Disney <3


När man är på dåligt humör så är en disneyfilm och choklad något av det bästa sättet att bli på bättre humör. Iallafall för stunden.
Så nu har jag kollat på Aladdin & rövarnas konung och tryckt i mig massa choklad. Så känner mig på lite bättre humör. Är dock fortfarande less och irriterad. Och idag är fortfarande ingen bra dag. Får se om det blir en till disneyfilm eller om jag bara glor på tv.

Jag älskar verkligen Anden! Han har bäst kommentarer till allt och han får mig alltid att skratta. Han är så random och så jäkla allmänt kul bara. När jag blir stor vill jag ha en egen ande. Fast jag skulle helst vilja ha en egen ande nu påengång. Fatta vad smidigt allt skulle gå då.

Nu ska jag se om jag hittar nån mer film jag vill se eller vad som finns.

Puss

F..

Jag orkar inte mer idag.
Jag orkar inte jobba.
Jag orkar inte bry mig.
Jag orkar inte vara ledsen.
Jag orkar inte vara glad.
JAG ORKAR INTE.
Skit i allt.
Idag suger.

Godnatt

Ibland känns det helt hopplöst och förjävligt att ha pojkvän på distans. Känns så jävla jobbigt emellanåt. Att inte kunna hålla om honom när man vill, att inte kunna bli omhållen när man behöver det. Jag saknar honom så sjukt mycket. Ibland går det bra och man tänker inte så mycket på det, andra dagar gråter man för att det är så tomt och man saknar närheten man har med den personen. Just nu är det en sån där jobbig dag när man bara vill att han ska vara här och hålla om en och säga massa bra saker. Kvällarna är nog värst ändå, när man inte har något att riktigt göra. På dagarna är man ju i skolan och har massa annat för sig, på kvällarna sitter man mest hemma och gör mest ingenting eller pluggar. Vill inte att det ska behöva vara så jobbigt :/
Jag älskar dig Olof <3


Nu måste jag sova iaf.. börjar 8 imorrn -.-'

Btw, Aristocats är awesome!

Puss

Ms Trött

Jag tog visst en middagslur på ca 1½ timme förut x) Sa ju att jag var trött!
Sen blev man tvungen att jobba, men det gick väldigt fort faktiskt så det var skönt. Sen gick jag till ICA och på vägen träffade jag Sving, Felicia & nån Sara :) blev genast en mkt roligare ICAtur än när man går själv. Tyvärr så var ju även en viss person där också, men slapp undan honom typ direkt ^^.
Efter Ica blev det matlagning (hamburgare igen;P) redigt gott och så blev jag så mätt att jag skulle kunna spricka snart.

Nu blir det Family Guy sen en film tror jag :)

Puss

Skum Onsdag

Bilden bjuder jag på ^^



Idag var en skum dag. Eller ja, det var en annorlunda dag? Spännande dag? Händelserik dag? Vet inte riktigt hur jag ska uttrycka mig faktiskt.
Började med en normal engelska lektion där jag inte förstod riktigt vad det var vi skulle göra, så jag hittade på nått. Sedan hade vi Historia (eller egentligen hade inte jag det, men jag går dit ändå och pluggar sådant jag behöver) och där kom det fram att vi antagligen (hoppas hoppas hoppas!) ska få åka till St Petersburg och hälsa på en annan skola och så. Tufft! Skulle inte vara helt fel att få resa iväg till ett sådant annorlunda ställe faktiskt :). Sedan hade vi svenska som vi inte ens behövde vara på egentligen, så jag satt mest och tittade i böcker och funderade lite på WL1. Efter det hade vi film och tja.. där gick ungefär allt som kunde gå fel fel. Vi skulle importera det vi filmat till datorn, och såklart så funkar inte det som det ska utan vissa klipp försvinner. Så när vi äntligen lyckats lösa det och fått allt vi behöver, så funkar det inte att flytta det vi importerat till datorn till en annan dator. Och vi har aldrig lärt oss hur man gör det (man kan tycka det bara ska vara att lägga det på ett USB/hårddisk men nejnej, det funkar inte) så det blev inte direkt nån produktiv filmlektion. Plus att läraren som kan med sånt här, han ska såklart inte vara där på ett tag. Och våran andra lärare kan inte med de tekniska grejerna. Sen hade vi "klasstid", där vi bestämde över vårat spexfoto. Blev väldigt flummigt där ett tag x) Sen sluta jag iaf och gick hem. Fn dag, börja med St Petersburg & sluta med Harry Potter.

