Måndag igen.

Veckorna går så jävla fort. Helt plötsligt är det måndag igen? Och nästan slut? Konstigt. Vaknade såklart vid 8 när jag hade sovmorgon till 12. Alltid lika kul. Men hann iallafall dammsuga.
Slapp biologin också så det var skönt. Hann gå på ICA innan det blev mörkt, har läst engelskan och nästan börjat lite med svenskan. Orkar inte riktigt dock. Funderar på att göra mat men vet inte om jag är hungrig riktigt än. Det visar sig.

Blir förövrigt rätt less på folk ibland. Riktigt jääävla less. Man får inte bli irriterad eller sur för nånting, för då är man en idiot. Man kan inte prata/diskutera nånting för det "orkar" man inte. Snart orkar inte jag heller. Jag försöker acceptera, jag försöker se det på ett annat sätt, eller ignorera det men jag är ingen maskin. Jag kan inte ändra mina känslor, jag kan inte bara glömma.

Kom på någe kul!

Hahaha kom just på en liten småkul sak som min bror sa i helgen.

Bror 6 år - My, har du hört talas om Evert Taube?
Jag - Ja, det har jag.
Bror - Vet du, han var döfödd.
Jag - hahaha, nää Noah det var han inte, men han är död.
Bror - NÄÄ Han var döfödd, för vi har pratat om honom i skolan så det så.

Picture tiiime

I fredags färgade Rebecca håret på mig, så jag är numera brownie igen. Fast har lite småröda toner här och var, men det gör det bara mer spännande.



Sen åkte jag till Ljusdal för att pappa skulle hämta mig, men han blev sen så jag gick hem till farmor en stund. Ett av grannarnas hus hade brunnit.



Försökte smygfota Noah när han satt i soffan för han hade så snygg stil, men han hann vända ansiktet mot mig. Men fick med den snygga sittstilen iallafall!



Sen skulle han posa med svärdet (han lekte förövrigt att han är "Karl - spelledaren" från barnprogrammet Barda)



Sen idag var jah ju som sagt och kikade på Amanda när hon uppträdde, fast hon syns knappt på bilden. Hon är den svarta saken i mitten :D

Sweet home Alabama

Är hemma i Bollnäs igen (har varit hemma en timme typ dock) efter en helg hos min fader. Har spelat massa spel med syskonen, myst och kollat på film. Även firat det faktum att jag fyllt 19 och på det tjänade jag 1000 kr. Alltid lika välkommet. Har varit en relativt lugn helg ändå. Tidiga mornar dock eftersom syskonen är aningen morgonpiggare än mig (speciellt broder min, han var uppe runt 05.30-06.00 imorse..)

Var även och kollade på Ljusdals sångfågel idag, var ett antal duktiga småtjejer som sjöng (även en tjej jag varit scoutledare åt men jag är inget big fan av henne, men hon vann inte så jag var nöjd ;P) och sen var ju min söta lillasyster och kusin med och dansade i pausunderhållningen. Duktiga var dom! :D Stolt storasyster/kusin :)

Åkte sen hem och fick sällskap av Becca, så bussresan hem gick fort iallafall. Gick hem från station men stannade på Max en sväng och köpte middag. Fick dock fel hamburgare men det upptäckte jag inte förrän jag kom hem och då orkade jag inte bry mig. Den gick ner den med. Nu mumsar jag på godis och sen har jag massa fika i kylskåpet (några biskvier och några morotskakor, samt bullar som jag tänkte bjuda på historian imöra:P) 

Resten av kvällen blir nog rätt lugn, ska inte göra speciellt mycket alls.

Puss

Äntligen Fredag! :D

Tjosan Hoppsan! :) Sovit gott elleeer? ^^ Idag är det pengardax, vilket är sweeeeet. Inte lika sweet är att räkningarna måste betalas också.. Men det är kirrat det med. Blev inte sååååååååååå jättemycket den här månaden, så har iaf en del kvar + att det kommer pengar på måndag också ;) Fast jag måste fortfarande betala Balen.. aja det hinns med det åh! :)

Idag är det skola till 11 sen helg. Skönt. Ska nog köpa hårfärg idag, om jag hinner färga är en annan femma. Ska nämligen åka till min fader vid 15-tiden och blir där hela helgen. Blir antagligen dålig uppdatering också. Får iallafall träffa mina sötingar till syskon! :D

Sötaste lillebror :D <3



Haha sööt lillsyster :D hade bara en bild på henne när hon inte ville vara på bild (ovanligt och konstigt) Måste leta reda på fler.

Aja, nuuu ska jag göra mig klar för tha school.

Puss

Korrigering

Rebecca påpekade att böckerna heter "Sagan om KLANEN Otori"  och att det var hon som fick mig att börja läsa dom. Så CREDIT till Rebecca!

