt? Vore toppen! Tänker trotsa snön och ha kjol idag ändå.

Annars är jag bitter idag. Eller jag har varit det sen igår när jag skulle somna. Blir så less ibland bara.

Men nu ska jag bittra över det och över snön, sen göra mig klar för skolan.

Puss

I say love, it is a flower and you its only seed

Håller på tvätta, laga mat och göra WL1 på samma gång. Ska även försöka hinna äta maten. Men det ska nog gå bra! Tänkte försöka bli klar med WL1 så snart som möjligt så jag kan fokusera på labbrapporten nästa vecka. Och så måste jag göra engelskan imorrn och på torsdag. Måste verkligen planera allt jag gör nu. Ska hinna jobba den här veckan också. Tack och lov så har jag bara 5 intervjuer per vecka att göra nu så det ska nog gå rätt fort.

Imorrn ska jag även försöka lära mig att virka amigurumis för att få CAS-timmar. Och efter det ska jag och Rebecca kolla på Robin Hood: Prince of Thieves. En av de bästa filmerna ever. Och den ultimata Robin Hood filmen.

Nu har Brian även flyttat in i sin egen lägenhet och det kommer nog kännas rätt tomt att somna helt ensam ikväll. Har ju senaste två veckorna haft antigen Brian att prata med eller Olof bredvid mig. Men man är väl tuff och klarar sig ändå. Även om det hade varit 73289478 gånger mysigare om Olof sovit med mig. Längtar till nästa torsdag <3

Vart sjukt less på Ellos när jag kom hem också. Kollade på min beställningsinformation och då stod det helt plötsligt att klänningen skulle komma den 10 december istället för om 4-5 vardagar som det stod i orderbekräftelsen. Så fick ringa dit och skälla lite på dom. Men nu ska den komma inom 4-5 vardagar iaf. Förhoppningsvis redan på fredag! Vore awesome.

Men nu ska jag försöka trycka i mig maten och göra lite WL1 innan jag måste springa till tvättstugan igen.

Puss

Thanks for the Memories

Tisdag... kan det inte vara lördag istället? Åtminstone torsdag eller fredag. Bara närmare helgen. Aldrig får man som man vill. Fast ska kanske inte börja klaga så mycket eftersom det bara är andra dan i skolan efter lovet. Får se hur det går. Börjar iaf 10.15 och slutar 15.05. Blir nog rätt mycket idag.

Ska tvätta mellan 16.00-19.00 också. Välbehövligt. Älskar att ha alla mina kläder rena. Hatar att tvätta. Men för att få det ena måste man göra det andra. Tyvärr. Och bor man själv så har man inte så väldigt mycke till val. Skitiga kläder eller tvätta liksom? Klart som fan man väljer tvätta. Var mycket roligare att tvätta när Olof fortfarande bodde här, då tvättade vi alltid tillsammans.

Måste plugga som en tok hela veckan fram till nästa torsdag också. Wl1 och labbrapport ska in 21 resp. 22 november. Jag åker till Saco-mässan och direkt efter det Uppsala den 18e och där kommer jag definitivt inte göra nått. Så måste bli klar innan dess. Bara att kämpa på!

Menmen ska käka frukost och fixa lite innan jag ska dra till skolan.

Puss


It started out with a kiss. How did it end up like this?

Hihihihihihiihiihi :D

Nu har jag beställt klänningen som kommer inom 4-5 vardagar och t-shirten + en mössa som kommer den 10/12 :P Blev lite dyrare än jag hade räknat ut då t-shirten inte ingck i rabatt grejen och jag inte hade planerat att köpa en mössa. Men det gick totalt på bara 382.50 kr vilket ändå är helt okej. Hoppas bara allt passar nu.... Jävla skit om det inte skulle göra det. Men nu måste det göra det. Är HAPPYFACE på att jag har klickat hem det iallafall. Älskar att kunna beställa själv. Så awesome. 

Puss

Poor little misunderstood baby. No one likes a sad face.

Dagen har faktiskt inte varit så hemsk som jag trodde den skulle bli. Började med matte där vi gick igenom math project som är 20% av vårat slutbetyg i matte (resterande 80% är exams som vi gör i Maj). Det kändes jättehemskt till en början men när vi fick se ett exempel som hade fått 19/20 marks så kändes det ändå inte så komplicerat längre. Kom tillochmed på vad min ska vara om. Så nu är jag inte så orolig för det iallafall. Åtminstonde inte just nu. Det kommer nog. Sen visade det sig att WL1 inte alls ska in på torsdag utan den ska in nästa vecka! Helt underbart måste jag säga. Extra tid är det bästa som finns, plus att jag slipper känna mig dålig över att inte ha gjort nått på lovet. Det enda jag verkligen behöver fokusera på den här veckan är Engelskan. Har en stor Oral Presentation (typ) på fredag, och det är också ett visst antal % av vårat betyg. Men det ska nog gå bra. Hoppas jag. Måste göra en labbrapport till den 22/11 också. Men det ska nog hinnas med den också! Känner att idag blir det att ta det lugnt iallafall, behöver ju inte stressa med nått längre.