Ikväll ska jag ta det riktigt riktigt riktigt lugnt och bara glo på tv/film. Måste jobba lite men det kommer nog gå rätt fort så inget man behöver tycka är jobbigt. Är galet trött också, förstår inte varför jag alltid ska vara så det! Skolan kan väl inte vara så utmattande, när man knappt gör något menar jag.

Längtar till på fredag när älsklingen kommer hit! <3<3<3

Onsdag!

Jag är sjukt trött och ändå har jag sovit en massa inatt. Sov ju tillochmed tills klockan ringde :o väldigt ovanligt faktiskt.
Ska snart till skolan och ha en timmes engelska sen 2 timmars hål, sen svenska och sist film :) Rätt lugn dag.
Efter skolan blir det jobba lite och sen en luuuuuugn kväll.

Nu måste jag skynda mig och göra mig iordning så jag inte kommer försent.

Puss!

Kväll

Jag har tvättat och jobbat som en tok ikväll. Nu har jag bara två återuppringningar som ska göras vid 20.00 sen är jag klar med allt för idag! Då blir det nog mest lateri i soffan. Kanske en disneyfilm eller nått också, annars bara tv:)

Jag har kokat makaroner och stekt bacon till middag :) Bacon <3<3 Love it!

Jag är helt slut efter allt mitt slit idag (hehe, egentligen är det inte så fysiskt ansträngade men mentalt blir man helt slut). Ska bli riktigt skönt att bara ta det lugnt nu.

PUSS

WOHO!

Idag var mycket bra.
TOKen blev lite väl mycket, men att diskutera jobbiga saker och ha olika åsikter är ju typ vad det går ut på så. Svenskan var lugn och bäst av allt, WL1 first draft ska inte lämnas in på torsdag utan inte förrän v 42 som det ser ut! :D HAPPYFACE! Sen hade vi iaf håltimme eftersom våran mattelärare var borta, så jag, Rebecca, Hanna och Charlotte satt och jobbade matte/försökte komma underfund med vad n är. Sen hade vi engelska som var riktigt långtråkigt. Sen sluta jag ^^

Nu har jag tvätt-tid mellan 16.00 och 19.00, och samtidigt måste jag jobba. Så blir lite mycket nu ett tag, men det ska nog hinnas med. Slapp ju göra WL1 idag iaf ;)

Thats all for now :)

Puss

Tisdag morgon :)

Idag är en okej dag tror jag. Börjar kvart över tio, slutar 15. Har ingen matte idag heller :) Men ska jobba lite med Rebecca ändå, vilket antagligen är rätt nödvändigt. Har även tvätt-tid idag mellan 16-19, också behövligt. Och jag ska även hinna plugga och jobba. Så med andra ord har jag fullt upp idag. Hoppas verkligen jag kommer orka med allt, för det måste jag.

Jag längtar som fan till på fredag när älskling kommer hit <3 Ska bli grymt mysigt.

Men nu måste jag göra frukost så jag hinner till skolan.

Puss

Måndagsmys

Nu har jag jobbat, ätit, pratat lite med älskling fast blir mer sen och gjort lite WL1.

Så nu har jag klätt på mig myskläder, tänt lite ljus, myst ner mig i soffan med en filt och slagit igång Disneys Skönheten och Odjuret på tvn (På VHS såklart!) Älska Disney och älska VHS :D
Sjuuukt länge sen jag såg den här filmen också så ska bli mysigt. Till helgen hoppas jag att älsklingen vill titta på Brisby & Nimhs hemlighet med mig. Vad jag kommer ihåg så är det en riktigt bra film men jag vill inte titta på den själv.