Nöjd nu? ^^


The day of books

Hahaha. Lame ass titel. Men den här dagen har typ spenderats åt att tänka på böcker för min del. Eller ja, typ iallafall. Filmen var det väl mest fokus på filmen, förutom en stund när vi kom på att vi kunde göra egen musik så vi satt och lekte med det x) Effektivt. På biologin gjorde vi ungefär ingenting i 2 timmar vilket ledde till att jag gick till bibblan och lånade 4 böcker. Har fastnat för serien "sagan om Otori". Jag fick första boken "Över näktergalens golv" för flera år sen av farmor, men har aldrig kommit för mig att läsa den. Så kom jag på för nån dag sen att jag hade den och den var faktiskt rätt bra :) Så tänkte att det var lika bra att läsa allihop ^^.
Jag slutade vid 12, men satt kvar på skolan med Hanna och pluggade psykologi till 15 (duktig, eftersom det inte ens är ett ämne jag BEHÖVER läsa). Sen gick vi ner på stan, på banken och satte in pengar samt fixade lite. Sen Gick jag på bokrean och köpt en bok. Blir myyyycket läsa för mig framöver, men det är inte mig emot. Älskar att läsa, leva mig in i en fantasivärld och uppleva allt som författaren skrivit. Sååå underbart :)

Nä nu ska jag göra lite engelska så jag kan lägga mig och lääsa! :D

Puss

Över näktergalens golv av Lian Hearn

Home sweet home

Tillbaka i Bollnäs efter en eftermiddag/kväll Delsbo och Järvsö. Var jättemysigt att träffa kusinen och kusinbarnen, dom är så söta :) <3 Fick gott fika och så. Innan jag åkte hem hann jag med att träffa underbaraste Frida också! Såå länge sen <3 Miiisss you sooo much babyface! Men på sportlovet ska vi tametusan träffas! :D:D

När jag väntade på station träffade jag på två jarsébor som skulle till Tranan :) Fick iallafall sällskap på tåget (Y)

Nu ska jag snart lägga mig, är galet trött. Småbarn bara suuuuger energin ur en.

Puss

Hihi

Har haft en rätt ul skoldag ändå. Förmiddagen var rätt tråkigt och seg men eftermiddagen var rätt kul. Kollade på en massa gamla filmer vi gjort, på bloopers som man kan skratta ihjäl sig åt och andra idioter man fångat på film. Senare kom jag och Hanna fram till att det roligaste vi kunde göra var att göra en spionfilm. Så vi sprang runt på skolan och lekte spioner x) Om nån såg så måste de ha tyckt vi var rätt galna :D Menmen, man är ju som är :)

Nu sitter jag och mumsar i mig lite mat innan jag ska springa till bussen som ska ta mig till Järvsö. Ska åka med mamma och hälsa på min kusin och hennes barn, en av dom fyllde 3 år igår :) Trevlans!

Puss

Ladadidadidadaaadaaa daaa daaa

Den där truddelutten har snurrit i mitt huvud sen igår eftermiddag. Suck. Aja.

Gjorde inte alltförmycket igår kväll. Satt vid datorn, glodde på tv och läste :) Fick ett surprise-besök av självaste Brian, längesen man träffa honom (om man bortser från i Onsdags på Tranan, men det räknas bara lite). Så vi pratade ett litet tag och sen gick vi på ICA. Min Loka var slut så det var nödvändigt, hihi.

Nu ska jag strax gå till skolan, går mellan 9-15 idag. Har dock två timmars lunch, eftersom vi inte har svenska. Men blir väl extra lång filmlektion antar jag?

Aja, hörs senare!

Puss

Klipp-dax

Idag har jag bokat klipptid. Jäääävligt dyrt (fucking 440 kr, men vad gör man inte..) Nu är ju frågan HUR jag ska klippa mig bara? Att jag ska behålla längd det vet jag, måste ju kunna fixa balfrisyr senare i vår liksom. Men nått kul vill man ju göra, mer än bara toppa liksom.

Nått sånt eller?

Gillar verkligen den här, men det försvinner mycket längder eftersom den är så väldigt uppklippt.

Sen funderade jag om man skulle klippa luggen typ som på den stora bilden. Behålla längderna, klippa upp litegrann och ha en typ sån lugg?

 

Det är helt galet svårt att bestämma sig för hur man ska klippa sig. Tips och förslag? :)


Breakfast time

Har varit uppe ett tag nu. Jag kan ju aldrig sova länge. Vaknade 09.19 och sen dess har jag lullat runt och gjort lite ditt och datt. Har bland annat sökt ett antal sommarjobb. Inga jag riktigt egentligen vill ha (jag hoppas hårt på ett visst jobb just nu) men man måste ju ha pengar i sommar. Blä. Det var bättre på den tiden man fick pengar ändå. Menmen, alltid bra med lite arbetslivserfarenhet I guess? Önskar bara jag hade kontakter som kunde hjälpa mig. Men har jag det? NEJ.

Nu ska jag äta lite frukost och sen ta en av mammas mumsigaste morotskakor! SÅÅÅ GODA.
Går ju som sagt mellan 13-15 idag så är en rätt lugn dag. Bara matte och engelska. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på efter skolan dock. Känns som jag vill hitta på nått, typ gå på stan (trots att man är typ pank) eller ta en promenad men sånt är ju rätt skittråkigt att göra själv. Nån frivillig? :D

Ha en bra dag alla :)

Puss

Såhäääääääär mycket vill jag ha sommar.


Update of pure boredom

  • Maten blev awesome.
  • Jag har väldigt tråkigt.
  • Jag börjar inte förrän kl 13 imorrn.
  • Jag har hittat en lagom bra och billig kryssning till Tallin
  • Jag har världens boktorka och vill inte läsa nått jag redan läst
  • Jag pratar med Ell
  • Jag saknar Alejandro
  • 2½ men kan ha bra konstateranden ibland
  • Chuck är jättespännande
  • Jag vill ha nästa avsnitt av Greys
  • Jag vill att det ska bli den 25e, sen direkt den 28e, sen 3e och tillsist den 4e.
  • Jag vill att klänningen som jag ska få av Olof & Ell ska komma (iof måste den beställas först, men ändå)
  • Jag vill shoppa
  • Mest av allt vill jag ha sommar, sol och fint väder så man kan sitta ute på gräsmattan och ha det bra.