Känner mig nästan taggad på skolan just nu. Men bara nästan. Känner åtminstonde mig inte helt skoltrött, vilket alltid är något!

Betalade även precis min studentmössa, 759kr. Men kära mamma ska betala hälften så det var inte så farligt. Tack mami för det!

Är sjuuuuuuuuukt sugen på att köpa den här klänningen och den här t-shirten. Har världens erbjudande på Ellos just nu. 40% på dyraste varan och 30% på resten av beställningen. Men jag hittar inte så mycket mer än de här två sakerna jag vill ha. Vilket blir typ 225 kr efter dragen rabatt, inte alls farligt pris tycker jag. Ska jag slå till?





Puss!

Monday morning 8/11

Äckel måndag. Vill ine börja skolan igen. Då måste jag ju tag i läxor också. Usch!

Positivt med idag är att jag äntligen ska hämta ut mitt nya ID-kort! Yey på det! :D

Får se vad som händer idag. Har matte, historia och biologi iallafall. Hoppas på att det ska bli en rätt lugn dag iaf. Men känner jag IB-lärarna rätt så blir det inte det. Aja det märks!

Puss!

Hiss & Diss

Kör på en hiss & diss såhär på kvällssidan.

Hiss

  • Tv-serier man kan förlora sig i
  • ICAs päron/äpple bubbelvatten
  • Kvarlämnat godis man glömt bort

Diss

  • Höstlov som tar slut
  • Sitta ensam och vara bitter
  • Inte kunna kontrollera sina känslor

I övrigt har jag inte gjort ett skit ikväll. Endast kollat på Las Vegas, ätit bacon & makaroner, mumsat godis och duschat. Och känt mig bitter såklart. Tack och lov att jag kan förlora mig i Las Vegas och glömma allt ibland. Och har man tur får man se riktigt konstiga avsnitt ibland ;) Typ folk som flyger av tak, folk som slåss om en död killes "black book" och så vidare. Kan vara riktigt underhållande.

Är sjukt otaggad på skolan imorrn. Skönt att börja 11.50 dock. Slutar visserligen 16.00 men det kan jag stå ut med eftersom jag börjar så sent. Ska däremot bli nice att hämta ut mitt nya ID-kort imorrn innan skolan. ÄNTLIGEN slipper jag det där jag är typ 12, har kort hår och glasögon. Har fått måååååånga undrande blickar över det kan jag ju säga. Så det är väl ungefär det enda jag är taggad på just nu. Annars kommer veckan bara bestå av GALET mycket plugg. Engelska oral på fredag, WL1 ska in på torsdag och sen kommer någon annan lärare säkert packa på oss nånting mer också. Så måste jag ta tag i biologi-grejen vi gör också. Blä. Aja det får gå som det går.

Nu ska jag klä på mig nått, kolla på mer Las Vegas och sen sova!

Puss

Oh bloody fucking sunday..

Ändringar i planen. Ingen Ell kommer hit. Dvs jag åkte hem tidigt typ i onödan.. Får se vad jag hittar på ikväll istället. Orkar inte plugga, det är jag för bitter för. Blir väl Las Vegas, film eller Zelda. Skulle inte ha nått emot att döda nått just nu så. Läre bli en dusch iallafall. Kanske tar och städar, för det verkar behövligt. Men vi får se. Måste nog gå och handla också. Blä. Vill inte.

Oh bloody sunday..

Så var det söndag och jag sitter på bussen hem till Bollnäs. Åkte hem tidigare idag för älskling skulle ta hem lite kompisar och spela, inte så kul. Men jag har bestämt dejt med älskade Ell idag istället så det blir mys med henne istället!

Har haft världens bästa lov med älskling. Kommer sakna att honom så sjukt mkt nu, men den 18e ska jag dit igen :) Längta tills dess <3

Men fram tills dess har jag miljoner saker att göra. World lit, engelska oral presentation, TOK-essay och massa annat. Men även fira att Anna fyller 18 (äntligen!) på fredag och så läre det väl bli utgång till helgen då med lite folk. Kommer nog bli kul ^^.

Men nu ska jag kolla på Las Vegas så jag kommer fram till Gävle nån gång, där jag visserligen ska sitta en timme och vänta på ett tåg men iaf.

Puss!

In the wake of Saturday

Så var det lördag. Fan vad dagarna går fort. Alldeles för fort. Tycker vi kan ta och stoppa tiden nu ett tag. Vill inte åka hem ta tag i verkligheten.. Vill inte! Är så mycket mysigare att bara vara här i Uppsala och sova med älskling, titta på serier och bara inte bry sig. Så borde det vara jämt.