Men nu ska jag kika på filmen och bara mysa för mig själv.

Puss

<3

It's not that I can't live without you
It's just that I don't even want to try
'Cause your love is so amazing
Baby you're the best thing in my life


Jag älskar dig Olof <3

Trött

Hur kan man vara så trött trots att man sovit typ 9 timmar inatt och inte direkt haft en ansträngade skoldag? Galet jobbigt... Är sjuuukt trött och måste jobba idag oxå.. bajs bajs bajs.

Jag vill verkligen orka göra mina läxor och skriva mina uppsatser så bra som möjligen, men hur fan orkar man när man är så trött så man skulle kunna somna sittandes när man kommer hem? Om nån kan förklara det för mig vore jag väldigt tacksam.

Dagen har varit lugn annars, inte hänt mycket. Matten var seg, håltimmen blev svenska även om det inte blev mycket gjort och biologin sög. Känner verkligen inte att jag lär mig nått när vi ska sitta och göra sakerna själva utan förklaring. Hoppas vi har nån genomgång på det vi gjorde iaf.

Ikväll ska jag steka mig hamburgare, göttans! Riktigt längtar efter att få äta idag x)

Men nu var det slut på onödig info, kanske blir nå mer inlägg senare :)

Puss

Måndag och en ny vecka :)

Nyduschad och ska strax göra iordning frukost :) Smallville på tvn och datorn i knä, riktigt skön måndagsmorgon.

Idag har jag två lektioner, matte & biologi och så ca 2 timmars hål mellan dom. Får bli att plugga svenska (WL1) på den håltimmen tror jag minsann. Kan vara en riktigt bra plan faktiskt.

Ikväll måste jag jobba lite så jag blir klar med det i tid och inte har en massa att göra sista dan.

Men nu ska jag göra mig iordning, fixa håret och käka. Tagga på en ny skolvecka också!

Puss

Helgen @ Anna's place :)


Anna färgde mitt hår :) Blev bra tycker iaf jag ^^ typ röd/brun/"orange"(?) nånstans. Höstaktigt iaf!


Andra sidan :)


Vi gjorde chokladbollar :D Mumsigt värre ^^


Sen skrev vi ut bilden på mig & Turk så jag kunde rama in den i min Las Vegas ram ;)

Har inga bilder på vad jag köpte dock, men tre par strumpbyxor i färgerna lila, grå och blå/svart :)

Awesome helg iaf och ska nu kika på tv ett tag till innan jag ska sova!

Puss

Söndag

Så var jag tillbaka i Bollnäs efter en att ha varit hos Anna :) Vi var till stan där jag införskaffade 3 par strumpbyxor. vanliga strumpor och hårfärg. Så igårkväll blev det färgade av hår och jag gillar verkligen resultatet. Slänger upp en bild eller två när jag får bilderna från Anna. Sen åt vi tacos, myste ute på altanen och pratade med hennes föräldrar :) Mysigt kväll.
Idag klev vi upp rätt sent, åt frunch (tacos^^), bakade chokladbollar, skrev ut bilden på mig & Donald Faison (aka. Turk i Scrubs!!) så nu har jag den inramad och ståendes på skrivbordet ;) Sen for jag hem vid 14.30 och kom fram till Bollnäs runt 17.00.

Nu borde jag sätta mig och plugga WL1 men jag orkar verkligen inte. Är helt slut i huvudet. Men vi får se om jag kan få mig att göra lite iallafall. 1st draft ska ju in på torsdag så måste ju ta tag i det snart ändå.
Nu hoppas jag på en bra kommande vecka och att mina kläder från Ellos kommer. Och mest av allt hoppas jag att älsklingen kommer hit på fredag och stannar över helgen :D <3

Puss

Lördag Morgon..

Sitter och äter frukost såhär klockan kvart över sju på morgonen. Jävla tandläkare och jävla Xtrafik säger jag bara.