I'm always on your side every time you decide to hide

Har varit en rätt lugn dag ändå. Skolan var okej, även om jag höll på somna på historian och biologin behöver jg väl inte ens säga att den var bajs? (inget ovanligt liksom). Kom hem, tog det lite lugnt och sådär. Senaste timme (läs: 5 minuterna) har jag jobbat med engelskan, så nu får det duga med den för ikväll. Gör resten imorrn förmiddag om jag kommer på nått mer. Just nu håller jag på laga mat, Stekt kyckling och bacon i creme fraiche med parmesan och vitlöks-smak med tagliatelle alá Eve (heheh). Om jag inte sagt TACK förut, så gör jag det nu. Tack Eve för the tips! ;D

Kollar samtidigt på tv och är törstig. Min Loka kommer ta slut har jag en känsla av... :(

Aja nu ska jag fokusera på maten så den inte failar (det är sånt jag är bra på).

PUSS

Måndag 21/2

Produktiv morgon! Har gjort en övningsoral commentary i svenskan och nu är jag hemma igen och väntar på att skolan ska börja på riktigt. Mumsar på lite carabonara som blev över från ifredags :) Yummiiiie.

Blir skolan först, sen hem och plugga sen vettefan. Tare lugnt? :)

Puss

Tomt

Det blir alltid så tomt i lägenheten när man haft nån som bott med en nån dag. Och sängen blir alltid så stor när man delat den med någon nån natt. Och det blir så tomt allmänt att inte ha någon att prata med bara sådär om ingenting. Känns ju lite patetiskt att sitta och prata med sig själv liksom? Jag kommer liksom inte på nått vettigt att göra. Blir mest sittande och gör ingenting.

Ibland kan det vara grymt skönt att bo själv, men ibland skulle jag inte ha nått emot att dela lägenhet med någon nära vän eller så som man bara kan sitta och göra ingenting med, bara för att slippa sitta ensam och göra ingenting. Eller sitta och prata med i timmar om absolut allt och ingenting. Eller krypa upp i soffan under en filt eller två med och bara glo på film en hel kväll. Ja, bara ha nån att vara med när man vill.

Ikväll har varit en sån kväll när allt är tomt. Fast alla kvällar när Olof, eller nån annan som varit här, åkt hem är så. Oftast iallafall. Om man inte har nått extremt speciellt planerat. Men det har man aldrig på en söndagkväll.

Hittills har jag suttit vid datorn. Suttit vid datorn. Kikat lite på TV. Suttit vid datorn medans jag kikat på TV. Ätit mammas morotskaka (som för övrigt är galet god). Ätit 2 ballerinakakor. Druckit 1 glas juice. Och sen inge mer. Spännande kväll! Eller?..

Mitt största mål med kvällen är att ta en dusch iallafall. Och sen sova eller nått.

Puss

Lördag & söndag

Hade en mysig födelsedag igår iallafall :) Firade ju med vännerna i onsdags och eftersom min mamma och jag fyller år samtidigt så åkte jag och Olof till Järvsö och firade lite där. Två av mina morbröder kom och fikade lite och så hade vi mysigt. Senare på kvällen åt vi Grillat kött (Ja, vi grillade i mitten på februari) med kroketter/klyftpotatis och beasås :D var riktigt mumsigt. Vi drack lite vin och tog det mest lugnt. Hade trevligt. Kollade på en film som hette Cool Runnings (?) tror jag. Handlade om några Jamaicanska killar som skulle starta ett bob-lag för att få vara med i OS. Typ. Den var rätt okej. Fast när mamma frågade vad dom pratar för språk i Jamaica kom IB-My fram och började prata om allt vi lärt oss i engelskan om det. Är man skadad eller är man skadad????

Fick iallafall ihop 1050 kr i presenter igår, ska få present av mamma senare :) Sen ska jag ju även fira hos pappa nästa helg. Av Olof ska jag få i present att åka på kryssning nått tag :D och även klänningen jag verkligen vill ha från HM (den är även från Ell)

Kvällen var allmänt trevligt iallafall. Blev mycket tårta och kakor. Skulle ha smugit med mig lite tårta hem bara ;P Imorse åkte jag och Olof hem till Bollnäs igen och nu väntar vi på att Olofs föräldrar ska komma :)

Längtar tills jag har den :D


Dag 25 – Min favorithögtid

Sista list-inlägget för den här gången.

Min favorithögtid.. ja.. Jag är inte så mycket för högtider egentligen. Men jag tycker om påsken för då börjar det bli vår och midsommar kan vara rätt mysig om man är med bra folk :)

Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.

Utan tvekan Greys Anatomy. Iallafall de första 3-4 säsongerna. De senare säsongerna är inte lika bra men fortfarande bra. Jag tycker om Greys för att det är så underbara karaktärer, det är så spännande grejer som händer och jag lever mig verkligen in i den världen så om jag tittar för mycket kan jag nästan tro att jag är där. Men mest av allt älskar jag somsagt karaktärerna och alla intriger. Det är sååå spännande :D


Dag 23 – En låt som får mig att gråta.

Öhm. Tror inte direkt nån låt får mig att gråta. Men det finns en massa låtar som väcker olika känslor.