Gårdagen var jättemysig! Vi åkte till Ikea för att äta lunch och kika lite. Sen var vi på Bauhaus (som utan tvekan är  den tråkigaste affären i hela världen) och köpte en dörr till älskling rum :) Så nu kan vi stänga in oss hur mycket vi vill! ^^. Sen var vi hemma nån timma, satte in dörren, satte upp barskåpet och pysslade lite. Och klockan 18 gick vi till China Garden och åt middagsbuffé! Så jääävla gott det var! Och det var typ ingen som var hungrig eftersom vi åt så sen lunch (kl 14). Men alla tryckte i sig hur mycket som helst ändå. Och efterrätt också såklart. Känner mig fortfarande mätt efter allt jag åt igår. Dom hade hur mycket som helst att välja bland, både kinesiskt, japanskt och thai. Gott gott gott! Kan verkligen tänka mig att äta där fler gånger :) Yummie yummie!

Idag vet jag inte riktigt vad som står på schemat. Blir nog mest ta det lugnt. Hittills har jag lyckats äta frukost och duschat. Och klockan är 14. Väldigt produktiv jag varit måste jag säga. Ska nog gå och spela lite Smash med pojkarna nu, sen får vi se.

Puss

Fredag Already?

Redan fredag. Fan vad den här veckan har gått fort. För fort. Känns som den bara flög förbi. Har iallafall två och en halv dag kvar med älskling innan jag måste åka hem igen. Vad som händer under de dagarna får vi väl se :)

Idag kommer iallafall Olofs föräldrar hit och vi ska på Bauhaus och Ikea, älskling ska äntligen få en dörr till sitt rum ^^. Och ikväll ska vi på Kinaresturang och käka mumsig mat :D Blir nog en riktigt mysig dag tror jag :)

Gårdagens bowling gick awesome, jag vann två av tre serier och kickade lite honey-ass som jag lovade ;) Första serien vann jag med 1 poäng, andra vann jag med 26 poäng och den tredje vann han med 3 poäng. Rätt jämnt ändå. Men är man bäst så är man ;) Kul som fan vare iaf! Bowling är askul.

Nu ska jag bara vänta på att älskling ska komma hem, han sluta vid 12 så det borde bli inom en halvtimme. Sen får vi se när Olofs föräldrar dyker upp :) Känner att det är en riktigt bra dag!

Puss

Tooorsdag and Bowling :)

Jag är lat. Jag orkar inte plugga fast jag har all tid i världen att göra det (på plussidan så har jag iallafall ändrat allt som skulle ändras iallafall i WL1, vilket tog typ 3minuter) utan istället glor jag bara på en masa Las Vegas. Vilket råkar vara en awesome serie. Men nu har jag börjat på säsong 3 av 5. Och jag har inte 4e och 5e säsongen än, så jag måste lugnt ner mig med tittandet snart. Aja tar de slut får jag väl kolla på nått annat sålänge.

Idag klev jag upp ca halv 8 för att torka upp kaffe som älskling spillde och inte skulle hinna torka upp för han måsta springa till skolan. Så snäll som man är kliver man upp och fixar. Sen somnade jag om och sov till 11. Gick upp och duscha, tog de lugnt, åt frukost, kolla på Las Vegas (ofc). Blir nog en lugnt dag, fram till 20.15 då älskling och jag ska bowla! Im gonna kick some honey-ass ;D Fett längesen jag bowla, ska bli askul! :D




Men nu ska jag kika vidare på mitt kära Las Vegas!

Puss

Ooonsdag

Vaknade vid halv 11 ungefär och bestämde mig för att kliva upp. Älskling åkte till skolan före 8 så han var inte hemma. Åt lite frukost, kikade på Las Vegas :) Fick sms om att mitt ID-kort har kommit också! Awesooomeee! Hämtar ut det first thing monday morning :D

Resten av dagen vet jag inte riktigt vad den kommer gå till. Älskling måste plugga nu (han kom hem nyss ^^) och jag borde väl också göra det kanske? Men orka.. men borde.. men orka.. Tja vi får se vart jag hamnar. Borde verkligen ta tag i WL1 som ska in om en vecka. Men tja.. det ordnar sig.

Vi funderar på att bowla, men det kostar massa pengar (eller 200 iaf). Vi får se hur det blir med det.

Puss


Tisdagmorgon 2/11

Så var det tisdag. Älskling är i skolan, jag sitter i mörkret och äter frukost. Det blir badhuset senare idag när älskling slutat och så :)

Igår var en väldigt lugn dag. Hände inte så speciellt mycket. Jag tog mig en promenad på kvällskvisten, gick runt lite sen till statoil och läste baksidan av typ alla filmer dom hade x) Sen film och lite Las Vegas såklart.

Nu ska jag se på mer Las Vegas så klockan går lite fortare.

Puss

Höstlovsmåndag!

Så skönt att ha höstlov och slippa tänka på allt för en stund. Sitter i älsklings lägenhet medans han är i skolan och slutar vid tre. Då blir det stan och Subway! :D Hell yeah!

Helgen var nice, utgång i lördags och efter en del om och men kom vi tillsslut in på en bar. Typ alla hade åldersgräns mellan 20-23. Även stället vi kom in på men dom var schyssta och släppte in oss ändå :) Söndag var det bara ta det lugnt, städa och så. Kollade film, myste, åt godis och så :)

Nu ska jag nog ta och kika på ett avsnitt Las Vegas :)

Puss

RSS 2.0