Efter tandläkaren ska jag försöka hinna se min lillasyster uppträda på postplan i Ljusdal innan jag åker till Hudik och en viss Anna :) Nåntning bra med den här dan åtminstonde. Blir kanske lite shopping i Hudik också fast vi får se, har ju redan handlat lite på ellos så :) Skulle vara om jag hittade nå billiga byxor kanske.

Men nu måste jag skynda att göra mig klar till bussen..

Puss!

Ellos :)


Nu har jag beställt ett fett snyggt linne/klänning (Se bild) som dessutom är min blå ;)
Jag beställde även en stickad tröja (Se bild) som verkar fett skön såhär i höst/vinter :) Totalt blev det 269,50. Helt okej tycker jag. Då var det Fri frakt, halva priset på den stickade tröjan och 40% på linnet. Studentrabatter ftw ;D

Back in Bollnäs

Tillbaka i Bollnäs, där vädret suger och det inte finns någon älskling att mysa med. Bollnäs suger >.<

Imorrn måste jag kliva superdupertidigt för att jävla äckel X-trafik inte har några bra bussar/tåg som går till Ljusdal. Ska vara hos tandläkarn i Ljusdal kl 11 och jag måste åka från Bollnäs 07.40... Vilket innebär att jag måste vänta i Ljusdal i ca 2 timmar innan jag ens kan gå till tandläkarn. BAJS! Tur iaf att man har en farmor som bor där så man kan vara där iaf.

Men nu ska jag sakna Olof en massa, betala räkningar och sen sova.

Puss!

Fredag i Uppsala :)

Sitter hos älskling för mig själv, han gick nyss till skolan och Marco & Nathers sover än. Så blir att försöka plugga lite World Lit tills Olof kommer hem igen hade jag tänkt :)
Igår var helt underbart mysigt. Vi tittade först på Salt, den var helt okej faktiskt. Man visste inte riktigt vart man hade alla förrän i slutet. Och sen såg vi en till film som Olof & Marco hade hyrt. Pandemic hette den och det var nog en av de sämsta filmerna jag sett xD Den var helt snurrig och var typ rätt B-filmad i en del scener (Rätt många tillochmed). Jag har kommit fram till att Olof & Marco inte kan hyra bra filmer x) Sista vu hyrde 3 st så var alla tre rätt kassa också ;) Dom kanske lär sig nångång :D

Ikväll kl 19.10 åker jag hem till Bollnäs också, tråkigt men ett måste. Hoppas på att kunna komma till Uppsala hela nästa helg istället :)

Men nu ska jag försöka ta tag i World Lit så jag har börjat med den, och så jag slipper göra så mycket nästa vecka

Puss

Fortsatt Torsdag :)

Nu sitter jag på bussen till Uppsala och är framme om lite mindre än en timme :D wiiie^^
Som det ser ut nu så blir det bara lugn myskväll med älskling, Marco & Nathers :) Skulle bli finmiddag som det lät också; Stek, Hasselbackspotatis och rödvinsås. Inte alls fel :) Dessutom skulle dom hyra en film också, så kvällen ser ut att bli riktigt bra.

Idag fick jag tillbaka min Extended Essay, second draft, och fick mycket bättre kritik än jag trodde att jag skulle få. Behöver bara ändra småsaker och lite stavning, grammatik och sånt. SKÖNT! Det innebär att jag inte behöver sitta och jobba superintensivt med den nu fram till den 14/10 då den ska vara klar. Nu måste jag bara ta tag i World lit. 1 och TOK essay också. Men det ska nog gå bra. Känner mig mycket mer peppad på att fixa IB än förut så det är ju bra iallafall ;)

Idag hade jag bara två lektioner på förmiddagen, Film och Biologi, eftersom jag skippade mina eftermiddagslektioner för att åka till Uppsala. Filmen gick bättre än förväntat, vi var 6 st som skulle försöka komma överens vid en filminspelning, och som man brukar säga "Ju fler kockar desto sämre soppa". Det är inte lätt, men vi fick ihop allt filmmaterial och ska nästa vecka anta nästa utmaning, 6 st som ska komma överens om hur vi ska klippa ihop allt.. Vi får se hur det går antar jag.
Sen kom jag rätt sent (iaf en halvtimme) till biologin då jag pratade om Extended med Sonia och tydligen skulle vi på fieldtrip till nån tjärn och kolla på massa saker där. Så när jag väl kom dit hade typ en stor del av lektionen gått men det var rätt skönt att slippa vara där hela tiden, blev kallt efter ett tag. Sen gick vi tillbaka till skolan, åt lunch och sen gick jag till tåget för att åka till Gävle och sen ta bussen därifrån mot Uppsala.