Flertalet Maria Mena låtar ger mig fina minnen och känslor.
Gamla låtar av band från när man var liten.
Poets of the Fall är awesome och ger bra känslor och Mad World av Gary Jules är riktigt bra :)

Kommer inte på nån som faktiskt får mig att gråta.

Fin fredag

Idag är en sån där fin dag på alla sätt. Jag är ledig, det är fint väder, Olof är här och imorrn fyller jag år :) Kan livet vara mycket bättre? ^^

Jag sov till typ 10 (förutom att jag var vaken ett tag mellan 8-9, då älskling var tvungen att kliva upp för att gå till tandläkaren och fixa sin tand) och låg sen och drog mig ett bra tag. Klev upp, åt lite frukost och bara allmänt var. Har nyss kommit hem från en promenad runt Långnäs med Olof, var riktigt skönt och mysigt :) Resten av dan ska jag bara ta det lugnt, ska spela in en voiceover med älskling bara, annars helt lugnt.

Lite bilder från i Onsdags (de få jag har xP)

Eve och Mi :) Jäkla kidnappers!



Söt-Rebecca som hade gjort en superfin chokladkaka :D



Jag, Mi och Eve :)



Försökte smygfota Olof dagen efter när vi gick till Anton för att städa för att bevisa att han är en hemmafru ;)


hrmhrm.. inte de vackraste bilderna kanske? xD Jag har inga fler. Nån som har kan ju skicka lite kanske? :D

Puss

Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.

Ja det är helt olika från dag till dag. Vissa dagar (typ igår kväll, innan jag blev kidnappad) kan ja få värsta egoboosten och stå och tycka jag är helt galet snygg. Andra dagar vill jag bara slå sönder spegeln när jag ser mig själv i den. Meen alla har väl sina upp- och nerdagar :) Oftast tycker jag att jag duger och tycker nån att jag inte gör det så är det deras problem. Jag är helt enkelt rätt nöjd med min kropp, förutom några smådetaljer. Men sånt får man väl ta ;) Ingen är ju perfekt ^^

Tar helg nu.

Gårdagen var riktigt riktigt kul! Lite grundlurad blev jag dock av mina klassmates, pojkvän och forsaungar :) Trodde vi skulle till Eve och förfesta (misstänkte att dom skulle försöka göra nån surprise-grej där) men när jag nästan var framme blev jag överfallen av Sabe och Hanna. Dom blindfoldar mig och sen tar två personer tag i mig (jag trodde Sabe och Olof, det var Eve och Mi..) och går med mig runt på Gärdet så jag har noll koll på vart jag är. Dom ryckte i mina armar och grymtade helt otroligt mycket. Sedan tog Eve (Mi hade tagit vägen nånstans) mig till Antons lägenhet där alla underbara människor så fint överraskade mig :D Var jättekul och rätt oväntat trots att jag misstänkte det lite. Sen var det en riktigt bra kväll på Tranan (bortsett från lite smådetaljer som vi inte ska gå in på) till runt 12 på natten när det kändes som det var dags att gå hem.

Sov sen helt otroligt dåligt hela natten, klev upp kl 7, var i skolan mellan 8-12 och sen vare hem och ta helg. Är ju ledig imorrn så blir en lång fin helg nu :) Idag har jag och Olof städat lite hos Anton efter igår, sen tagit det lugnt och ätit carabonara (A). Riktigt gott.

Nu spelar han Zelda och jag vet inte riktigt vad jag ska göra. (han ser förövrigt just nu ut som ett troll, för han har tappat en del av framtanden.. IGEN.)

Puss

Äntligen Onsdag :D

Hihihi äntligen är det onsdag! Jag har taggat och längtat som en galning! :D

Skolan idag var rätt okej ändå (kort engelska, fika på historian, ingen svenska och sen film) Helt ok.

Nu ska jag vänta på att Anna och Ell kommer hit, vilket dom gör vid ca halv 5. Ska även försöka få tag på Malin och låna en madrass men hon svarar ju inte i teleföönen. Sen vid 6-tiden blire förar vi hos käraste Eve innan vi drar till Tranan vid 8 :D Kommer bli awesooooooooome! :D

Förutom det faktum att jag är helt sjukt hungrig redan nu och det är mer än 4 timmar tills jag ska äta.. Macka kanske? eller Kiwi? x)

PUUUUUUUSS

Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.

Tog den snyggaste bilden jag kunde hitta (eller?) Bilden är iallafall knäppt av Anna en sommardag när vi flummade som fan på hennes altan och knäppte en massa konstiga bilder ^^


Tisdag och glad :D

Har haft en helt galet bra tisdag (för att vara tisdag vill säga). Sovmorgon till 10 är ju aldrig fel. Sen en väldigt lugn svenska lektion som slutade typ 40 minuter innan den skulle. Hade en jättetrevlig lång lunch. Sen sista lektionen, som var matte, gick rätt okej trots att jag hatar matte.
Sen gick jag ner på stan för att leta en hårsalong som kunde fixa min håruppsättning på balen. Fullt överallt!... Gick på ICA med Eve, och då ringde dom från en av salongerna och sa att dom kunde fixa en tid åt mig, så håret är fixat! Totally awesome.
Väl hemma så var det städ-och tvättdag. Nu är jag klar med allt sånt så resten av kvällen tänker jag spendera framför tvn och bara ta det lugnt. Lite senare ikväll tänker jag kika på senaste Greys-avsnittet också. Samt käka glass med kiwi <3 MUMS!

Riktigt, riktigt bra dag måste jag säga. Och förhoppningvis kommer imorrn bli ännu bättre! :D Taggar som en galning!!! ihhihihi :D

Puss

Dag 20 – Min favorit film.

Ojoj.. Jag har en massa favoritfilmer ju!

Men tjaa.. En absolut favorit som jag aldrig får nog av är Robin Hood - Prince of Thieves :D

Den är ju bara så OTROLIGT BRA och den har ju grymma skådepelare. Vem gillar liksom inte Kevin Costner, Morgan Freeman och Alan Rickman? :) Såå jäävla bra är den ^^

 

Har även en annan favorit som jag inte får glömma. Grease är den flm som alltid kan få mig på bra humör. Jag älskar karaktärerna, jag älskar historian, jag älskar låtarna. Jag älskar helt enkelt hela filmen. Underbaaaar!

Love <3


Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.

oj.. vad köpte jag senast som inte var mat? x) Måste ha varit på jullovet när jag var i Gävle med älskling :)

Då köpte jag:

En partyväska att ha mobil, kort, pengar och leg i när man går ut och inte har fickor :P

 

Ett turkost linne (köpt ett lila också, men det ligger i tvätten)

Köpte även denna vårjacka (längtar helt galet mycket tills jag kan börja använda den!)

 

Köpte även ett par jeans men även dom ligger i tvätten.

Sen vet jag inte om det var så mycket mer. Inte vad jag minns nu iallafall ^^


Sunday and home again..

Söndag och för en gångs skull ska jag faktiskt åka hem redan idag istället för imorrn bitti. Detta pga att jag ska till kiropraktorn imorrn kl 10.30 (tåget på måndag morgon skulle visserligen vara framme i Bollnäs vid 10.00, men om det är försenat är det ju rätt kört) och det ska faktiskt bli skönt att få sova lite längre en måndag morgon.

Idag har varit en rätt lugnt dag, har inte gjort mycket. Har gjort lite math project, kikat på lite film och har nyss dansat mig svettig som fan med älskling och sen duschat. Snart ska vi beställa pizza (vilket iof förstör det hela med att vi tränade, men wtf) och sen ska jag ta en buss runt halv 8 och sen ta tåget hem. Kul att vänta i Gävle 50 min typ, men sånt är livet :P Får väl dega på station.

Math project kan för övrigt ta sig i röven och bara försvinna. Fattar inte ALLS vad det är meningen att jag ska göra på en del ställen. Och den ska in imorrn. KUL. Får sitta typ hela kvällen imorrn också antar jag. MEN tamefan att jag tänker plugga nånting resten av veckan sen. För bara math project är inlämnat är alla mina deadlines klara (utom filmen men det är inte förrän vecka 12) och jag har bara en oral kvar vecka 9.

Resten av nästa vecka kommer nog vara sjukt bra, taggar onsdag då jag ska fira att jag fyller år med lite trevligt folk, plus att älsk kommer till mig (på fredag eller hur var det ;P) hihhi :D AWESOOOOOOOOME!

Nu ska jag fixa håret.

Puss

Dag 18 – Vad jag åt idag.

Ja hittills idag har jag bara ätit 2 mackor med ost på och druckit ett glas oboy. Senare hoppas jag dock på att få i mig lite av älsklings carabonara ;) hihihi :)

Puss

Fin promenix

Har varit på en fin promenad med Olof, Marco och Nathers. Vi gick till stan, gick runt lite där och sen hem igen :P Så fint väder ute också. Resten av dagen måste spenderas med lite math project... usch.

Igår kollade jag ock Olof på Paranormal Activity 2. Den var läskigare än 1an och det var en rätt okej story. Dock tycker jag att storyn förstörs lite av att den finns flera alternativa slut till den första filmen. Sen var 2an rätt seg i början men när det väl började hända grejer var det rätt så creepy.

Måste väl ta tag i matte skiten nu.

Puss

Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.

Hmmm.. jag skulle vilja byta liv med en kille för en dag. Mest för att prova hur det är att vara kille. Kanske man skulle prova vara en känd kille samtidigt bara för att prova vara känd också? Typ Johnny Depp kanske? Eller nån annan nice hollywood-guy :)


IOC

Vaknade kl 6 och kunde inte somna om.. Är inte så jättenervös än, men börjar få lite smygont i magen och nerverna börjar kännas. Hoppas så sjukt hårt att jag inte får den jääävla dikten idag >.< Däremot lite Jury of Her Peers eller The Color Purple skulle jag inte bli lika ledsen över! GAAAAAAAAH >.< Aja, om ca två och en halv timme (o.O) är det över. WISH ME LUCK! Det behövs...

På den positiva sidan blir det Uppsala efter skolan <3

Puss

Thursday going on Friday :)

Idag har det varit en rätt bra dag. Hittills iallafall. Slutade skolan kl 10 då biologin blev inställd pga sjuk lärare. Dessutom har vi typ klippt klart filmen nu vilket är UNDERBART. Känns rätt bra måste jag säga. När vi slutat så satt jag och några till i klassen och kikade på filmen vi gjort samt lite bloopers, sen pratade vi en massa och hade kul :) Blev lunch och sen satt jag och några i klassen i bildsalen och sjöng/pratade en massa :) Jag och Hanna skulle plugga engelska men ja, det blev ju som det blev.
Måste plugga en massa nu ikväll, så jag kan mina verk imorrn när jag får en text ut nån av dom och ska prata i ca 8 min om den.. Blö. Inte kul. Fast jag är inte så nervös. Än. Kommer väl senare ikväll eller imorrn bitti. Aja, min inställning är lite det får gå som det går, men jag orkar inte vara nervös.