Så nu sitter jag här somsagt och väntar på att komma fram. Men ska spela nått dåligt spel eller nått nu :)

Puss

Äntligen Torsdag!

Idag ska jag till Uppsala och träffa älskling! :D:D Åker från Bollnäs runt ett och är framme ungefär vid fyra :) LÄNGTAR! <3
Detta innebär dock att jag måste skippa två lektioner idag, men de va lugnt så inget att oroa sig för :)

Justja! Igår fick jag ett litet kusinbarn oxå :) En liten tjej ^^.

Men nu måste jag börja dra mig mot skolan!

Ha det bra!
Puss

Glad Fortsatt Onsdag :)



Idag är en glad dag. Jag fick höra så bra grejer idag från en lärare som gjorde mig så himla glad och peppad. Och jag är sjukt peppad på att klara IB med bra betyg just nu för att jag känner att jag har ett mål med det. Och så ska jag ju såklart få träffa min älskling imorrn!

Onsdag :)

Imorrn ska jag till Uppsala och det ska bli underbart! :D Vi ska eventuellt till ett badhus och så bara mysa och ha det bra :) Längtar!
Jag borde egentligen vara hemma på fredag och plugga, men vara med älskling är mycket bättre :)

Idag ska jag bara ta det lugnt och jobba lite, fast jag borde plugga lite egentligen. Menmen. Det får vänta, så det så. Annars är det precis lika kallt som det alltid är och jag fryser. Men imöra kan älskling värma mig :)

Annars har jag idag varit i skolan, haft två timmars hål, pratat med lärare, pratat med IB-coordinator om vilka ämnen jag kommer ha, vad jag behöver för att söka juristlinjen osv, haft fler lektioner, varit på ungdomsmottagningen och nu är jag hemma och ska göra mat om en stund (vilket om jag känner mig själv blir om ungeäfr 3-4 timmar men iaf).

Men först ska jag jobba!

Puss

Tisdag

Idag är det tisdag och jag har planer på att ta det lugnt idag. Liksom igår. Blir bara lite jobba en sväng runt 17-18 tiden :) Trots att jag går IB orkar jag inte riktigt engagera mig just nu. Behöver en paus från tänkandet, analyserandet, skrivande och allt sånt.

Jag fryser typ hela tiden, förstår inte varför. Måste vara kallt typ precis överallt. I skolan fryser man ihjäl, ute fryser man ihjäl och i lägenheten fryser man ihjäl. Kan nån slå igång lite värme överallt eller? Man blir ju sjuk om det ska vara så här jämt.

Jag har hemstudiedag på fredag, så jag ska eventuellt skolka lite på torsdag och åka till Uppsala och träffa älsklingen torsdag-fredag :) Hur jag ska finansiera resan är dock ett mysterium då jag just nu endast har 57 kr och inte får pengar förrän på fredag. Men det löser sig på nått vis :) Träffa honom ska jag iallafall, och förhoppningsvis redan på torsdag annars blr det väl nästa helg. Men håller tummarna :)

Just nu är jag sjukt trött och ska vila mig (lite till) innan jag tar tag i jobbet.

Puss

Helgen 2.0

Så vad gjorde jag och älskling i helgen egentligen?