Om man bortser från att jag har min IOC imorrn bitti så längtar jag faktiskt till imorrn en hel massa. Blir Uppsala efter skolan, ska bli så skönt att komma bort lite även om jag måste plugga matte typ halva helgen.

Nu ska jag väl plugga lite mer engelska (försöka) och sen ta och göra mat snart, är galet hungrig av nån anledning..


Dag 16 – Innehållet i min väska.

Ja bra fråga. Oftast använder jag ingen väska, och speciellt inte på vintern när jag har en vinterjacka med hundratals fickor. Men när jag väl använder väska brukar det väl vara nycklar, pengar, mobil (oftas är den nog i fickan dock), lypsyl och typ öhm.. nått mer? Oftas när jag har väska ska jag ju bort nånstans så jag har typ tandborste och liknande också. Men som sagt, använder ju inte väska så ofta :)

Pizzamys med IB08 :)

Har haft en rätt mysig dag hittills :) Hade sovmorgon imorse, till 10 trodde jag men det var ju tydligen till 12 x) Men jag gick till skolan vid ca 09.30 och bara var. Gjorde lite filmessay och sen var det lunch typ. Sen svenska och film. Filmen går frammåt nu! Vi har nästan klippt klart och det är ändå inte så mycket över 7 min! :) Riktigt skönt. Kommer nog bli rätt bra i slutändan tror jag ^^.
Efter filmen var det dags att laga pizza med klassen! Jag och Rebecca sprang till ICA också för att köpa bea och bacon. Pizzan blev god och hade så otroligt kul med alla :D Kommer vara så sorgligt när vi splittras..
Efter det blev det en till tur till ICA med Eve denna gång, för att handla lite mat hem. Så nu har jag mjölk och loka igen <3

Nu ska jag dricka massa Loka och plugga engelska. Usch. Vill inte.

Puss

Dag 15 – Någonting jag ångrar.

Hmm den var ganska svårt. Någonting jag ångrar.. Jag tror inte det finns så jättejättemycket jag ångrar faktiskt. Inte större grejer iallafall. Visst man kanske ångrar att man inte köpte ett visst klädesplagg eller skor nån gång. Hmm.  Jag vet faktiskt inte alls. Jag ångrar kanske vissa saker jag sagt till/om folk nångång. Kan inte komma på nått direkt specifikt att ångra just nu.

Kanske är bra att man inte ångrar nånting ^^ Då måste man ju ha det rätt bra ändå ;)

Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.

Haha den bilden har ingen sett förut eller hur? x) Men det är faktiskt lite drygt ett år sen den togs. Känner att jag har förändras så otroligt mycket på ett år. Inte.

För övrigt var det den enda bilden jag kommer åt just nu som är tagen för ett år sen ungefär (Y)


Tisdagstrött.

Är så sjukt trött. Och jag vet inte varför. Sov ändå helt okej inatt och har inte direkt gjort någonting ansträngande i skolan heller. Ändå sitter jag och gäspar och kämpar för att kunna hålla ögonen öppna. Usch.

Skolan idag var rätt så värdelös egentligen. Gjorde inte alltför mycket på svenskan och sen slutade jag egentligen vid 12. Men satt kvar och pluggade engelska ett tag (har ju min oral commentary på fredag..) och sen lite film med Hanna. Vi kommer behöva göra en heel del ändringar, då vi har typ 6 min nu och en hel massa kvar att klippa in. Filmen får vara max 7 min. hihi. Blir lite fix att göra. Menmen.

Fryser gör jag också. Och önskar att jag hade pengar så jag kunde köpa den sjuuuukt snygga klänningen från HM :( GE MIG PENGAR. NU! snälla? :)

Resten av dagen kommer nog vara rätt lugn faktiskt. Kommer väl försöka skriva lite filmuppsats och sen bara chilla faktiskt. Är helt slut i huvudet.

Puss

Klänning :)

Efter att ha kollat igenom Bubbleroom, Nelly, Ellos och Gina så hittade jag en helt underbar klänning på HMs hemsida. Ge mig pengar, vill ha den nununu!
Loveee it!

HM 249 kr

Ordinary day

Helt vanlig måndag. Typ iallafall. Jag fick äta fruktsallad till frukost för jag hade glömt att ta fram brödet ur frysen, jag gick till skolan typ 2 (?) timmar tidigt för att plugga och göra balanstest (jag har egentligen gjort det tidigare, men dom glömde ett test så fick göra det idag istället). Satt sen och pluggade labbrapport ett tag innan man tog och åt lite lunch (raggmunkar, BLÄ) och för att sedan börja skoldagen på riktigt. Hade matte, 2timmar hål (ingen historia, gjorde labbrapport och sen satt och hade tråkigt) och sen hade jag biologi.

Jag gick hem, gjorde mat (i mängder så blidde matlåda också, yey) och åt sen tills jag inte kunde röra mig typ. Gjorde sen klart labben, skickade in den och nu sitter jag i soffan trött som ett as och är otaggad på att plugga. Måste göra både film, engelska och matte den här veckan. Men det ska nog gå rätt bra (hoppas jag).

Hmm jag är jättesugen på Maltesers (stava), den reklamen går på 6an HELA TIDEN just nu. Jag vet inte ens om jag tycker om dom, men just nu är jag jättesugen på dom. Konstigt. Och jag känner att det blev många paranteser i det här inlägget x) Aja sånt är livet!