Fredag: Jag kom fram till hans föräldrar runt kvart i sju och var där och väntade på att baby skulle komma dit. När han gjorde det så käkade vi god middag med hans päron och sen kikade på film (shutter island). Vi har sett den förut, och jag måste säga att det var mycket bättre första gången jag såg det. Visserligen sov jag igenom större delen av den nu men iallafall^^. Sen gick vi och la oss och sov :)

Lördag: Vi klev och följde med Olofs pappa till skjutbanan där vi sköt på en "älg" :) Jag sög helt på det men kul vare! Sen sköt vi lite hagel på lerduvor också innan vi åkte hem. Sen myste vi hemma lite, duschade och lagade mat innan vi åkte till bästaste Lina och hälsa på :) Bollnäs är väldigt tomt utan henne. Vi kikde på Kill Bill 2 med henne och hennes kille, innan vi åkte tillbaka hem och la oss rätt tidigt ( runt 12tiden)

Söndag: Jag vaknade vid nio och låg vaken ca 1½timme innan Olof vaknade, därav att mitt mobilbatteri dog innan jag kom hem till Bollnäs idag. Vi klev upp, åt frukost, älskling hjälpte sin mamma med hennes nya telefon och sen var klockan helt plötsligt 14.00 och Olof var tvungen att åka för att hinna med tåget tillbaka till Uppsala.



Hur som helst så längtar jag jättejättemycket efter honom redan och tänker dränka mina sorger i en massa barnfilmer. Kom nyligen tillbaka från Järvsö med en hel kasse full med disney och andra barnfilmer så kommer bli mycket film framöver, när det inte måste pluggas som en tok förstås.


Puss!

Helgen

Helgen har varit underbar och spenderats med den bästa pojkvännen i världen :) Saknade honom från den sekund vi skiljdes åt.. Känns som vi inte hann träffas så mycket i helgen då vi båda kom fram till hans föräldrar sent på fredag kväll och båda åkte därifrån tidigt idag :( Längtar som en galning tills nästa gång vi ses! Helt galet vad man kan gråta för småsaker som att man inte kommer ses på ungefär 2 veckor.. Jag älskar dig baby <3


Jag kom till Bollnäs för ungefär en timme sen, men ska om ca 20 min åka till Järvsö och min moder för att kika på lite post som kommit dit och hämta lite vhs-filmer (disney mest ofc) som jag tänkte sätta mig och grina sönder till senare. Känns lite som en grindag idag, trots att det egentligen inte har hänt nått speciellt. Sen får vi se om jag lyckas få mamma att bjuda på lite mat så jag slipper.


Men nu ska jag springa iväg till bussen, uppdaterar mer ikväll om vad som hittades på i helgen :)

Puss

Idaag :)

Idag är en bra dag ^^ Ska äääntligen få träffa min älskling ikväll! Har inte träffa han på iaf två veckor nu.. Två låååånga veckor.. och sen kommer det säkert dröja minst lika länge eller längre tills jag träffar honom igen.. :( MEN ska fokusera på att bara ha en underbar och mysig helg <3

Nu måste jag packa och försöka göra klart min labbrapport så jag slipper göra den på söndag kväll. Åker 16.20 från Bollnäs så räknar ner timmarna och minuterna :D

Puss :)

Blogga

Så har man skaffat en blogg. Får se hur mycket den används och till vad :)

Jag hatar att bråka med folk som betyder mycket för mig. Det känns så onödigt. Men inget bra förhållande funkar utan att bråka ibland tror jag. Vare sig det är vänförhållande eller kärleksförhållande. Så länge man löser det och inte är arga på varandra hela tiden så måste det ju vara okej. Eller? Jag hoppas det iallafall..

Jag saknar min pojkvän sjukt mycket och imorgon får jag ääääntligen träffa honom igen :D Att inte kunna träffa honom varje dag som förut känns inte alls kul :( Längtar tills våren när jag kanske kan flytta ihop med honom igen :) <3

Jag har sjukt mycket att göra i skolan också, men det känns inte som jag orkar. Måste skriva två 1500 ord långa uppsatser, en till Svenskan och en till TOK, sen måste jag fylla i mina 60 timmar CAS som jag inte skrivit in (och det till imorrn egentligen men det kommer jag nog inte orka =/) sen har jag ca 94832948 saker till som ska göras hela tiden. Hur är det meningen att man ska kunna ha nån fritid egentligen?

Men nu, puss så länge!

RSS 2.0