Blir lite glass ikväll iallafall, mumsigt det! Kanske har i lite frukt om jag orkar också.

PUSS (jag är på rätt bra humör faktiskt, och trots att jag ska ha min oral commentary på fredag så längtar jag helt galet mycket till fredag också!)

Dag 13 – Mitt drömbröllop.

Ojoj. Jag har egentligen ingen direkt bild över mitt drömbröllop. Jag vet att jag vill ha ett ganska stort bröllop, i kyrkan (eventuellt i en stor fin trädgård med stora fina ekar, men bara kanske) och med massa vänner och familj. Min lillasyster ska vara brudtärna tillsammans med Anna och Ell. Efter bröllopet vill jag nog ha en häst och svart eller vit vagn väntande utanför som vi ska åka iväg i. Skulle vara så fint :)

Det där är mest en idé, sånt som går att ändra. Det enda jag är säker på just nu är min bröllopsklänning som jag vill ha och velat ha rätt länge. Klänningen från A Cinderella Story är så himla himla fin och är just nu (och sen flera år tillbaka) min drömbröllopsklänning :)
Dock skulle jag nog kanske göra några mindre ändringar men det är en heeeeeeeeeelt underbar klänning! <3




En trött söndag

Gårdagens utgång var helt awesome! Träffade gamla fina vänner, dansade som en galning, bra musik och bara allmänt kul! Minus var att Ell gjorde illa knät så hon kunde inte dansa hela kvällen men vi hade det grymt ändå :D Vi kom hem vid typ 1tiden och då bestämde vi oss för att kolla på tecknade Robin Hood (<3) och äta fruktsallad. Runt 2tiden bestämde vi oss för att det kanske var bäst att sova eftersom vi skulle upp vid 8.

Imorse när klockan ringde så var det trötta tjejer som vaknade. Men upp gick vi och med bussen till Ljusdal kom vi :) I Ljusdal myste jag med mina syskon hos farmor tills jag skulle på 9årskalas hos min kusin. Sen åkte jag hem vid 16tiden så jag har varit hemma ett bra tag nu. Har inte gjort mycket, lite labbrapport, mycket tv-tittande och dator. Hihi :)

Nu ska jag ta det lugnt ett tag till sen sova :D

Puss

Flätor är bra :D

Dag 12– En bild på ett ställe jag vart på.

Rhodos :)



Nöjesfält i Holland :)

Svårt att välja ETT ställe man har varit på, har ju varit på en hel del ställen liksom. Mina favoriter är LA, Las Vegas, Holland, Spanien, Rhodos, Kreta, Irland (okej det är typ nästan alla ställen utomlands jag varit på, men bara nästan!) Fast ett av mina absoluta favoritställen är Ora :) Stranden där är så mysig <3

Lördaaaag :)

Dagen har varit rätt seg, fram till 18tiden när älskade ELL kom hit :D Nu taggar vi utgång på Tranan (trots att vi båda egentligen är halvt panka) och att där träffa lite awesome folk! Hell yeah :)

Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.

Hmm. Ja jag oroar mig faktiskt för en hel massa saker. Men just nu är jag mest orolig för att inte klara mina CAS timmar. Och därmed inte få mitt IB-diploma. Det skulle suga rätt hårt. Måste verkligen ta tag i det där nu. Menmen, jag kommer lösa det på nått vis antar jag.

Det är egentligen rätt dumt att oroa sig, man mår ju inte direkt bra av det. Jag önskar jag inte var så orolig av mig egentligen, utan mer tog saker med en liten klackspark. Men det gör jag inte. Nått jag får jobba på antar jag.

Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.

Idag hade jag gråa strumpbyxor, jeanskjol och en svart tröja med mönster på ryggen (från Las Vegas airport ;P)

Ja, inte den vackraste bilden, men wtf orkar inte bry mig :D

Today.

Idag har det varit en helt okej dag. Hade sovmorgon till 10.10 och hade sen bara matte och svenska. Åt lunch och sen gick jag och Rebecca hem till mig för att mäta blodtryck på varandra till en labbrapport. Mäta blodtryck suger btw. Bara roligt om man gör det i en med typ automatisk mätning. Inte kul att sitta och typ försöka läsa av själv.

Nu har jag gjort lite mat och så, ska äta den och vänta på senaste avsnittet av Greys Anatomy <3
Lite senare tänker jag gå till ICA och köpa frukt och glass så jag kan göra en riktigt mumsig fruktsallad! Yummiiiie :)

Justja, idag fyller min kära kusin 9 år :) Grattis på henne <3

Puss

Due to the grapic nature of this programme, viewer discression is advised

Dagen har varit rätt okej faktiskt. Har inte gjort överdrivet mycket dock. Var i skolan 8-12, hade film och biologi. Filmen gick rätt bra, lite småsaker men det känns som det gå framåt! och för första gången på länge var biologin inte helt värdelös och jobbig :) Vi sprang runt och gjorde lite olika småtester med syn, lukt och känsel :) Jag ska aldrig mer lukta på kanel i 3 minuter och jag tänker aldrig försöka se "bakom prickarna" igen.. helt värdelöst xD (eller så sög det mest för att jag inte kunde se nått annat än just prickar)

Väl hemma så tog jag tag i att söka lite sommarjobb, så nu har jag sökt iallafall 2 jobb. Alltid nått och jag håller stenhårt tummarna för att på ett av dom :) HÅLL TUMMARNA!
Sen har jag mest suttit/legat i soffan, tagit det lugnt, kollat på tv, spela facebookspel och försök komma på nått sätt att fira min födelsedag. Kom inte på nått vettigt.

För övrigt så tror jag min laptop håller på att knaka ihop. Har en känsla av att skärmen håller på lossna typ :P Men än sitter den där! Så den får tametusan hålla ett tag till :)

Puss

Jag vill ha glass. Och fruktsallad. Nu.

Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.

Hmm man kan tycka den här är lätt men jag har mer än en bästa vän :)



Olof är en av mina bästa vänner och en av dom få jag kan prata om allt med :)



Anna är en av mina längsta bästa vänner och någon jag alltid kan lita på att även om vi verkar glida isär så kommer vi alltid hitta tillbaka till varandra :)



Hrmmm.. bilden ska vi inte prata om, den enda bilden jag kan hitta på både mig och Ellinor just nu. Ell är iallafall också en av mina längsta bästa vänner och henne kan jag alltid prata med om allt och jag kan alltid lita på att hon finns där för mig :)

I love you guys <3

Onsdag och 25an (ofc)

Jag älskar att gå på 25kronan på Tranan. Det är så mysigt med rätt folk. Ikväll var jag och Rebecca dit och åt lite middag, drack lite vin och baileys coffe och bara pratade och hade trevligt. Så skönt att bara släppa saker ibland och bara prata med nån om allt och inget. Det görs alldeles för lite. Iallafall gör jag det alldeles för lite. Jag vill ha mer spontana myskvällar med mina vänner. Så det så.

Nu är det strax läggdags!

puss

Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

Hmm. Jag önskar jag kunde sluta bita på naglarna faktiskt. Är inte nån bra vana alls. Fast på den positiva sidan biter jag mycket mindre på dom nu än jag gjorde förr. Framsteg (Y)




Idag var det "inspirationsdag" i Söderhamn, vilket var obligatoriskt. Var helt okej ändå. Lyssnade på lite om volontärarbete, verkade rätt intressant faktiskt. Sen lyssnade vi på en gammal, surig gubbe från konstskolan i Söderhamn, den gubben går inte att beskriva. Kan säga att jag kommer undvika den skolan iallafall (hade inte tänkt gå där, men ännu mindre nu). Vi gick ifrån Sundsvalls konstskola föreläsningen efter typ halva för att lyssna på KTH istället, är alltid så trevligt folk därifrån ^^. Efter lite letande av matsalen hittade vi även den och efter maten gick vi och lyssnade på polisen :) Helt GALET vad krångligt det är att ansöka och komma in på polisutbildningen. Men jag blev faktiskt rätt taggad på det, så får se vad framtiden har att erbjuda. Jag börjar bli rätt osäker på vad jag faktiskt vill plugga till hösten. Känns inte så bra eftersom det snart är dags att söka.. :/

Aja, nu måste jag försöka plugga lite.

Puss

Why do we sacrifice the beautiful ones?

Den här eftermiddagen har varit allt annat än sammarbetsvillig. Först på engelskan när jag skulle skriva ut, kopiera och fixa mina WTs för inlämning så gjorde det inte annat än krånglade eller så glömde jag kopiera nått.
Sen gick det jättedåligt att laga mat, men tillslut lyckades jag få ihop det.
Och såklart när jag skulle tvätta så hade en av maskinerna slagit av sig eller nått så jag var tvungen att tvätta om en maskin, vilket gjorde att jag inte hann torka alla kläder, plus att det krånglade jättemycket med att boka ny tvätttid, så jag hoppas starkt jag lyckades med att boka en ny tid. Märks väl antar jag.

Nu när allt tvättande och sånt är klart, ska jag iallafall inte röra mig ur soffan mer än för att gå på toa eller gå till köket. Jag har dessutom en pluggfri kväll ikväll eftersom WT är inlämnat och min Historical Investigation är klar för inlämning på fredag. Känns bra att vara klar i tid för en gångs skull. Imorrn ska jag försöka ta tag i att skriva lite på min Film-Uppsats. Får se hur bra det går :)

Nu är det februari iallafall. Om 18 dagar fyller jag 19 år. Det värsta är att det har jag knappt noterat. Har haft så mycket i skolan att jag typ glömt bort att jag snart fyller år. Inte för att fylla 19 är direkt speciellt, men det är ju trots allt en födelsedag. Jag kom typ på det häromdan och blev helt chockad över hur snart det är. Har absolut ingen aning alls om vad jag ska göra då heller. Sånt som får visa sig helt enkelt. Februari är roligt nog den kortaste månaden, men det är flest folk totalt jag känner som fyller år i just februari än i nån annan månad på året. Lite skumt. och då är det typ 4 av dom på samma dag som mig x)

Aja nu ska jag njuta av min lugna kväll och ta mig en kiwi tror jag :) MUMS <3

Puss


I miss you <3

Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon

Jaa.. Vad skulle jag inte göra? ;) Nä men jag skulle garanterat resa någonstans och bjuda med nån jag tycker riktigt mycket om. Jag skulle nog shoppa loss en del också, utan att bry mig om priser för en gångs skull (känner jag mig rätt skulle jag nog bry mig om priser ändå, snålisen i mig skulle skrika).  Jag skulle nog skaffa ett fadderbarn i nått land, det är något jag velat göra sen jag var liten men aldrig tagit tag i, och då skulle jag ju ändå ha ordentligt med pengar så jag skulle inte ha några problem med att ha ett :)

Annars skulle nog rätt mycket gå in på banken så jag kan få lite fin ränta på det hela ^^

RSS 2.0